Doktorsitesi.com

Adres

İstanbul Şişli Hamidiye Etfal Eğıtım Ve Araştirma HastanesıHaritada Gör

Halaskargazi Cad., Etfal Sk., 34371 Şişli/İstanbul, Turkey

İstanbul

İstanbul Şişli Hamidiye Etfal Eğıtım Ve Araştirma Hastanesı, 205 doktor/uzman ile 47 branşta hizmet vermektedir. İstanbul Şişli Hamidiye Etfal Eğıtım Ve Araştirma Hastanesı uzman/doktor kadrosunda 26 adet Dahiliye - İç Hastalıkları uzmanı, 17 adet Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları uzmanı, 13 adet Kardiyoloji uzmanı, 11 adet Nöroloji (Beyin ve Sinir Hastalıkları) uzmanı, 10 adet Genel Cerrahi uzmanı, 9 adet Kadın Hastalıkları ve Doğum uzmanı, 9 adet Pratisyen Hekimlik uzmanı, 9 adet Tıbbi Patoloji uzmanı, 8 adet Çocuk Cerrahisi uzmanı, 8 adet Nükleer Tıp uzmanı, 8 adet Radyasyon Onkolojisi uzmanı, 7 adet Acil Tıp uzmanı, 7 adet Diş Hekimi uzmanı, 7 adet Psikiyatri uzmanı, 6 adet Göz Hastalıkları uzmanı, 6 adet Kulak Burun Boğaz hastalıkları - KBB uzmanı, 5 adet Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji uzmanı, 5 adet Ortopedi ve Travmatoloji uzmanı, 5 adet Radyoloji uzmanı, 5 adet Tıbbi Mikrobiyoloji uzmanı, 4 adet Aile Hekimliği uzmanı, 4 adet Anestezi ve Reanimasyon uzmanı, 4 adet Dermatoloji uzmanı, 4 adet Endokrinoloji ve Metabolizma Hastalıkları uzmanı, 4 adet Neonatoloji uzmanı, 3 adet Çocuk Onkolojisi uzmanı, 3 adet Gastroenteroloji uzmanı, 3 adet Kalp Damar Cerrahisi uzmanı, 2 adet Çocuk Nefrolojisi uzmanı, 2 adet Diş Protez Uzmanı uzmanı, 2 adet Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon uzmanı, 2 adet Nefroloji uzmanı, 2 adet Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi uzmanı, 2 adet Üroloji uzmanı, 1 adet Ağız, Diş ve Çene Cerrahisi uzmanı, 1 adet Beyin ve Sinir Cerrahisi uzmanı, 1 adet Çocuk Enfeksiyon Hastalıkları uzmanı, 1 adet Çocuk Gastroenteroloji, Hepatoloji ve Beslenme uzmanı, 1 adet Çocuk Göğüs Hastalıkları uzmanı, 1 adet Çocuk Nörolojisi uzmanı, 1 adet Çocuk Ürolojisi uzmanı, 1 adet Romatoloji (Fiziksel tıp ve Rehabilitasyon) uzmanı, 1 adet Göğüs Cerrahisi uzmanı, 1 adet Hematoloji uzmanı, 1 adet Tıbbi Biyokimya uzmanı, 1 adet Tıbbi Genetik uzmanı, 1 adet Tıbbi Onkoloji uzmanı bulunmaktadır.

İlgi Alanları

10/1995 ilgi alanı

  • Enfeksiyonlar

  • Gitelman Sendromu

  • Büyüme Ağrısı

  • Alt Solunum Yolu Enfeksiyonu

  • Yenidoğan Hastalıkları

  • İshal

  • Uyku Apnesi

  • İnmemiş Testis

  • Kan Hastalıkları

  • İdrar Yolu Enfeksiyonu

Yorumlar

Görüşlerinizi Önemsiyoruz

Hastaneler ile ilgili görüşlerinizi belirtmeden önce moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.

5.0
Toplam 126 geribildirim
Zamanlama5.0
İlgi5.0
Ortam5.0
CE
Cem*** E***20.02.2026
Zamanlama
5.0
İlgi
5.0
Ortam
5.0
İstanbul Şişli Hamidiye Etfal Eğıtım Ve Araştirma Hastanesı
2 yıldır kendisine kardiyoloji muayenesi kontrollerime gidiyorum. Her hastaya ayrı tedavi uygulamakta ve ilk gittiğiniz andan itibaren kendinizi güvende ve doğru yerde olduğunuzu hissediyorsunuz.
AA
Ayt*** A***15.02.2026
Zamanlama
5.0
İlgi
5.0
Ortam
5.0
İstanbul Üniversitesi Kardiyoloji Enstitüsü
Tanıdığım için çok şanslıyım kardiyoloji muayenesi oldum gayet başarılı olduguna inanıyorum çünkü ben mutluyum çok teşekkürler başarılar diliyorum
CE
Cem*** E***07.02.2026
Zamanlama
5.0
İlgi
5.0
Ortam
5.0
İstanbul Şişli Hamidiye Etfal Eğıtım Ve Araştirma Hastanesı
Ameliyatsız mitral kapaklığı yetmezliği ile ilgili çok sıkıntılarım vardı. Yaşım gereği ameliyat olamıyordum. 2 yıl önce hocamla konuştum. Mitraclip işlemi sayesinde sağlığıma kavuştum.
AM
Ayş*** M***02.02.2026
Zamanlama
5.0
İlgi
5.0
Ortam
5.0
Mitraclip tedavimi 3 yıl önce yaptı. Öncesinde nefes almakta zorlanıyordum. Merdiven çıkamazdım. Hocamın işlemi sonrasında çok rahatladım. Herkese tavsiye ederim.
İY
İre*** Y***24.10.2025
Zamanlama
5.0
İlgi
5.0
Ortam
5.0
İstanbul Şişli Hamidiye Etfal Eğıtım Ve Araştirma Hastanesı
Seyrantepe Hamidiye etfal Hastanesi’nde diyaliz sınırında olan babamın kontrolünde Emrah hocam ilgilendi kendisi çok açıklayıcı bilgilendirici ve karşısındaki insana hastaya değer verdiğini gösteren profesyonel bir hekim Allah işlerini rast getirsin çok memnun kaldık çok teşekkür ediyoruz
EB
Emr*** B***17.09.2025
Zamanlama
5.0
İlgi
5.0
Ortam
5.0
İstanbul Şişli Hamidiye Etfal Eğıtım Ve Araştirma Hastanesı
Helin hanım çok nazik yoğun çalışma koşullarına rağmen enerjik sevimli sempatik ekibine kendisine ömür boyu minnettar olacağım şah damarından ameliyat oldum çok başarılı geçti kendisine sağlıklı uzun ömürler diliyorum Necla koçum
EA
Eda A***25.07.2025
Zamanlama
5.0
İlgi
5.0
Ortam
5.0
İstanbul Şişli Hamidiye Etfal Eğıtım Ve Araştirma Hastanesı
Merhaba Esra hanım ben zamanında ameliyatına girmiş olduğunuz saniye aralın kızıyım annem ameliyattan sonra yüz felci geçirdi ve sizin zamanın da ona seni söz kendi kliniğimde tedavi edecek dediğinizi unutmamış sizi uzun süredir arıyorum lütfen yardımcı olamamanız bile nasıl bir yol izleyeceğimiz halkında bize yardımcı olun şimdiden teşekkür ederi
ÖT
Özl*** T***13.03.2025
Zamanlama
5.0
İlgi
5.0
Ortam
5.0
İstanbul Şişli Hamidiye Etfal Eğıtım Ve Araştirma Hastanesı
2024 yılı temmuz ayının basında babama prostat kanseri teşhisi konuldu. Bu doğrultuda gitmediğimiz hekim kalmadı. Gittiğimiz hekimlerin tümü durumun agır oldugunu 30-40 kemoterapi alması gerektiğini ve ardından da ameliyat olması gerektiği bilgisini verdiler. Bu süreç bizi psikolojik olarak çok yıprattı babam antidepresana başladı. Sonrasında Dr. Hazim Orhan Bey ile tanıştık. Süreci babama en iyi şekilde anlatıp en iyi şekilde yönlendirme sağladı. Şuan babam kemoterapi ve ameliyat olmadan sadece ışın tedavisiyle sağlıgına kavuştu. Bu süreçte ekibiyle birlikte doktorumuza sonsuz minnettarız. İyi ki varsınız.
DA
Dil*** A***02.02.2025
Zamanlama
5.0
İlgi
5.0
Ortam
5.0
İstanbul Şişli Hamidiye Etfal Eğıtım Ve Araştirma Hastanesı
Doktorumuz Dildar hanım bizim hayatımızın uç döneminde karşımıza çıktı. Kendisine ne desek az kalır TDK da bi kelime türetilmemişcesine özel. İyi ki var sayesinde bizim en değerlerimiz var hep var olun çünkü varlığınız çok güzel ve varlığınız bi ihtiyaç.Mahir Ekrem ve annesi ♥️ sizi çok seviyoruz.
oy
Ome*** Y***26.07.2024
Zamanlama
5.0
İlgi
5.0
Ortam
5.0
İstanbul Şişli Hamidiye Etfal Eğıtım Ve Araştirma Hastanesı
Babamın 4 koroner damar tıkalı ve hemen bypass olması gerekiyor demişlerdi. Güvenebileceğiniz cerrah arayışında iken, doktor bir arkadaşımın yönlendirmesi ile, Kadriye hocaya bir muayene olun, bypass ameliyatına ihtiyacınız kalmayabilir demişti. Biz hemen kadriye hocamdan muayene aldık ve kendisi bize içimizi rahatlatan girişimsel kardiyoloji ile tıkalı damarları açabileceğini söyledi. Bu şansımızı kullanmak istedik. 2 seans anjiyo operasyonu ile 4 tıkalı koroner damarı Kadriye hocamız tekrar kullanılabilir hale getirdi. Bypass ameliyatı olmaktan kurtulduk. Hocamızın yaklaşımı, tecrübesi ve el mahareti takdir edilir. Iyiki varsınız hocam, emeğinize sağlık. Bypass kararı alınmış hasta için, Kadriye hocaya muayene olmadan bypass ameliyatına gitmeyin derim. Herkese acil şifalar.

Takvim bilgileri yükleniyor...