Doktorsitesi.com

Hocam merhabalar...Ben 21 yaşında 140 kiloluk bir tosunum :) diyet yapamıyo

SE

Sem*** E***

29 Nisan 2010
Hocam merhabalar...Ben 21 yaşında 140 kiloluk bir tosunum :) diyet yapamıyorum ve yapmakta istemiyorum ancak bu aralar çok popüler olan MEKSİKA BİBERİ HAPI nı duyar oldum ve arkadaşımında tavsiyesiyle almaya karar verdim ancak hala kafamda sorular var ya bu hap benden geri dönülmez şeyler alırsa gibisinden.Siz bu hapı biliyormusunuz %100 doğal bakanlık onaylıda hapı kullanmadan önce sizin gibi işin ehli birine danışmak istedim sorumu cevaplarsanız çok memnun olurum saygılar efendim.
2 cevap
43 görüntülenme

Cevaplar (2)

Dyt. Bahar Demirkıran
Dyt. Bahar Demirkıran
Diyetisyen
semih maalesef hiç hoşuna gitmesede sağlıklı beslenmeyi öğrenmek ve diyet yapmak zorundasın . ayrıca mutlaka egzersizle de desteklemelisin. kilon çok fazla ve kilo verirken kas kaybının olmaması gerekir. bu ara çok popüler olan biber hapı da sağlığına zarar verebilir. medyada zayıflamaya çalışırken sağlığından olan bir çok kişinin hikayesini dinliyorsundur zaten. bir diyetisyenden destek alarak bu kilolardan kurtulabilirsin. düzenli diyetisyene gitmek seni disipline eder. istersen ofisime gel burada bakalım bir durumuna. ön görüşmeden ücret almıyorum. karar verirsen başlarsın.
30 Nisan 2010
SE
Hocam doğru söylüyorsunuz ancak diyet yapabilecek bir konumda olabilsem zaten haplara başvurmak istemem bide işin en kötüsü meksika biberi hapı ile ilgili herkezin farklı bir bakış açısı olması bizim arkadaş kullandı banada tavsiye etti...bide diyeti istemememdeki sebebim yoğun tempolu bi koşuşturmaca yaşıyorum stajyer öğretmen olmamdan dolayı.Bu arada seve seve gelmek isterim ofisinize ama fiyatta anlaşırsak :)) sonuçta stajyer maaşıyla geçinen biriyim ona göre bi kıyak bekliyorum sizden :)
1 Mayıs 2010
Dyt. Bahar Demirkıran
Dyt. Bahar Demirkıran
Diyetisyen
dediğim gibi ön görüşmeden ücret almıyorum arzu ederseniz gelebilirsiniz. fakat pazarlık yapmıyorum. yani fiyat son . takdir edersiniz ki bir ürün değil,bilgimi sunuyorum size. herkese aynı fiyattan bakmak zorundayım.
2 Mayıs 2010