Kadınların erkeklerde aradığı özellikler

Kadınların erkeklere karşı beklentileri oldukça çeşitlidir. Ancak genel olarak, kadınlar ilişkilerinde aşağıdaki şeyleri beklerler:

Kadınların erkeklerde aradığı özellikler

Kadınların erkeklere karşı beklentileri oldukça çeşitlidir. Ancak genel olarak, kadınlar ilişkilerinde aşağıdaki şeyleri beklerler:

Sadakat: Kadınlar, erkeklerinin kendilerine sadık kalmasını beklerler. İlişkilerinde başka kadınlarla flört etmeleri veya onlarla fiziksel olarak yakınlaşmaları, kadınları incitebilir ve güvenlerini sarsabilir.

Dürüstlük: Kadınlar, erkeklerinin kendilerine dürüst olmasını beklerler. İlişkilerinde yalan söylemek veya gerçekleri saklamak, kadınları yaralayabilir ve güvenlerini kaybetmelerine neden olabilir.

Anlayış: Kadınlar, erkeklerinin kendilerini anlamasını beklerler. İlişkilerinde kadınların duygusal ihtiyaçlarına ve hislerine saygı göstermek, kadınların mutlu ve tatmin olmasını sağlayabilir.

Saygı: Kadınlar, erkeklerinin kendilerine saygı göstermesini beklerler. İlişkilerinde kadınların fikirlerine, düşüncelerine ve duygularına değer vermek, kadınların kendilerine güvenmelerini sağlayabilir.

İlgi: Kadınlar, erkeklerinin kendilerine ilgi göstermesini beklerler. İlişkilerinde erkeklerin kadınların ilgi alanlarına ve ihtiyaçlarına önem vermesi, kadınların kendilerini özel ve değerli hissetmelerini sağlayabilir.

Sevgi: Kadınlar, erkeklerinin kendilerine sevgi göstermesini beklerler. İlişkilerinde erkeklerin kadınları sevgi dolu sözlerle, dokunuşlarla ve hareketlerle mutlu etmesi, kadınların kendilerine sevildiklerini hissetmelerini sağlayabilir.

Bu makale 8 Mayıs 2024 tarihinde güncellendi. 0 kez okundu.

Yazar
Kln. Psk. Bil. Uzm. Canan Sinanoğlu

Kln. Psk. Bil. Uzm. Canan Sinanoğlu ; Lisans eğitimini Atatürk Üniversitesi , uzmanlık eğitimini Yakın Doğu Üniversitesi bölümlerinde tamamlamıştır . Aile Danışmanlığı eğitimini ise  Mevlana Üniversitesi'nde tamamlamıştır Tezini “Evliliklerinden Hoşnut Olan ve Olmayan Bireylerin Depresyon Düzeyleri ve İntihar Olasılıklarının Karşılaştırılması” üzerine yapmıştır. Amerika Birleşik Devletleri Madde Kullanımı Danışmanları Birliği (NAADAC) ve Yakındoğu Üniversitesi’nde Sigara Alkol ve Uyuşturucu Madde Bağımlılığı Danışmanlık Sertifika Eğitimini tamamlamıştır. Psikoterapi eğitimleri , aile ve çift terapisi eğitimleri , cinsel terapi eğitimleri , grup terapisi eğitimleri , hipnoterapi gibi bir çok eğitimlerini tamamlamıştır  .Uzun yıllar Sağlık Araştırmaları  Genel Müdürlüğü , Sağlık Hizmetleri Genel Müdürlüğü gibi Sağlık Bakanlığı'nın farklı ku ...

Yazarı sosyal medya'da takip edin
youtube
linkedin
instagram
Etiketler
Kadın erkek ilişkisi
Kln. Psk. Bil. Uzm. Canan Sinanoğlu
Kln. Psk. Bil. Uzm. Canan Sinanoğlu
Ankara - Klinik Psikolog
Facebook Twitter Instagram Youtube