Zinco 15 mg çinko şurubu

  • MERHABA HOCAM BEBEĞİM 26 AYLIK GEÇEN AY AĞZINDA ÇIKAN YARA VE BADEMCİK İLTİHAPI İÇİN DOKTOR ZİNCO ÇİNKO ŞURUBU VERMİŞDİ.O ŞURUBU İÇELİDEN BERİ SANKİ DAHA DİNAMİK DAHA İSTEKLİ YÜRÜYOR ESKİSİ GİBİ YORULDUM DEMİYOR.SÜREKLİ GRİP OLAN ÇOCUK 1 AYDIR DAHA NEZLE,GRİP OLMADI BEN BU ŞURUP SAYESİNDE OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM HOCAM BİR ŞİŞE BİTMEK ÜZERE TEKRAR ALABİLİRMİYİM,KAÇ ŞİŞE NE KADAR KULLANABİLİRİM BENİ AYDINLATIRSANIZ ÇOK SEVİNİRİM.ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM HOCAM.


Muğla Çocuk Doktorları uzmanlarına ulaşmak icin tıklayın!

Bu soruya oy verin :

Diğer Hasta Soruları

  • Sac dökülmesi

    Hocam merhaba bende aşırı saç dökülmesi var kapalı biriyim sac dökülmem kapandıktan sonra daha fazla oldu. şimdi d vitamini çinko demir ilacı kullanıyorum ama bir faydası olmuyor çok fazla seyrekleşti . sizce kapanmamdan dolayı mı böyle oluyor eğer öyleyse açılmayı düşünüyorum da cevabınız için şimd...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Özlem Tuncayengin

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Dudakların kabusu

    Merhaba hocam 24 yaşında erkeğim 16 17 yaşlarda sivilce problemlerim yüzünde roakutan isimliydi galiba ilaç kullandım kullanmaz olaydım sivilceler geçti fakat bu yaşıma kadar dudaklarım berbat bir durumda iki dudağımda sürekli çatlak her sabah kalktığımda dudaklar pötür pötür beyaz beyaz ıslak ıslak...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Çağnur Özcanlı

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Kaş kirpik saç dökülmesi

    Hocam merhabalar,, ben temmuz ayında saç kaş ve kirpik dökülmesi halsizlik hiçbirşeyi yapmak istememek gibi sorunlar ile haziran ayında doktora gittim çinko b12, d ve feritinim (6) eksik çıktı apikobal dvit3 ve demir hapı kullandım b12 ile d vitaminini hallettim bi problem yok demir hala kullanı...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Nuri Haksever

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Egzama hakkında

    Bugün tekrar başka bir uzmana başvurdum ve seboreik dedi. deri biyopsisine gerek görmedi ve kan tahlilinde çinko, b12 ve demir eksikliği gibi değerlere bakarak tedaviyi tekrar düzenleyecek.

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Hatice Erdem

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Fitoterapi hakkında

    Merhaba hocam dahiliye doktoruna gidip genel tahlil istedim doktor sonuçların iyi ama hormon eksikliği var dedi testosteron hormonu düşük ilaç vermedi ama çakşır suyu içebilirsin size sormak istediğim bu hormona iyi gelen tedavi veya başka bitki varmı hocam

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dyt. Aslı Öz

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Deride hassasiyet

    İyi günler hocam.benim problemim vücudumda özellikle yüzümde,kollarımda ve sırtımda herhangi bir yanık olmamasına rağmen fazla güneşte kalmışım gibi bir hassasiyet ve gerginlik var.dokunduğum zaman hafif bir acı hissediyorum.bazen hafif bir kaşıntı oluyor ve kaşıdığım zaman acıdığını hissediyorum.b...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Hatice Erdem

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Demir eksikliği

    Hocam merhaba 10 ay 14 günlük bebeğim var demir eksikliği var. sağlık bakanlığının verdiği kan ilacı yerine nutrigen ferromixin saşe formu kullansam ilaç yerine geçer mi ?

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Turgay Baz

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Boyun aks bozulması

    İyi günler hocam.yaklaşık 2 aydır boyun ağrısı şikayetiyle bugün fizik tedavi polikliniğine başvurdum.röntgen çekimi sonrası doktorum boyun aksında bozulma olduğunu söyleyip mr istedi ve evde uygulamam için bazı egzersizler verdi.boyun ağrılarımın başladığı süreçte strestli bir döndemden geçmiştim.s...

    Doktor Cevabı:

    Dr. Öğr. Üyesi Kadir Göde

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Dilde doku değişikliği

    Hocam merhabalar. 26 aylık oğlumun dilinde beyaz bir tabaka var ama sol tarafında ince uzun bir bölge belirgin bir şekilde kırmızı yara değil ama sanki pütürlü yeri dökülmüş gibi ve çok bariz belli geçer diye umdum ama 1.5 ay oldu geçmedi. düşünceniz nedir beni yönlendirebilirmisiniz

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Hüseyin Üskül

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Kan değerleri

    Hocam merhabalar 4 aylık 6.700 gr ağırlığında bebeğimde iştahsızlık kilo alamama var bende talasemi taşıyıcısıyım baba sağlam. bebeğime 40 gündür vegaferon kullanıyorduk ancak aşağıda yazacağım tahlillerde hgb bir türlü yükselmedi ve hematoloji drumuz ferrum 1*2ccve çinko başladı dvit damla ve dodex...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Aziz Polat

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Demir takviyesi

    Ben son 4ay çok miktarda lugol solüsyon kullandım.bundan dolayı tsh tahlilim 12 lere çıktı.artık kullanmıyorum iyot takviyesini.ama ferritin tahlilim 13.çok düşük.bundan dolayı demir+c vitamini takviyesi kullanmak istiyorum.1 ay kadar.bir mahzuru var mı? bide,bunların yanında çinko takviyesi de kul...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Metin Alış

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Lütfen cevap verin

    Merhabalar ...kizim şuan 17 aylık 9 kilo boyuda 82 cm...dogum kilosu 2.980 boyu 49 cm idi...ilk 6 ay anne sütü ve mama takviyesi ile beslendi daha sonra ek gıda vs başladık.. .ama doğduğundan beri yemek yememe problemimiz var maalesef hala yatarak yemek yiyo ve pütürlü gıdalar yemiyo yemeği kaşıkla...

    Doktor Cevabı:

    Çocuk Gelişim Uzmanı Süreya Tuğ

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Saç incelmesi

    Çinko eksikliğim yok hocam ama serbest testosteron fazlalığı saç döker azlığı saçı inceltir dediler böyle birşey var mı o yüzden merak ediyorum

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Güven Aslan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Saç incelmesi

    Hocam serbest testosteron değerim sınırın altında düşük çıktı bu düşüklük saçlarda incelme zayıflık gibi problem yapar mı? vitamin-mineral değerlerimde bi sorun yok

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Güven Aslan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Saç dökülmesi sinirlenme

    Mrb hocam kan tahlilimde serbest t3 4.2 referans aralığı 2.28-4.00 serbest t4 1.02 referans aralığı 0.60-1.25 tsh 0.59 referans aralığı 0.38-5.33 vitamin b12 211 referans aralığı 126.6-505 trigliserid 311 referans aralığı 0-150 diğer sonuçlar normal hocam bende son 3 aydır yoğun saç dökülmesi oldu...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Ramazan Sarı

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör






.
x