Yüksek kolesterol

  • Yüksek kolesterol

    sayın hocam yaklaşık 10 yıldır yüksek kolestreol nedeni ile ilaç kullanıyorum. uzun süre atorvastain 20 mg kullandım ancak bu ilaç yorgunluk, halsizlik, hafıza zayıflığı, konsantrasyon bozukluğu gibi sorunlara yol açtı. doktora sorunları anlattım ilaç değişikliği yapıl 6 ay süreyle rosuvastatin 20...

    Doktor Cevabı:
     Canan Karatay Efendigil

    Prof. Dr. Canan Karatay Efendigil

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Yüksek kolesterol

    Merhaba doktor hanım.ben 20 yaşındayım fakat kolesterolüm çok yüksek en son 26 haziranda ölçtürdüm.kolesterol 363 çıktı.trigliserit 98 ve hdl kolesterol 43 ldl kolesterol 300,4. 50 kiloyum ve kilom boyuma göre normal.bu durum genetik annemde falan da yüksek.si̇z ilaç kullanmamı önerir misiniz yoksa...

    Doktor Cevabı:
     Ülkü Görmez

    Uzm. Dr. Ülkü Görmez

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Yüksek kolesterol

    Doktor bey merhaba, 1 ay önce yapılan tahlıllerde 453 çıkan total kolesterolüm 20 mg lipitor kullandıktan sonra 236 ya duştu, ıctıgım ılac bu kadar kısa surede ve bu oranda ıyı gelmıs olabılırmı yoksa tahlıllerden bırınde yanlıslıkmı var, ılaçların etkıleme süreçleri nedır, sımdıden çok teşekkür e...

    Doktor Cevabı:
     Mehmet Ümit Ergenoğlu

    Prof. Dr. Mehmet Ümit Ergenoğlu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Yüksek kolesterol

    Merhaba onur bey. ben 25 yasındayım. 17 yasında kolesterolum oldugunu ogrendım. aılemızde genetık. kardeslerımde var. babamı kaybettık bu nedenle. 5 ay once dogum yaptım. hamıleıkten once kolesterol ılacları kullanıyordum.hamılelık olunca bıraktım. 5 aydırda bebek emzırıyorum kullanmıyorum hala. kı...

    Doktor Cevabı:
     Onur Akpınar

    Prof. Dr. Onur Akpınar

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Yüksek kolesterol

    İyi günler hocam annemim tahlillerinde kolesterol 312 trigliserid 269 ldl kolesterol 195 hdl kolesterol 63 çıktı hocam yüksek olan değerleri normal düzeye indirmek için ne yapabiliriz annemde panik atak olduğu için ilaç kullanamıyor doğal yollardan bu değerleri nasıl normal düzeye indirebiliriz tşk....

    Doktor Cevabı:
     Songül Kanımtürk

    Dyt. Songül Kanımtürk

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Yuksek kolesterol

    Hocam saygilar evvelki cevabiniza tesekkur edrim son tahlilde hdl43ldl160trig135tkol 229 hbac1 5.6 ldlti dusuremiyorum sabah8zeytin haftada 3 yumurta gunasiri bitter cikolata yuzde80 2dilim ve bir tatlikasigi gunasiri bir ttli kasigi tahin pekmez karisimi yiyorum sakincasi varmi ekmek olarak bryaz...

    Doktor Cevabı:
     Songül Kanımtürk

    Dyt. Songül Kanımtürk

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Yuksek kolesterol

    Menüdoktorsitesi.com ana sayfabenimsayfamsorularım (#1726823) soru kolesterol hocam cevabiniza teşekkürler sin tahlildehdl43ldl160trig138tkol229hbac1 5.5 ldlyi dusuremiyorum bunun icin beslenme oneriniz yokmu boy176cmkilo 88 ldlnin yuksek cikmasinin sebebi olabilirmi her sabah bir tatlı kaşığı s...

    Doktor Cevabı:
     Sinan Yıldız

    Dyt. Sinan Yıldız

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Yüksek kolesterol

    Hocam iyi çalışmalar. 30 yaşındayım ldl kolesterol : 199 total kolesterol :297 hdl kolesterol : 69 trigelesirid: 143 olarak sonuçlar cikti. ldl yüksek olması beni korkuttu . bu konuda yardımcı olursanız sevinirim

    Doktor Cevabı:
     Elyesa Karaca

    Uzm. Dr. Elyesa Karaca

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Yüksek kolesterol

    İyi günler, kolestrol 345 ldl 270 trigliserid 245 hdl 99 geldi son kontrolde 2 yıldır bu civarlarda seyrediyor 175 mg levetrion kullanıyorum. 1.60 boyum 70 kilom

    Doktor Cevabı:
     Ayşe ÇARLIOĞLU

    Prof. Dr. Ayşe ÇARLIOĞLU

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör


1/1 | Toplam 9 kayıt bulundu.
.
x