Yorumlarınız için teşekkürler.

  • AKCigerER GRAFiSi : Sternum ile superpoze görünümde metalik sütür materyalleri izlenmektedir. Torakal aksta açıklıgı sola bakan hafif skolyoz mevcuttur. Solda kostofrenik sinüs hafif küntlenmiştir (sekel degişiklik?, küçük boyutta plevral effüzyon?). Sag kostofrenik sinüs açıktir. Akci�er parankim alanlar� do�ald�r. Kalp, mediasten, trakea ve her iki ana bron� aç�k ve do�al olarak de�erlendirilmi�tir. AKC��ER GRAF�S� : Sternum ile superpoze görünümde metalik sütür materyalleri izlenmektedir. Torakal aksta aç�kl��� sola bakan hafif skolyoz mevcuttur. Solda kostofrenik sinüs hafif küntle�mi�tir (sekel de�i�iklik?, küçük boyutta plevral effüzyon?). Sa� kostofrenik sinüs aç�kt�r. Akci�er parankim alanlar� do�ald�r. Kalp, mediasten, trakea ve her iki ana bron� aç�k ve do�al olarak de�erlendirilmi�tir.

  • Doktor Cevabı:

    Sayın çapan, sanırım yeni geçirilmiş bir kalp ameliyatınız var. ne istediğinizi anlamadım geçmiş olsun

    tarihinde cevapladı.

İzmir Göğüs Hastalıkları uzmanlarına ulaşmak icin tıklayın!

Bu soruya oy verin :

Diğer Hasta Soruları

  • Toraks bt sonuç

    İyi günler hocam. 36 yaşındayım. sonuncusu 4 yıl önce olmak üzere iki kez pulmoner emboli geçirdim. xarelto 20 mg kullanıyorum ve ömür boyu kullanacakmışım. size iki yıl evvel acilde çekilen toraks bt sonucumu danışmak istiyorum. acilde çekildiği için uzmana göstermedim. yani göster dememişlerdi. öy...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. İrfan UÇGUN

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Göğüste kemik ağrısı

    Göğüs hastalıklarına randevu alıp gitmistim röntgen cekilmistim birşeyin yok kas ağrısıdır denmişti. travma öyküsü nedir bilmiyorum da işteyken yemek yedikten hemen sonra ayağa kalkmıstım göğsümde inanılmaz bi kütletme hissi vardı kütletmiştim ve derin nefes alırken sırtta vs göğüste ağrı olmustu o...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Köksal Yurda Eken

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Fark edilemeyen bir hamilelik mi?

    Hocam merhaba. internet bizi bilgiye ulaştırmıyor, bilgi kirliliğinin içine bir kapı açıyor. biz de merak ettiğimiz bir konuda doğruyu yanlışı ayırt edemiyoruz. bu yüzden belki başka kişilerden gelen ve yüzlerce kez yanıtladığınız bir soruyu, içimin rahat etmesi açısından size sormak istiyorum. efen...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Kutay Biberoglu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Memede değişiklik

    Hocam merhaba acaba kötü bir şey mi??? sağ meme üst dış kadranda;saat 10-12 hizasında areolaya 3-4 cm uzaklıkta inferiorda göğüs duvarına uzanan belirgin kitle etkisi oluşturmayan, düzensiz konturlu,yer yer yoğun psoterior akustik gölgelenme oluşturan hipoekoik heterojen lezyon izlenmiştir. sol...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. İ. Ömer Harmancıoğlu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Geceleri nefessiz kalıp uyanmak

    Hocam merhaba 28 yaşındayım yaklaşık 3 senedir zaman zaman uykuda nefessiz kalıp uyanıyorum sanki ölecek gibi bazende uykuya dalarken nefessiz kalıyorum bu sürekli olmuyor ara ara uykuda bu durumları yaşıyorum horlama gibi bir durumum yok nefessiz kaldıgımda tekrar uyumaya çalışıyorum ama dalarken t...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Orhan Dalkılıç

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Nefes darlığı

    Hocam sorumu cevaplamışsınız teşekkürler öncelikle. geçen soruda bahsettiğim 3 ay önce covid geçirdiği tomografi sonuçlarıydı. en son 9 nisan da tekrsr çekildi ama raporu henüz çıkmadı. bu son sonuçlara göre doktor seretide diskus verdi hocam eğer düzelme olmazsa ankaraya gelmeyi düşünüyoruz

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Demet Karnak

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Lütfen yardım hocam

    Hocam merhabalar covid 19 atlattım sadece favikovir kullandım ateş olmadi ama kas ağrılarım ve öksürük oldu 7.günü ilacım bitince acil de akciger grafisi çektirdim doktor sorun olmadığını söyledi crp 9 ldl 490 cıktı diğerleri normal referans araliginda idi.sonrasinda 12.gün göğüs hastalıkları doktor...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Demet Karnak

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Covid pnömoni

    Merhaba hocam. babam 53 yasında, 17 gün önce covid oldu. 1 hafta önce iki ciğerinde buzlu cam oluştu ve orta pnömoni olarak evde tedavi görüyor. dekort kullanıyor iyileşme gerçekleşir mi? ilacın etkisi nasıldır? kortizonlu olunca da açıkçası korktuk. bir de aspirin ile kullanımı uygun mudur? aort an...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Demet Karnak

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Koronavirus tomografisi

    Hocam merhabalar covid 19 atlattım sadece favikovir kullandım ateş olmadi ama kas ağrılarım ve öksürük oldu 7.günü ilacım bitince acil de akciger grafisi çektirdim doktor sorun olmadığını söyledi crp 9 ldl 490 cıktı diğerleri normal referans araliginda idi.sonrasinda 12.gün göğüs hastalıkları doktor...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Cengiz Gebitekin

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Görüşürüz çok önemli

    Hocam merhaba gecen yıl kilo kaybi bogaz agrisi balgam nedeniyle akciger tomosu cekilmisti.kontrasli oradaki sonucta bilateral apekslerdre sekel fibrotik değişikler mevcuttur ve sol akciger alt lob posterior segmente 3mm buzlu cam dansitesinde nodul mevcuttu.6 ay sonra nodul kontrolu yapılacağı söyl...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Fuat Erel

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Boy uzaması

    Hocam merhaba boyum günlük ortalama boyun 175.5 en uzun sabah uyandığımda 177 falan oluyor en kısa 174.8 falan gibi haziran ayında 16 olacağım kilom 71 72 ama öyle çok fazla gözükmüyor annem 161 babam 173 sakal gelişimim neredeyse son evreye geldi çok fazla var göğüs kılı kol kılı bacak kılı falan...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Lütfi Akgün

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Çarpıntı tekleme korku

    Yaa hocam inanın ilk defa güldüm sayenizde siz psikiyatriste olurmusunuz lütfen 🙂 hocam yani biontec aşısı ; bendeki gibi kalp ritim sorunlarında bunu arttırmaz öylemi böyle bir durum yok yani öylemi.hocam inanın rahatladım şuan.😐.hocam peki o zaman asi sonrası 40 dk içinde gelişen o ustuste tekleme...

    Doktor Cevabı:

    Yard. Doç. Dr. Ali Özeren

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Mide fıtığı - solunum ilişkisi

    Hocam merhaba. 26 yaşındayım. şiddetli göğüs ağrısı ile acile gitmiştim. sağ akciğerimde ilhtihap olduğu söylendi ve antibiyotik kullandım geçti. sonra başka bir doktora temografimi gösterdiğimde akciğerde ki iltihapdan daha önemli ciddi mide fıtığın var dedi. yaklaşık 3 yıldır derin nefes alırken g...

    Doktor Cevabı:

    Dr. Öğr. Üyesi Alaattin Öztürk

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Covidli astım hastası

    Hocam merhaba...annem covid pozitif çıktı. öncesinde senelerdir var olan allerjik astımı vardı...covid'in 4. gününde ve öksürüğü arttı.nebülazatör ve inhaler kullanması covid için bir tehlike oluşturur mu? teşekkürler

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Demet Karnak

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Yürüyüşle göğüste batma

    Meraba hocam ben babam için yazıyorum. babamın yaşı 56 sigara kullanıyor aktif olarak ama dudak tiryakisi ağzında bulunsun yeter hesabı. doktor ben benim size danışmak istediğim babamın söylediğine göre bazen yürürken göğsünde batma yada ağrı oluyormuş anlık. babamın kilosu biraz fazla 90 100 arası....

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Mustafa Şan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör






.
x