Yoğun sarılık ve kaşıntı ile gelişen safra kesesi temiz ama kanalda yara olması

  • Hocam, dayım 15 gün önce belirti gösteren yoğun sarılık ve kaşıntı ve kilo kaybı ile hastaneye yattı biyopsi yapıldı safra kesesi temiz ama karaciğere yapışmış tıkanma stent ile acildi fakat kanal ucunda yara var ve hastanın hiç ağrısı yok. Korkutuyor ve ameliyat öneremiyorum dedi. Teşhis cerrahi heyet verecekmis. Görüşünüz nedir lütfen yardım edin

  • Doktor Cevabı:

    Biopsi ile teşhisi görmek gerekir

    tarihinde cevapladı.
  • Merhaba.Biopsi sonucu , safta kesesinden çıkan kanaldan pankreas kanalın bölümünde yara olduğu tespit edildi ve ameliyat edilemez kararı verildi. Şayeste Fidan Yüksek İşletme Müh. Teşekkür ediyorum.

  • Aksini söylemedim. Hoşçakalın


İstanbul Genel Cerrahi uzmanlarına ulaşmak icin tıklayın!

Bu soruya oy verin :

Diğer Hasta Soruları

  • Erkek üreme

    Merhaba hocam ben isteksizlik ve ereksiyon sorunu için sabah aç karnına kan tahlili verdim sonuçları bakabilirmisiniz fsh refarans aralığı 1.5-12.4 değer 10.3mlu/ml)poralaktin refarans aralığı 4.04-15.2 değer 38.8 ng/ml)afp refarans aralığı 0-7 değer 3.66 ng/ml)lh refarans aralığı 1.7_ 8.6 değer 11....

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Barış Nuhoğlu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Kolesterolyuksekligi

    Kolesterolyuksekligi kolesterolyuksekligi kolesterolyuksekligi saygilar bir yil aradan sonra yaptigim tahlilde hdl42 ldl175 tjol 223 trig167 yalniz tahlili ac karnina yaptim ama. bir cay kadigi corekotu yagi ixtim bu degerlere etki etmis olabilirmi ldlyi dusurmek icin hergun yarimsaat yuruyorum bas...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Murat Biçer

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Merhaba hocam

    Merhaba hocam haşimato hastasıyım eutrox 100 kullanıyorum nodül yok. yalnız geçen sene 2 ak bt 1 beyin bt birde timüs bezinden dolayı pet ct çekildi şükür temiz çıktı. bu radyasyon dozu tiroid kanseri riskini çokmu artırdı.

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Tuğbay Tuğ

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Tiroid tsh serum yüksekliği

    Merhaba hocam. benim 23 aylik erkek çocuğum var. doğduğunda tsh ile ilgili olumsuz sonuç almamiştik. yaklaşik 1,5 yil kadar kabizlik şikayetimiz var yapilan tahlillerde son üç sonucunda 1. tahlil sonucu tsh 7,12 cikti. (referans araliği 0,7-5,97).sonrasinda çocuk endokrinolojisine gittik. 2.tahlil s...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Tuğbay Tuğ

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Troit hastalıklari

    Merhabalar hocam bir sorum olacaktı zehirli gıatırım var ve troitlerim fazla calişiyor propycil hapı kullaniyorum cocuk emzirdigim içinde başka bir hap vermiyor doktorum yaklaşık 1 sene olacak bu hapı kullanalı ama hep ayni hiç bir düşüş olmuyor şimdide hapı günde 5 tane al dedi ne yaqabilim yardımc...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Tuğbay Tuğ

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Mide küçültme ameliyati

    Hocam iyi günler obezite ameliyati olmak istiyorum ssk karşiliyor mu herhangi kronik rahatsizliğim yok riski var mi vki 39 civari ücreti ortalama nedir

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Özkan Balçın

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Tiroid nodül

    Hocam merhaba,24 yaşındayım tiroid biyopsim 2.kez önemi belirsiz atipi çıktı.doktor bana kesin bir şey önermedi size sormak istiyorum hocam lütfen yardımcı olur musunuz? bu sonuçlara göre ameliyat olmam gerekir mi? çok tedirginim ve korkuyorum.lütfen bana yardımcı olun.çok teşekkür ederim.malesef an...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Murat Akın

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Çap bacak geçer mi

    Merhaba hocam ben 22 yaşında bayanım fakat bacaklarım x bacak nasıl düzeltilebilir bu yaştan sonra düzelir mi düzelirse nasıl düzelir

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Mustafa Can Koşay

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Tsh değeri

    Merhaba doktor bey ,kan tahlilimde tsh değerim 5.19 ile yüksek ,serbest t4 normal çıktı .demir ve b 12 de düşük olunca dahiliyeye gittim .ultrason sonucumda sağ lob 4.6*3 mm hiperokojen görümlü nodül tespit edildi .anti-tpo 41.7 ,anti tg

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Tuğbay Tuğ

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Hormoonal eksıklık

    Mrb hocm ben bursa dan ramazan sıze danısmam gereken bır konu var yardımcı olursanız cok sevınırım benım hormon eksık buyuzden gouslerım olustu bır kac kısı amelyat dedı tsort fln sade gıyınemıyorum atletsız bana yardım edermısınız

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Nazım Serhat Parlak

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Graves ve atom tedavisi

    Hocam merhaba. annem 3 senedir graves ile mücadele ediyor. hormonları sürekli oynuyor. ilaç dozu artınca normale dönüyor gibi oluyor azalınca tekrar yükseliyor. propcyl 50 mg kullanıyor ama dozu aydan aya sürekli değişiyor. yoğun çarpıntıları oluyor. en son doktorumuz çok inatçı diyerek atom tedavi...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Yusuf Bükey

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Reaktif lenf nodu

    Hocam, 36 yasinda 2 cocuk annesiyim. 4 yildir meme kisterinden her yil kontrole gidiyorum. en son cektirdigim ultrason ; sol meme 11-12 hizasinda yuzeyel yerleşimli 6mm ve 5 mm kistler izlendi. sag meme 9 hizasında 13×5mm septasyon iceren komplile kist izlendi. ayni alanda 10 mm den kucuk basit kist...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Murat Akın

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Amilaz yüksekliği

    Teşekkür ederim hocam 🙏🏼

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Murat Akın

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Hipoekoik nodül

    Hocam 24 yaşında bayanım 7 ay önce.troid ultrasonu cekildi sag tiroid lobu : orta ismik bileskede 4x5x6 mm hipoekoik nodul.orta posteriorda 4x7x9 mm hipoekoik nodul.sol tiroid lobu : orta posteriorda 4x5x6 mm hipoekoik nodul.parankim : orta heterojen, lob sinirlari duzensiz, yer yer hipoekoik alanla...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Murat Akın

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Hipoekoik nodül

    Hocam 24 yaşında bayanım 7 ay önce.troid ultrasonu cekildi sag tiroid lobu : orta ismik bileskede 4x5x6 mm hipoekoik nodul.orta posteriorda 4x7x9 mm hipoekoik nodul.sol tiroid lobu : orta posteriorda 4x5x6 mm hipoekoik nodul.parankim : orta heterojen, lob sinirlari duzensiz, yer yer hipoekoik alanla...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Ferit Taneri

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör






.
x