Yeşil kaka emerken kıvranma kızarma ve emmek istememe?

  • İyi günler doktor hanım benim 40 günlük oğlum var ve doğduğundan beri kakası yeşil sümüksü değil bazen çok ufak sümük tarzı oluyo anne sütüyle besleniyor şikayetimiz meme emerken kıvranıyor kızarıyor ayaklarını yukarı doğru kaldırıyo ve emmek istemiyor neden dir acaba ?çok teşekkürler

  • Cevabınız içim çok teşekkürler ama ben inek sütü alerjisinden şüphelendiğim için bi kaç gündür tüketmiyorum hiç bugün baktım kakası yeşil ve baya sümüksü bu pandomim döneminde doktor doktor dolaşmak istemiyorum sizce alerjik mi yoksa sindirimde mi zorlanıyor?üç gündür de gazı fazla

  • Peki o süre esnasında relactaz damlayı kullansak sorun olur mu doktor hanım


Muğla Çocuk Doktorları uzmanlarına ulaşmak icin tıklayın!

Bu soruya oy verin :

Diğer Hasta Soruları

  • Böbrek üstü bezleri

    Hayırlı akşamlar doktor bey nasılsınız 🙏🏻 cevap verdiğiniz için teşekkür ederim endokrinoloji doktoruna gittik ve değerlerinin düştüğünü söylediler 1 ay sonra tekrar gidip test yaptırmamızı istediler. bebeğimin dış genital bölgesini kontrol ettim hiçbir şekilde anormal durum da yok çok şükür bebeğim...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Burak Tander

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Sarılık ve kolik

    Hocam merhabalar 1 aylık kızım var bugun sarılık testi yaptırdık total birirubin 8.6 dire biriburin 0.31 korkulacak bi durum varmı hocam bide kızım cok sancı cekiyor kolik sanırım bide bunun için herhangi bir tavsiyeniz varmıdır

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Mahya Sultan Tosun

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Doğum lekesi

    Hocam iyi günler doğum lekesi 5cm den büyük ve sayıca 5 ten fazlaysa iç organ taramasının gerekli olduğu doğru mudur? 13 yaşında çocuğumun 6 cm boyutunda 1 adet sütlü kahve doğum lekesi var. çocuğumda bulunan leke, hastalık belirtisi olan iç organ taramasının gerekli olduğu söylenilen  doğum lekesi...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Sibel Kılıçaslan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Hemanjiom nedir

    2 gün önce doğan cocugumda ultrason sonucunda ;boyunda sol yarıda yaklaşık 5×3 cm boyutlara ulaşan lobule konturlu septali kistik formda büyük lezyon izlenmistir(hemanjiom?). kontrol ve takip uygundur. yaziyor ne demek oluyor?

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Duran Canatan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Gebelikte rahim ağzı yarası ve kansızlık

    Hocam merhaba, ben 33 yaşındayım ve evliyim. henüz çocuk sahibi değilim ve düşünüyorum. daha önce size rahim ağzı yarasıyla ilgili soru sormuştum smear temiz çıktığı sürece sıkıntı olmaz demiştiniz. çocuk düşündüğüm için bazı endişelerim var hocam. rahim ağzı yarası yenidoğanda akciğer ve göz enfeks...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Kutay Biberoglu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • 17 oh progesteron

    Mrb hocam erkek bebeğimizde alınan topuk kanı sonucu 17 oh yüksek olması nedeniyle endokrin bölümüne yönlendirildik. her ay alınan kan örneklerinde ilk 17oh 9.59 geriledi acth 35,36 ikinci ayda 17oh 5.86 a oldu acth 38,70 en son alınan örnektede 17 oh 5.96 acth 78,75 kortizol 3.70 testo 1.33 diğer d...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Ergun Çetinkaya

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Avsd ameliyatı

    Hocam yanıtlarınız için çok teşekkür ederim. bebeğimiz medikal park ta dünyaya geldi. yenidoğan doktoru hızlı nefes almasından şüphelenip (dk da 70 civarı) yoğun bakıma aldı. hastanede çocuk kardiyoloğu olmadığı için dışarıdan vedat okutan hoca geldi. avsd tanısını koyar koymaz ertesi gün şehir hast...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. N. Kürşad Tokel

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Böbrek genişlemesi

    Hocam 2 aylık erkek bebeğim var sol böbreği nde genişleme vardı hamileliğim4 dü sonra bir ay olmadan tekrar ultrasonla takip edildi 6.5 çıkmıştı şimdi ise 11.5 çıktı sonucumuz . doktorumuz sizi önerdi en kısa zamanda gelcez

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Oğuz Söylemezoğlu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Yenidoğan tsh yüksekliği

    Hocam bebeğimin 18. gününde yapılan triod testinde t3 (3-9.28) aralığında 6.60 ,t4 (11.50-28.30) aralığında 19.8 , tsh (0.50-10) aralığında 5.40, trigrobilin 240 ng/ ml, idararda iyot testi sonucu ise 135.17 çıktı. annenin idrarda iyot sonucu 88.99 çıktı. sizce durum normale dönmüş durumda mı? bun...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Ergun Çetinkaya

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Avsd tanısı ve akciğer hiğertansiyonu

    Hocam merhaba, 1 ay önce doğan yeğenime doğar doğmaz avsd tanısı konuldu. ve akabinde doğum sonrasında yoğun bakıma alındı. 1 aydır akciğer hipertansiyonunu düşürmeye çalışıyorlar.her hafta konsey sonucunda ilaç dozu arttırılıp ilaçlar yenileniyor.son yapılan eko sonucunda akciğer basıncı 55 civar...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Buğra Harmandar

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Uzamış sarılık

    Merhaba hocam bebeğim 11.11.2020 36+6 da 2620 gram doğdu bugünki kilosu 3240 gram 4.gününde sarılık fark ettik bilirubin değerleri şöyle; 11.11.2020 de tbil:4.78 14.11.2020 de tbil:10 16.11.2020 de tbil.13 direkt:0.58 19.11.2020 de tbil:12.03 direkt:0.85 02.12.2020 de tbil:11.06 direkt:0.69...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Nuran Gürses

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Yenidogan bebek

    Hocam merhaba ben belim tutulduğu için artık son çare acil de diklaron birde must iğne yaptirdim 3 aylik kızım var hocam emzirmeyi kestim kaç saat emzirmemem gerekir nezaman gönül rahatlığıyla emzirebilirim ve o sütü sahip atmammi gerekli

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Mehmet Keskin

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Yenidoğan tsh yüksekliği

    Hocam merhaba. 16 kasım 2020 de doğan kız bebeğime tsh değeri yüksek dendi.5. gün topuktan alınan kanda 5.64 dendi sonra özel bir hastanede 11. gün elinden alınan kanda tsh labrotuvar değer aralığı (0.7-11) iken 18,43 ; serbest t4 değer araligi (0.89-2.2) iken 1.52 cikti. ultrason sağ lob 12*8*8 mm...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Ergun Çetinkaya

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Kistik fibrozis

    Merhaba kolay gelsin hocam. ben doğum yapalı 3 hafta oldu. ilk topuk kanı testinde kistik fibrozis değeri yüksek çıkmış tekrarlanmasi istendi ve yine aynı şekilde geldi sonuç. ter testini önerdi doktorumuz bu testi nerde nasıl yaptırabiliriz? yozgat'ta yaşıyorum. eğer kistik fibrozis hastalığı nedir...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Yaşar Hüseyin Onganlar

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Fenilanin degeri

    Fenilwnin yenidoğan bebegimde 2.02 çıktı sonuçlar gelmedi lütfen bşr bilgi verin bu degerler çokmu. 2/6 arasımı doğru

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Bahar Göktürk

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör






.
x