Yenidoğan dışkı problemi

  • Bebeğim de 5 gündür yeşil bazen sarı sümüksü kaka var. Bazı testler yaptık. Dışkı da kan, lökasit, eritrosit, kist, helmint, protozon, kas, yağ, nişasta, entrobius görülmedi yazıyor raporda. Sıkıntı yok dediler. Ancak dışkısı hala aynı şekilde devam ediyor. Yaptırabileceğim başka bir test var mı? Bir de ben nezle oldum bu süreçte o etkilemiş olabilir mi?

  • Doktor Cevabı:

    Bu anlattıklarınız normal ve gerekli testler yapılmış ama net bişey söylemek için tabi bebeği görüp beslenmesini kontrol etmek gelişimine bakmak muayene etmek gerekir 🙏

    tarihinde cevapladı.

İzmir Çocuk Doktorları uzmanlarına ulaşmak icin tıklayın!

Bu soruya oy verin :

Diğer Hasta Soruları

  • Bebeğim atopik dermatit bünyesel allerjik

    Hocam merhaba benim oğlum 7 bucuk aylik doğduğundan beri atopik dermatit bünyesel allerjik.hem çocuk doktorumuz hemde dermatoloji uzmanı doktor soyledi.ama allerji testi yapılmadı.sürekli kabarıyor kusuyor ne versem almıyor. sadece anne sütüyle besleniyor ama yeterli değil sütüm. korkuyorum ne yap...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Osman GÖNÜLAL

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Yeni doğan tsh yüksekliği, serbest t4 düşüklüğü

    Hocam iyi günler, çocuğum 39. hafta 3600 gr erkek olarak 22 ekim 2021 de dünyaya geldi. topuk kanında tsh 12.5 çıktı, daha sonra 5 kasım da damardan alınan kanda tsh 25, serbest t4 0.77 ( hastane normal aralık 0.65-2.2), ultrason normal, anti-tpo normal aralıkta. daha sonra 10 kasım da yapılan tekra...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Fatma Özgüç Çömlek

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Bebeğimde covid belirtileri var

    İyi geceler hocam eşim ve ben bugün 4 gündür covidliyiz iki aylık bebeğimiz var ben hastalık belirtilerim başladığı günden bugüne gerekli önlemleri alarak beslenmesini ve ihtiyaçlarını karşılıyorum fakat dünden beri bebeğimizde hafif öksürük ve tıkanma başladı bu konuda bize ne önerirsiniz youtube k...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Osman GÖNÜLAL

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Uzamış sarılık

    Hocam 30 günlük kızımda uzamış sarılık var,sarılık değerleri 12 civarları geziyo.tsh,ft4,glukoz fosfat ve privat kinaz değerleri normal çıktı.sarılıgın uzaması normalmi bu kadar.şimdiden teşekkür ederim.

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Filiz Tiker Bakar

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Testisteki siyahlık

    Merhaba hocam 8 günlük bebeğim var erkek bebek testisi kara bu bebek için sıkıntı olur mu?

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Erdal Eren

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Biyotinidaz eksikligi

    Hocam merhabalar. yenidoğan bebeğimize biyotinidaz eksikligi teşhisi konuldu. i̇lk değer 26 ikincisi 65 diye gaziye sevk edildik. orada değer 3.61 geldi. referans aralığı 3.5-13.80. enzim aktivitesi %51.57... 5 mg bioak kullanıyoruz. sonuçları doktora gösteremedik ulaşamıyoruz. nasıl bir yol izleni...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Mehmet Keskin

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Kum bebekte

    Merhaba hocam 40 günlük bebeğimde idrar tahlilinde kalsiyum ve ürik asit atılımj çok yüksek yani kum düşüryr dedi doktr napcm hocam bebeğim dha çok küçük sancısı vr

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Sibel Kılıçaslan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Demir damlası

    Dr. bey merhaba 6 aylık bebek için takviye edici demir damlası tavsiye eder misiniz? ferrum veriyordum kabızlığa neden oldu ve içeriği temiz değil.

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Osman GÖNÜLAL

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Up darlığı

    Hocam merhaba.eşim hamileliğinin 23. haftasında yaptırdığı ayrıntılı usg sonucunda; ''sağ böbrekte 33x16x14 mm kortikomedüller farklılaşması normal.sol böbrekte 39x21x18 mm boyutlarında, sol böbrekte 6,9 mm pyelektazi ve proksimal üreterde 14x14x14mm diltasyon mevcut(sol up darlık) sol böbrek parank...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Oğuz Söylemezoğlu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Ek gıdaya başlamalimiyim

    Hocam merhaba 3050 kg doğan oğlum şuan 7500 gr ve 4. ayına girdi sadece anne sütü aliyor. sizce ek gıdaya başlamalimiyim. erken derseniz 5.ayda başlamam uygun olur mu teşekkürler.

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Osman GÖNÜLAL

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Yenidoğan bebek kilo

    Merhaba doktor hanım benim erkek çocuğum var doğum kilosu 3555 olarak doğdu kilo kaybı yaşanmadı şuanda 1 aylık oldu kilosu 4kilo acaba gelişimi nasıl değerlendirir misiniz teşekkür ederim

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Sibel Kılıçaslan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Uyku problemi

    İyi günler doktor bey bebegim 4 aylık olacak gunduz hiç uyumuyor sürekli huysuz bana yardımcı olur musunuz

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Osman GÖNÜLAL

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Kistik fibrozis şüphesi

    Hocam kolay gelsin benim 3 yaşında kızım var topuk kanında bir şey çıkmadı aramadılar bizi açmak ben kistik fibrozisten şüpheleniyorum yenidoğan sarılığı uzamıştı 2.5 ay kadar bu yaşına kadar bronşit zatürre olmadı sadece burun tıkanıklığı oluyor ishal değil kakası normaldi ancak 10 gündür yağlı dış...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Bulent Karadag

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Kızamıkçık hastalığı

    Hocam merhaba 24 haftalık gebeyim torch testleri yapıldı ve rublelik igm 3,44 rublelik ıgg 272 çıktı gebeliğimde ilk defa bakıldı daha önce 2017 yılında kızamıkçık alışı oldum ve 2019 yine ıgm ve ıgg m pozitif çıkınca avşdite istemişlerdi yüzde 91 çıkmıştı şimdi korkuyorum ikiz gebeyim ve bebeklerim...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Osman GÖNÜLAL

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Bebegimin bıngaldagina bastım

    Merhaba doktorbey benim 6aylık kızımı burnunu temizlerken çok kpırdadigi için kafasindan destek aliyordum 2parmagim bingildagina bastim yanlişlikla bi zarari olurmu lutfen cvb verin

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Osman GÖNÜLAL

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör






.
x