Yenidoğan alerji

  • Merhaba Ahmet bey, benim kızım 18.nisanda doğdu ve 7 gün küvezde kaldı. Orda 3-4 gün sürüm çoğalana kadar mama içti ve eve gelince 38.günlük olana kadar gece 60 cc mama içti birkere. Daha sonra bıraktık ve 10 gün sonra kaka az bir kan oldu ve birkaç gün devam etti. Şimdi ara ara az sümüksü kaka var. Sizce süt alerjisi olabilir mi,? Mama zamanında çıkmayınca.


İstanbul Çocuk Doktorları uzmanlarına ulaşmak icin tıklayın!

Bu soruya oy verin :

Diğer Hasta Soruları

  • Oğlumun nefesi durcak gıbı oluyor

    Hocam hayırlı günler size randevu almak ıstıyoruz hafta sonu boş gozukuyor mesaı dışı yazıyor 6 yaşında oğlumuz var 5 aylıkdam berı astım hastası sureklı tıkanıyor 2 yasında alerji testlerı yaptırdık alerjısı cıkmadı ter testı gıda testi son bır haftadır hep hava makınasıyla uyuyr nefesi takanıyor...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Erkan Çakır

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Çölyak olabilir mi

    Doktor bey iyi çalışmalar sağ karın bölgemde ağrıdan dolayı kolonoskopi yapıldı kolonoskopi raporumu yorumlarsanız sevinirim ben olumsuz olanları yazıyorum kolon tüm segmentlerinde ileri derecede dilate ve elonge izlendi.inen kolonda 6mm çapında polip izlendi.jumbo forsebsle eksize edildi.anal kanal...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Osman Şener

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Hemogram tahlili

    Hocam sorularıma bıkmadan cevap verdiğiniz için minnettarım çok teşekkür ederim. kızımın gıda alerjisi konusunda dikkatimi çeken bir şey olmadı yada ben farkedemiyorum bilmiyorum. ama şunu diyebilirim ki kızımın gece ilk uykuya daldığı sıralar çok hızlı nefes alışverişi hatta bazen horlama kalbinin...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Duran Canatan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Tsh değerleri

    Merhaba, tsh 2,20 serbest t4 10,11 aralığında normal değerlerde çıkmış , ama anti tpo sonuç 39,3 normal değer aralığı 0- 9 otoimmun rahatsızlığı için yapılmıştı. değere göre bir sıkıntı var mı ? ayrıca 2 çesit deri hastalığım mevcut ,liken planopilaris ,rozasea ,ayrıca ellerimde dönemsel çıkan...

    Doktor Cevabı:

    Dr. Öğr. Üyesi Ramazan Ersoy

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Besin ve nikel alerjisi

    Yanıtınız için çok teşekkürler hocam. duyarsızlaştırma tedavisi konusunda siz yardımcı oluyor musunuz ? ve tedavi tam olarak nasıl uygulanıyor? tekrardan çok teşekkürler.

    Doktor Cevabı:

    Dr. Öğr. Üyesi Ramazan Ersoy

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Besin ve nikel alerjisi

    Merhabalar hocam. ben özel bir laboratuvarda ltt 56 gıda alerji testi yaptırdım.yaklaşık 10 besine ve çok yüksek oranda da nikele (36.1) karşı alerjim çıktı. şikayetlerim geçmeyen gaz, şişkinlik, diyare, kabızlık, kaşlarım da ve saçlarımda zaman zaman pullanma ve yorgunluk idi.2 diyetisyene gittim f...

    Doktor Cevabı:

    Dr. Öğr. Üyesi Ramazan Ersoy

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Fito krem yüz soyulması

    Merhaba ben pide yemiştim ve o pideden alerji oldum. (çok beyaz tenliyim bu arada ve cildim çok aşırı hassas.) doktorum fito krem verdi yüzümün morarmasını ve soyulmalarını önlemek için. ancak geçenlerde yüzüm yeniden kızardı fito krem sürdüm yüzüme . bu seferde tekrar soyuldu. alnım çok soyuldu. no...

    Doktor Cevabı:

    Dr. Adem Bahadır

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Bebek gelişimi

    Merhaba ahmet bey, 3 aylık erkek bebeğimiz var, daha önce günde 7-8 ıslak bez çıkarken son 1 haftadır 4 e düştü, kakasını da 6-7 günde bir yapmaya başladı, kilo alımı ise iyi. bunlar bir sorun mudur , bir şey yapmamız gerekir mi, bir de gece uyuyorsa beslemek için uyandırmayın da diyorlar, hipoglis...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Ahmet Akçay

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Çocuk alerjisi

    Hocam merhaba bebegimizde sut alerjisi oldugu soylendi esim 20 gun sureyle tam diyet uygulamasina ragmen bebegimizin (3 aylik) ishali hala gecmedi ve diskisinda kan var ve mukuslu. bu belirtilerin gecmeme sebebi ne olabilir. teşekkür eder iyi gunler dilerim.

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Ercan Nain

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Fmf kan sonuc

    Merhaba hocam oğlum 2 yaşında. 1 yaşından bugune kadar sürekli belli aralıklarda ateşleniyordu . her doktora gittiğimizde bogazları kızarık görülmesi üzerine 8 ay boyunca antibiyotik bosyere kullanmıs olduk. doktor degiştirince bogazdan kültür aldılar kültür sonucu temiz cıktı ama bogazları kızarıkt...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Duran Canatan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Çölyak olabilir mi

    Doktor bey iyi günler ben 39 yaşında bayanım.9ay önce safra kesem alındı daha öncesinde mide rahatsızlığım vardı şişkinlik ağrı gaz 4-5 aydır günde bir defa yemek yedikten hemen sonra tuvalete gitme ihtiyacı hissediyorum ve ishal gibi oluyorum bazen bunu kabızlık takip ediyor ve genelde sarı renkli...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Osman Şener

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Bağırsak hastalığı..?

    Hocam yeni başlık açıyorum altına cevap yazamadim özür dilerim ... evet eğer fazlaca dikkat edersem asla gelmiyor atak mesela aşırı dikkat ettiğim bir dönem 1 seneye yakın gelmediği oldu ama işte insaniz bazen oluyor farketmeden... ateşim en fazla 38 oluyor 3-4 saat falan sürüyor... hayır hiç atak h...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Muammer Kara

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Balık yağı

    İyi günler hocam. bebeğim şu an 7 aylık. motor gelişimi ve bilişsel gelişimi gayet iyi görünüyor. 24 günlükken agulamaya, iki buçuk aylıkken kahkaha atmaya başlamıştı. 6.5 aylıkken emeklemeye başladı. şimdilerde tutunarak kalkmaya çalışıyor. gel gel yapıyor yaparken ge ge diye bir de söylemeye çalış...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Faruk DEMİR

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Ige total 17.949 ( alerji, astim , kitle alındı açık kalp ameliyati)

    Merhabalar hocam, ben 21 yaşındayım. 5 senedir alerjim var üniversiteye başladığım zamanlarda ilk olarak başladı sürekli grip gibi olup hep yatıyordum daha sonrasında ige total değerim 2000 çıkmıştı alerji teşhisi konuldu fakat doktorum3 bu süreçte uyku yapar diye ilaç vermedi. bundan iki s...

    Doktor Cevabı:

    Dr. Öğr. Üyesi Ramazan Ersoy

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Alerji

    Köfte olarak yedirmem sizce iyice pişirilmesi deyimini gerçekleştirebilir mi? et olarak yedirmem zor olabilir tatmadığı tanımadığı bir tat 14 aylıkken köfte olarak yediriyorduk ki biz 15 aylık olduğunda anlamıştık süt ve yumurta alerjisi olduğunu

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dyt. Aslıhan Güray

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör






.
x