Yan etkileri

  • Hocam merhaba 4. Ayım bitti ilk 2 ay 30 mg 3. Ay 40 mg ve 4. Ay 50 mg kullandım 75 kiloyum suratımda hala ilk aydan kalan çıkmayan sivilceler var ve bu ay saç dökülmem arttı gibi şampuanım insight ve badem yağı kullanıyorum ayrıca 5000 mg biotin alıyorum saç dökülmesi geçici midir tekrar yerine gelir mi yoksa bu ilacı bırakmayı düşünüyorum

  • Doktor Cevabı:

    Yan etkiler doz ile ilişkili olarak artabiliyor. bu nedenle hekiminizle görüşmenizda yarar var.

    tarihinde cevapladı.
  • yani hocam ilacı kullandığımız süreçteki saç dökülmeleri geçici midir yoksa devam eden süreç midir

  • Doktor Cevabı:

    Saç dökülmesi ilaca bağlı olabilir ama bazen doğal saç dökülmesi de olabilir. bunun ayırdını yapmak için belki de ilaçları kesip değerlendirmek gerekebilir. tabii bu duruma hekiminiz karar verecektir.

    tarihinde cevapladı.

İstanbul Dermatolog uzmanlarına ulaşmak icin tıklayın!

Bu soruya oy verin :

Diğer Hasta Soruları

  • Saç dökülme

    Hocam sağlıklı günler benim saçlarım her elimi saçıma götürüşümde dökülüyor. tahlil yaptırdım b12 düşük çıktı. b12düşük oluşu direkt saçı bu denli etkiler mi? teşekkürler

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Şerafettin Saraçoğlu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Saç egzamasi ve dökülme

    Hocam merhaba saçımda yağlı egzama var. egzama dökülmeye de sebep oldu. roaccutane hapi kullansam saçım icin faydali olurmu. sivilce hapi diyorlar ama

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Ümit Türsen

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Korunmasız eskort ilskmdn 9.ay anti hiv ngtf

    B12 ve demir eksikligi saç dökülmesinin hivle ilgisi vr mı?

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Abdullah Akkurt

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Saç dökülmesi

    Hocam merhabalar 22 yaşında bir erkeğim. hocam benim günde 70 tel saçım dökülüyor ama bu dökülmede saçlarımı lavaboya felan bi 10 dk üzeri sirkelemem sonucu gerçekleşiyor ve saçlarım yağlanınca max 70 tel oluyor. birde banyodan sonrda bi 10 tele yakında dökülmem var yinede. saçımda herhangi bir açıl...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. İlhan Serdaroğlu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Bölgesel kellik

    Klinik bulgular : 20 yıldır sağ temporal ve frontofarieral bölgede kıl foliküllerinde azalmayla giden kıl foliküllerinde morumsu renk değişikliği ve belirginleşme. ön tanılar: 1-liken planoplaris 2-dle patoloji̇k tani deri punch biyopsi: follikül ostiumunda bileşkede hafif şiddetle lenfo...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Nuran Atmanoğlu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Böbreküsrü ca

    Hocam merhaba,ben kızım, 23 yaşındayım.18 yaşımdayken 80 kiloya kadar çıktım adet olmuyordum ve pcos tanısı aldım.kilo verdim şimdi 58 kiloyum,uzun süredir adetim düzenli. yalnız dheas hormonum alt sınır 350 yken 550 çıkmıştı.total testosteron normaldi.adetli değilken ve bir zeytin yemişken tahlilim...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Serdar Turhal

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Saç dökülmesi

    Hocam iyi günler. olduğum şehir de dermatoloji doktoru yok buradan sormak istiyorum tabi görürseniz. saçlarım kökten tutam tutam dökülüyor. vize final sıkıntısından diyeceğim fakat normalden fazla dökülüyor. ne yapmam lazım ne kullanmami önerirsiniz

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Hatice Erdem

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Saç dökülmesi

    Hocam roaccutane tedavi sürecimde doktorum saçlarım güçsüzleştiği için bebek şampuanı kullanmamı önermişti. roaccutane tedavim biteli bir ay oldu. bebek şampuanı kullanmaya devam ediyorum ancak saçlarımı yıkarken çok fazla kırılma ve dökülme oluyor. diğer şampuanlarla (dove gibi) bu kadar dökülme k...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Şerafettin Saraçoğlu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Lupus sle

    Merhabalar, 2007 yılı yaş 30 iken anti-kardiyolipin igg:162*, anti-kardiyolipin igm:90* 2015 yılı yaş 38 iken yapılan immünolojik testlerde igm:1,65, iga:2,12 igg:16,33* ige:47,50 aso:78,30 crp:1,20 anti̇-scl-70:0,08 şeklinde testlerim yapılmıştı şimdi 43 yaşındayım 2017 yılında doğum da yaptım....

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Metin Işık

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Bölgesel kellik

    Merhabalar hocam. saçımda iki yerde (sağ kulağımın etrafınfa ve başımın üst bölgesinde ) yuvarlak şekilde bölgesel dökülme olmuş 7-8 yaşlarında iken. şuan 28 yaşındayım. araştırma hastanesinde cildiye bölümünde o bölgeden numune alıp tahlil yaptılar. ciğerden gelen bir hastalık sonucu böyle bir dökü...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Nuran Atmanoğlu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Saç kıran ///

    Iyi günler hocam benim sorum saç kıranla ilgili 9 yaşında oğlumun 1.5 yıldır saçkıran var ufak bir bölgede başladı birkaç doktora gittim geçer denildi eczacı bir arkadaşa iğne yaptırdım 3 adet yapılan bölgede saç çıktı ama 4 ay sonra orada da dökülme başladı şu 10 / 12 bölgede var halen dökülme dev...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Ümit Türsen

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Böbrek üstü kanseri

    Hocam merhaba,ben kızım, 23 yaşındayım.18 yaşımdayken 80 kiloya kadar çıktım adet olmuyordum ve pcos tanısı aldım.kilo verdim şimdi 58 kiloyum,uzun süredir adetim düzenli. yalnız dheas hormonum alt sınır 350 yken 550 çıkmıştı.total testosteron normaldi.adetli değilken ve bir zeytin yemişken tahlilim...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Ramazan Sarı

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Saç dökülmesi

    Merhaba hocam. 7,8 senedir saç dökülmesi sorunum var. bir çok uzmana göründüm. demir eksikliği olduğu söylendi ilaç kullandım. fakat dökülme devam etti ve malesef saçlarım açılmaya başladı. en son başka bir doktora göründüm. ferritin değerimin düşük olduğu en az 40 olması gerketiğini söyledi. benim...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Engin Kocabaş

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Polikistik over sendromu ilaç kullanımı

    Saygıdeğer hekimim merhabalar, 24 yaşında bekar bir hanımefendiyim uzun süredir regl olmadığım için polikistik over sendromu teşhisi konuldu. doktor “tarlusal” isimli bir ilaç verdi kanaman başladığında 3. gün “yazz”isimli ilaca başlamamı istedi kilo ver 6 ay sonra görüşelim dedi. ben bu iki ilacı d...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Hakan Kanıt

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Böbrek üstü kanseri

    Hocam merhaba,ben kızım, 23 yaşındayım.18 yaşımdayken 80 kiloya kadar çıktım adet olmuyordum ve pcos tanısı aldım.kilo verdim şimdi 58 kiloyum,uzun süredir adetim düzenli. yalnız dheas hormonum alt sınır 350 yken 550 çıkmıştı.total testosteron normaldi.adetli değilken ve bir zeytin yemişken tahlilim...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Erol Bolu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör






.
x