Yaklaşık 1 ay önce yaptırdığım tahlillerde aşağıdaki sonuçlar çıktı benim i

  • Yaklaşık 1 ay önce yaptırdığım tahlillerde aşağıdaki sonuçlar çıktı benim için açıklamasını yaparsanız sevinirim. Biyokimya Sonuçları ALT (SGPT) 69 U/l (0-55) AST (SGOT) 33 U/l (0-34) ELİSA Sonuçları HbsAg (Elisa) 0,42 NEGATİF Anti HCV (Elisa) 0,05 NEGATİF Anti HBC IgM 0,16 NEGATİF İndex Hbe Ag 0,16 NEGATİF s/co Doktorum tüm batın ultrasonografi çektirmemi istedi grade 1-2 yağlanma tespit edildi.Teşekkür ederim.

Bu soruya oy verin :

.
x