Wbc yüksekli̇ği̇

  • Wbc yüksekli̇ği̇

    Hocam saygılar.2.gebeliğim 15.haftada herşey normal gidiyor derlerken suyumun gelmesiyle sonlanmıştı.üüniversite hastnsnde kromozom tahlilleri ve bir cok tahlil yaptırdık hersey normal çıktı.şanssızlık dediler.şimdi 22 haftalık gebeyim.ilk aylarda kanamalarım oldu.1.5 aydır wbc değerim sürekli 17.00...

    Doktor Cevabı:
     Ali Ergün

    Prof. Dr. Ali Ergün

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Wbc yüksekliği

    Hocam babam 1947 doğumlu geçen gün midesinin ağrıması şikayetiyle doktora gidip bir takım testler yaptırdık çıkan sonuçlara göre: wbc:21.6 pct:0.197 plt:252 mcv:79.8 hct:33.0 rbc:4.13 hgb:16.9 mch:41.0 mchc:51.4 rdwcv:12.5 rdwsd:40.0 plt:252 mpv:7.8 pdw:11.9 görüldüğü üzere wbc si yü...

    Doktor Cevabı:
     Yener Koç

    Prof. Dr. Yener Koç

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Wbc yüksekliği

    Merhabalar...28 yaşındayım ve 26+2 haftalık hamileyim yapılan kan testlerinde wbc değeri 21.3 çıktı.idrar tahlil sonuçları normal çıkıyor herhangi bir iltihp görünmüyor.herhangi bir rahatsızlığım da yok herşey normal gidiyor.wbc değerinin yüksek çıkması bebeği yada beni etkiler mi?yada bu herhangi b...

    Doktor Cevabı:
     Kadri Yamaç

    Prof. Dr. Kadri Yamaç

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Wbc yüksekliği

    Hocam merhabalar, ben 31 yaşında biriyim dün aniden tansiyonum 8-4 düştü ve kısa süreli baygınlık geçirdim.sonrasında acile gittim ve serum taktılar kan değerlerime baktılar. hemogram sonucuma göre wbc değeri 11,9 çıktı. acildeki genç pratisyen bana hiç bir ilaç vermeden eve yolladı. bende akş...

    Doktor Cevabı:
     Kadri Yamaç

    Prof. Dr. Kadri Yamaç

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Wbc yüksekli̇ği̇

    Doktor hanım merhaba; kızımla ilgili bir sorum olacak; 4,5 yaşında 18.09.2012 hemogram wbc 16.8 10^3 (4.2-11) eo% 7.19 % (0.8-6.0) rdw 15.2 % (11.7-14.6) plt 530 10^3 (159-388) mpv 5,89 fl (6.5-11.6) diğerleri normal sınırlar içerisinde doktor kanda mikrop var...

    Doktor Cevabı:
     Leyla Ağaoğlu

    Prof. Dr. Leyla Ağaoğlu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Wbc yüksekliği

    Iyi günler hocam..ben ishal şikayetiyle gastro bölümüne gitmiştim eylül ayında..doktor benden kan tahlili istemişti,11 eylül 2012 tarihinde yaptırdıgım testte wbc 10,52,crp ise 12,80 çıkmıştı..doktor iltihap ihtimali üzerinde durup bana dicetel adında bir ilaç verdi ve 1 ay sonra tekrar gelmemi iste...

    Doktor Cevabı:
     Kadri Yamaç

    Prof. Dr. Kadri Yamaç

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Wbc yüksekliği

    Iyi günler hocam..ben yüz felci nedeniyle 13 gün süreyle prednol 16 mg ilacını kullandım..vücudumda oluşan sivilcelerin ilacın yan etkisi olabilecegini söylemiştiniz..peki bu ilaç beyaz küre sayısında artış yapabilir mi hocam??ben ilaca devam ederken kan sayımı yaptırdım wbc 15,33 çıkmıştı..endişele...

    Doktor Cevabı:
     Mehmet Emin Çakır

    Uzm. Dr. Mehmet Emin Çakır

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Wbc yüksekliği

    Iyi günler hocam..ben size lökosit yüksekliği ile ilgili soru sormuştum..düşük dozda kortizon ilacı kullandıgımı söylemiştim 12 gün boyunca,bu sırada yaptırdıgım kan sayımında lökosit değerim 15,33 çıkmıştı,ayrıca vücudumda çok sayıda kırmızı lekeler ve sivileceler çıktıgını da söylemiştim,siz bana...

    Doktor Cevabı:
     Kadri Yamaç

    Prof. Dr. Kadri Yamaç

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Wbc yüksekliği

    Iyi günler hocam.ishal nedeniyle gastro muayenesi oldum.kolonoskopi yapıldı,crohn süphelenildi ama alınan parçalardan patolojide öyle bir bulgu çıkmadı.bu sırada yapılan kan sayımında wbc 10,52 crp ise 12,80 çıkmıştı.sonuçlara bakarak doktor iltihabik bir durum oldugunu,gelip geçici bişey oldugunu s...

    Doktor Cevabı:
     Enver Göncüoğlu

    Uzm. Dr. Enver Göncüoğlu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Wbc yüksekliği

    Doktor bey merhaba hastamızın kan sonuçlarında yüksek ve düşük çıkan değerler wbc:22 neut:19,6 neut%85,8 lym%8,4 vitamin b12:1736 olup diğer kan değerleri normal sınırlar içerisindedir.hastamız 63 yaşında erkek ve diyabet hastası olup şeker kontrol altındadır(115)buna rağmen günde 2 tane...

    Doktor Cevabı:
     Kadri Yamaç

    Prof. Dr. Kadri Yamaç

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör


1/8 | Toplam 71 kayıt bulundu.
.
x