Wbc crp yüksekliği

  • Merhaba hocam. Annemde halsizlik ve ara ara kalp çarpıntısı vardı. Bugün kan testinde crp değeri 5.96 çıktı. Wbc değeri 11.77 , Neut değeri ise 7.5 referans aralığından biraz yüksek çıktı üç değerde. Internette çok kötü şeyler yazıyor, hep kanser gibi şeyler, içim hiç rahat değil hocam. Diğer tüm değerleri referans aralığında normal. Grip falan değil wbc neden yüksek çıkmış olabilir? Korkulacak değerler mi sizce hocam? Annem 45 yaşında.


İstanbul Dahiliye uzmanlarına ulaşmak icin tıklayın!

Bu soruya oy verin :

Diğer Hasta Soruları

  • Yüz bölgesinde ısı artışı

    Merhaba hocam. son bir kaç aydır özellikle akşama doğru yüz, ense, kulak ve boyun bölgelerinde yoğun bir sıcaklık hissediyorum. uzandığımda yastık bile sıcak oluyor. bu sıcaklık daha çok kulak ve kulak memelerimde yoğun hissediliyor. özellikle yattığımda sıcaklık hissi çok fazla artıyor ve beni raha...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Murat Emin Güveli

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Karaciger rahatsızlıpı

    Hocam tekrar merhaba anneme biyopsi yapıldı ama ve ana testleri pozitif asma negatif lkm negatif çıktı biyopsi sonucu fibrosiz grade 2 lenfoplazmositer iltihabı hücre infiltrasyonu emperipoezis mevcut değildir birkaç odakta rozet formasyonu mevcuttur olgunun otoimmun hepatit yönünde klin...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Hayri Karaarslan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Bir sorum var

    Ben üveyt hastasıyım ataklar geçiriyorum.altında yatan nedenler bulunamıyor.üveyt ile pisikiyatri arasında bağ kurulabilir mi?

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Remzi Kutanis

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Liken skleroz

    Merhabalar annem bir kaç aydır genital bölgesinde yara ve kaşınmasan doktora gidiyor ve liken skleroz adında bir cilt hastalığı varmış.doktoru hap yazdı ama bunun ileride cilt kanserine dönebileceğini söylemiş.acaba öyle bir ihtimal var mı?bir de bize sizi önerdi.galiba lazerle tedaviniz varmış ama...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Burcu Akdağ Özkök

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Otoi̇mmün ti̇roi̇d

    Hocam merhaba, romatoloji doktorum romatizmal hastalıklarla ilgili olduğunu söyleyerek crp, rf, sedimentasyon, ast, alt, aso, tsh, ft3, ft4, anti tg, anti tpo ve hla b27 testlerini istedi. ft4 0.64, tsh 41, anti tg>1000, anti tpo> çikti, diğerleri normal, hla b27 henüz çıkmadı. göğsümde ve boğazımd...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Erol Bolu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Asma testi pozitifliği

    Hocam merhaba 38 yasindayim ve 27 haftalik gebeyim.kft yükseliği nedeniyle doktorum gastroloji bölümüne yönlendirdi.istenen testlerden asma testi pozif çıktı.ana,ama,liver profili ve hepatitler negatif cikti.ant hbs pozitif 72.77,igg total 744.küçük yaşlarda hepatit a geçirmiştim.bu süreçte mide rah...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Barış Yılmaz

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Karaciğer.

    Hocam tekrardan merhaba . biz hala bir sonuca varamadık . bugün emar çekimimiz vardı annemin fobisi olduğu için emarı çektirmedik. kan değerleri çok düştü hgb 7 . plt 66bin . doktorun bize söylediği o özel yaptırdığımız testlerden biri pozitif çıkmış pozitif çoktan virüs ve vücut karaciğere saldırı...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Barış Yılmaz

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Merhaba hocam

    Hocam merhaba rahatsız ediyorum kusura bakmayın behçet hastalığı hiv testini etkiler mi süre bazlı olarak ben en son 18 ay sonra test oldum negatif konuyu kapatabilirmiyim baharatlı. acı ve ceviz patlıcan yediğimde dilimde etrafı beyaz içi kırmizi parlak acısız ağrı. yapmayan lezyonlar oluyir 1 haft...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Kadri Demirel

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Mide ağrısı ishal

    Hocam merhaba mide ağrısı ve ishal şikayetim var midenin üstü ağrıyor günde iki ya da 3 defa tuvalete gdiorum ama gttigimde ishal var daha öncesinden karaciğer enzim yüksekliği şikayetlerim vardı ezonofil yüksekliği de vardı ultrasonlsrda bişey çıkmıyor endoskopi temiz kolonoskopi nonspesifik aktif...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Murat Taner Gülşen

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Otoimmun hepatit

    18 yasinda yegenimde otoimmun hepatit hastalığı var.2 senedir.. suan karaciger enzimleri yüksek diye hastanede yatıyor..pek biseyde yapilmiyo... siz bu konuda yardimci olurmusunuz bize? tsk ederim...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Mahya Sultan Tosun

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Otoimmunite

    Hocam 24 yaşında erkeğim otoimmuniteye yatkınlığım var.henüz tanı konmadı ancak skleroderma veya lupus yönünde bir hastalık gelişeceği düşünülüyor.ben hastalık gelişme süresinde ne yapabilirim? elimden gelen güneş koruyucu krem kullamak, spor yapmak ,glutensiz ve süt ürünsüz beslenmek. 5 aydır glute...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. İzzet Fresko

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Kronik gastrit geçer mi yoksa kronik midir?

    Öncelikle cevap verdiğiniz için teşekkür ederim barış bey. 25 yaşındayım ve 3 yıldır bu şikayetlerim devam ediyor. i̇yileşebilir yazdığınız için sormak istiyorum. nedir bu tedavi? sadece h.pilori varsa antibiyotik yoksa ppi vermek mi? 2 endeskopide helikobakterde negatif çıktı. nasıl bir yol izlemel...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Barış Yılmaz

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Otoimmun hastalık

    Merhaba doktor bey, 20 yaşındayım ve ana/fana pozitifliği (1:640 titre dfs-70 / egzamam var) nedeniyle raynaud sendromlu olarak 2.5 yıldır takipteyim. bu sene tahlillerim yapıldı birkaç gün önce ana 1:320 (++) ve anti ssa 15.29 olarak pozitif çıktı. diğer tahlillerim ( ds dna, anti ssb, sm, scl, ena...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Tolga Enver Yücetürk

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Otoimmun hastalık

    Çok teşekkür ederim doktor bey. şu aşamada belirsizlik de yorucu olabiliyor benim ve ailem için. hangi hastalık için bekleniyor veya tedavi planlacak henüz bilmiyorum. tekrardan çok teşekkür ederim güzel cevabınız için. i̇yi ki sizin gibi doktorlar var.

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Bünyamin Kısacık

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Otoimmun hastalık

    Merhaba doktor bey, 20 yaşındayım ve ana/fana pozitifliği (1:640 titre dfs-70 / egzamam var) nedeniyle raynaud sendromlu olarak 2.5 yıldır takipteyim. bu sene tahlillerim yapıldı birkaç gün önce ana 1:320 (++) ve anti ssa 15.29 olarak pozitif çıktı. diğer tahlillerim ( ds dna, anti ssb, sm, scl, ena...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Bünyamin Kısacık

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör






.
x