Wbc 8.96 lym 3.32 mono 1.78 normal değer 0.15-0.70 gra 3.86 ly% 37 mon

  • wbc 8.96 lym 3.32 mono 1.78 normal değer 0.15-0.70 gra 3.86 ly% 37 mono% 19.9 normal değer 3-7 gr% 43.1 rbc 5.33 hgb 14.5 hct 45 mcv 84 mch 27.2 mchc 32.2 rdwc 13.6 plt 261 pct 0.27 mpv 10.1 pdwc 40.4 sadece mono ve mono% değerleri yüksek çıktı nedeni nedir ve nasıl düşürebilirim yakın bir tarihta sağlık raporu alacağım polislik için bu sorun teşkil edermi? teşekkürler….

Bu soruya oy verin :

.
x