Vücut soğukluğu

  • Vücut soğukluğu Bebeğimiz 9 aylık sayın hocam.İlk aylardan bu yana gerek yüzü yanak bölgesi, baldır bölgesi ve el kısmı çoğu zaman soğuk.Bunun sebebi nedir acaba.Geçen ay kan tahlilinde kansızlığı olduğunu öğrendik acaba bununla ilgili midir. Yemesinde ve günlük hayat aktivitelerinde bir sorun yok diyebilirim.


Ankara Çocuk Doktorları uzmanlarına ulaşmak icin tıklayın!

Bu soruya oy verin :
Puan : 1 / Oy veren : 1 kişi

Diğer Hasta Soruları

  • Hormonal bozukluklar

    Tamam hocam teşekkür ederim

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Mehmet Keskin

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Biotinaz eksikliği

    Merhaba hocam 1 aylık kızımın biotinaz değeri %41 çıktı biotinaz eksikliği varmı acaba daha randevumuza var şimdiden teşekkür ediyorum

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Şahin Erdöl

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Hormonal bozukluklar

    Merhaba hocam 26 aylık çocuğumun penis küçüğü nedeni ile size muayene ettirmek istiyorum sağlık çalışanıyım hastanemizin endokrin uzmanı dr murat ciner size muayene ettirmemi önerdi randevu alamadım iletişim numaranızı da bulamadım yardımcı olursanız sevinirim teşekkür ederim

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Mehmet Keskin

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Tiroid sonucu

    Hocam merhabalar. ben 13 haftalık gebeyim yapılan testlerim sonucunda tiroid sonucum 0.04 cıktı doktorum endokrin bölümüne yönlendirdi ama randevu bulamadım size danışmak istedim sizce değerim çok mu düşük ne yapmalıyım? birde aşırı kusmalarım var sonucumla alakalı olabilir mi?

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Elif Turan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Erken ergenlik

    Merhaba.erken ergenlik için tahlillerimiz yapıldı normal dendi.ama göğüs büyümesi ve kıllanma var.böbrek üstü bezlerine bakılmak isteniyor.synacthen isimli tetrakosaktid verilecek ama ben tedirginim. yan etkileri ciddi midir?mecburimidir?kızım 7.5 yaşında.teşekkürler

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Erdal Eren

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Kortizol prolaktin

    Merhaba hocam prolaktinim 51.70 kortizolum de 27.1 dl cikti normalmi. biontech aşısı oldum asiri sirt kol agrim var gaz sıkışması gibi başıma kadar vuruyor gogsum sıkışıyor yan etki mi yapti acaba

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Erol Bolu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Bacak,basen bölgesi inceltme hakkında

    Merhabalar ben 29 yaşında bir bayanım boyum 1.66 kilom 59,5 ölçülerim de 90-75-96(üst bacaklarım da en kalın yerleri 54cm) özellikle üst bacak,basen,kalça ve alt karın bölgemden incelmek istiyorum 4-5 kilo da versem çok iyi olur.günde 1000 tane ip atlıyorum ve 15-20 dakika bacak hareketi+en az 20 dk...

    Doktor Cevabı:

    Dyt. Şeyma Bahar

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Cinsel organ bozukluğu

    Hocam bir ay önce yanınıza geldik çocuğumda cinsel bozukluk vardı bir aya randevu alın dediniz ama iki haftadır. ugrasiyorum alamıyorum randevu bı yardımcı olsanız ne yapmamız gerek

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Mehmet Keskin

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Tsk sağlık yönetmeliği

    Hocam askeri okul sağlık yönetmeliğini kolesterol ile ilgili alanı atıyorum;b) 1. kalıcı hipotiroidi, hipoparatiroidi gibi kişinin çalışma gücünü bozan, şekil ve/veya fonksiyon bozukluğu yapmış, iç salgı bezlerinin kronik hastalıkları ve sekelleri, fenilketonüri hariç aminoasit metabolizma hasta...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Tuğbay Tuğ

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Tsk sağlık yönetmeliği

    Hocam askeri okul sağlık yönetmeliğini kolesterol ile ilgili alanı atıyorum;b) 1. kalıcı hipotiroidi, hipoparatiroidi gibi kişinin çalışma gücünü bozan, şekil ve/veya fonksiyon bozukluğu yapmış, iç salgı bezlerinin kronik hastalıkları ve sekelleri, fenilketonüri hariç aminoasit metabolizma hasta...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Levent Kurşun

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Askeri okul yönetmelik ile ilgili

    Askeri okul için yönetmelikte bu yazıyor hocam; b) 1. kalıcı hipotiroidi, hipoparatiroidi gibi kişinin çalışma gücünü bozan, şekil ve/veya fonksiyon bozukluğu yapmış, iç salgı bezlerinin kronik hastalıkları ve sekelleri, fenilketonüri hariç aminoasit metabolizma hastalıkları, glikojen depo hasta...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Ali Başçı

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Unutkanliksoru

    Unutkanlıksorusu unutkanlık sorusu saygilar hayatimi etkilemeyen basit unutkanlik oluyor dr bana tebokanfort nootropil onerdi sizin bu konuda pratik oneriniz yokmu ne yapabilirim ayrica bu ilaclari devamli almamin sakincasi varmi stress icin oneriniz yokmu ilac disi troıt normal anksıyete için buspo...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Görkem Yılmaz

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Karaciğer enzimi sebebleri

    Hocam merhabalar karaciger enzimlerim yüksekligi araştırılıyor 2. gastronteloji doktoruna gdisim araya bayram tatili girdi hepatit ultrason ilaçlı mr çölyak gluten kas ottonium hepatit b c ana ama asma ca 19.9 brucellla hiv tsh negatif sebebi bulunamadı doktoruma biyopsi yapalım dedim.gerek görmüyo...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Ramazan Sarı

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Tsh hipotroidi antitpo

    Selamlar oturduğum şehirde endokroloji bölümü yok. 20 yaşındayım kan tahili sonuvumda tsh 7.6 t3 t4 normal seviyede çıktı dahiliye doktpruna gittim anti tpo20( ref0-2)anti tg:13(ref 0-5) ultrasonda hiçbir anormallik de bulunmadı. doktor haşhimato triodi olabilir normalde 300-1000 gibi değerler çıkar...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Elif Turan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Vücutta kırmızı çizgiler

    Merhabalar. vücudumda göbekte, göbek yanlarında, dizimin arkasında, meme bölgesinde uzun kırmızı çatlak gibi çizgiler var. dahiliye uzmanına göstermiştim ancak kortizon hormonuna bakılması lazım demişti. 2-3 sene önce de farklı bir sebepten acth bakılmıstı ve 87 çıkmıştı. bu çizgiler kortizondan mi...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Ayşe ÇARLIOĞLU

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör






.
x