Vucut ağrıları

  • Merhaba hocam, 47 yaşındayım. Boynumda ve bel kısmında fıtığım var, Çekilen MR Cd lerini 2 doktora gösterdim ileri derecede olmadığı söylendi. ancak 1 yıldan fazla süredir sol ayağımın topuk kısmında yanma ve ayak parmaklarına doğru karıncalamaya yakın bir his duyuyorum, daha sonraki günlerde bu durum bacak kaslarından kalçanın içinden geçip baş kısmının kulak üstlerine kadar devam etmektedir. aynı zamanda kulak ağrısınada sebep vermektedir. bazende sol elimin son iki parmağında gözle görülür şekide hafif titremeler olmaktadır bazende uyuşmalar olmaktadır. son zamanlarda başımı yastığa bıraktığımda(başın iki tarafındada) kulağın üst bölgelerinde pıt pıt sesler gelmekte . fizik tedavi gördüm, KBB ye gittim fıtıktan olabilir dendi, İlaçlar verildi. ancak hafifleme görülmedi.beyin cerahına gittim beni nöroloji hekimine yönlendirdi. norolojide EMG çekildi, normal dedi ve vucutttaki seyirmeler içn NERUDA 400 tedavisi verildi. göz çevresindeki seyirmeler azaldı diğer şikayetler devam ediyor

  • Doktor Cevabı:

    Neruda ortalama 6 ay devam etmeli belki de doz biraz daha artırılabilir 600 gibi. öte yandan bu vakalarda boyundan lokal enjeksiyonlar da yaptığımız belirtmek isterim. geçmiş olsun

    tarihinde cevapladı.
Bu soruya oy verin :

Diğer Hasta Soruları

  • Vücutta sersemlik ve dengesizlik hali kas güçsüzlüğü

    Alt 135 (0-41) ast 56 (0-40) anti hcv negatif hbsag negatif tsh 1.81 (0.270-4.20) total kolestrol 207 (0-200) trigliserid 220 (0-200) alp 53(40-130) albumin 49(34-48) ggt 42(7-60) kreatinin 0.93(0.5-1.4) ure 29(10-50) total bilirubin 0.79(0-1.2) direk bilirubin 0.29(0-0.6) total protein 82(64-83) bu...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Recep Alp

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Vücüt kütlemeleri

    Merhaba ,benim uzun bir süredir boyun,omuz,diz ve sırtımda kütlemeler oluyor özellikle boynumda gün geçtikçe her kütlemede ses artıyor . kütletmesem tutuluyor ve ağrı oluyor. kütlettikten sonra da boynumda küçük küçük takılmalar ve hışırtı oluyor .artık bir alışma ve takıntı gibi oldu . bunun bir z...

    Doktor Cevabı:

    Fzt. Metin İçli

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Kontrast sonrası tutulum

    Merhabalar. başta ağırlık ve uykuda istemsiz sıçrama vardı. bana oncelikle epilepsi yanlış teşhisi konuldu. eeg ye istinaden. 5 gun keppra kullandım. fenalaştım bıraktık. başka bir uzman bende epilepsi olmadığını söyledi ve bıraktık. sonrasında 20 gun uyku ilacı verildi ben 21.gun zestat sonrası kaf...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Hasan Akdemir

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Vücut sağ yarım

    Merhaba hocam yaklaşık 7 sene önce vücut sağ yarımda hafif bir ağrı başladı ve ilerleyen yıllarda iyice pik yaparak artık başımda ağrı yer yer baş dönmesi sol kolda,sol bacakta,sol yanakta,sırtımın solunda yanma ağrı uyuşma ve çekme gibi durumlar baş göstermeye başladı,sol tarafımda simetri bozuklu...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Gülay Bozkurt

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Peniste şişlik vücutta ates

    Meraba hocam 32 yasindayim ilişkiye girdikten 2 gun sonra penis kökünde ağrı vicuta halsizlik kirginlik 37 38 derece arasi ates ve penis ucunda kizariklik ve sunnet yeri ve altinda sislik meydana geldi ne yapmam gerek yardimci olurmusunuz. korkucak birseymi buarada evliyim. pandemiden dolayi dokto...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Ali Nejat Eğilmez

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Ağrı kesici nasil vücuttan atılır

    Merhabalar 16 yaşında kızım var ve bacak ağrısı yüzünden tam 1 yıldır agri kesici kullanıyor ve kullanmaya devam ediyor ama ağrısının neden olduğu bilinmiyor ağrı kesiciyi nasıl daha az tüketebilir vücudundan nasıl daha çabuk atabilir?

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Atila Karaalp

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Vücut sağ yarım

    Merhaba hocam yaklaşık 7 sene önce sağ tarafımda bi ağrı çekilme yanma hisleri vardı bir sürü mr çekildi tahlil yapıldı ama net biley çıkmadı bana lirica verildi 150 mg ayrıca algoloji bölümü laroxyl verdi,seninki psikolojik dedi,sayın hocam 2 ilacı bir arada kullanabilir miyim,açıkçası stresli ce k...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Fadime Yurtseven

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Vücut ağrıları

    Mrb hocam benim vücudumda ağrılar ayak tabanımda özellikle var prednol kulllandıktan sonra oldu

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Hasan Kerem Alptekin

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Vücut sağ yarım

    Çok teşekkür ederim hocam ilginiz bile inanın bi nebze olsun acımı ve ağrılarımı azaltıyor en kısa zamanda görüşmek üzere hocam saygılarımla

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Özge Kiremitçi Özer

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Vücut ağrıları

    Hocam merhaba, 20 yaşındayım 3 ay önce çarpıntı sebebiyle hastaneye gittim ve benim için oldukça travmatikti herhangi bir problem çıkmadı ancak o günden sonra vücutta hep farklı yerlerde ağrılarım başladı fibromiyalji olma ihtimali var mıdır?

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Cengiz Bahadır

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Birkaç gün önce konuşmuştuk

    Merhabalar hocam tekrardan birkaç gün önce " hocam bu ağır çanta kaldırma vs çocuklar için geçerlidir değilmi onlar daha hassas olunca gence nazaran 17 yaşında bir genç mesela birşey olmaz demi hocam zaten birşey olsada omurga eğriliği vs ağrı yapar kendini belli eder demi hocam mantık olarak bi sık...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Lütfi Akgün

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Vücutta çekilme hissi

    Estf cvp vermeniz bile yeterli çok teşekkür ederim.kas gevşetici alirim.cok sagolun.iyi akşamlar.

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Alper Ergin

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Vücuttaki kemiklerin sürekli kütlemesi

    Hocam 19 yaşındayım diz kapağı omuzlar ve vücutta bir çok kemik kötülüyor ağrı yok omuz için röntgene gittim sorun yok dediler 7 aydır sürekli böyle ve artık korkmaya başladım sağa çevirsem sola çevirsem kütlüyor sizce sorun mu var?

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Selim Akçiçek

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Kusura bakmayin rahsiz etim

    İyi günler hocam daha önce sordum bir daha sormak istediğim iki konu var bir ilaçlarin yan etkileri göze vururmu yani bazen uyku halim var gözlerim agirlaşmiş gibi durum yaşiyorum bazen baş dönmesi gibi bazen baya halsizlik tuhaf his ediyorum oksuruk azladı tekrar çokaldı diğer şikayetlerim yok sade...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Demet Karnak

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Tirotoksitoz

    Merhaba.1.5 aydır devam eden bütün vucutta hassasiyet ve acı , halsizlik ve sürekli hastalık hissine bağlı olarak yapılan tetkiklerde tsh:0.01, t4:21,6 (9.3-17) , t3:5 (2-4.4) sedim:63, crp:51, ck:760 cıktı. ultrason sonucu: her iki tiroid lobu boyutları normalden büyük.istmus kalınlığı artmış.tiro...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Ayşe Çarlıoğlu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör




.
x