Von hipell lindau

  • Von hipell lindau hastasıyım 2014 tedavi görüyorum 3 beyin 1 yumurtalık opera edildim 7 radyo terapi 1 kemoterapi aldım opera yapılıp alınlar tümörler harici 8 kitle daha mevcut omurilik t2 t4-5 arası yoğun ödem ve 2 adet kitle mevcut. Hastalıkla ilgili artık kendim bir buluş içine girdim yaşım 36 yapılan kan testlerinde sürekli RBC ile CRP yüksek çıkıyor.ayrıca kan veriyorum 4 ay sonra vücut yine çok fazla kan üretiyor 17 kanım lütfen bana nasıl bir test yaptıracağımı söylermişiniz ne var ne yok herşey ortaya çıksın yorumlarsanız sevinirim hocam


İstanbul Dahiliye uzmanlarına ulaşmak icin tıklayın!

Bu soruya oy verin :

Diğer Hasta Soruları

  • Merhaba dr.hanim

    Yani ben sporcu değilim sadece koşuyorum ve ekstra birşey almıyorum değerlerim kötümü

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Ayşe Şeker

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Merhaba dr.hanim

    . merhaba dr hanım kreatının(serum plazma)...1.23hgfh:70 ml/dk/1.73m(2)g2: hafif azalmış bu çok mu düşük koşu yapıyorum dedi doktor ondan olabilirmi

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Ayşe Şeker

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Mide ağrısı

    Merhabalar doktor bey, 23 yaşındayım.midem de bazen çok gaz oluşuyor.yediğim yemekler çok dokunuyor ellerimde kasılma oluyor aynı zamanda yediğimi hemen çıkartıyorum eger çıkartamasam titreme oluyor vücutta bunlar sonucunda endoskopi yaptırdım ve sonuçta bunlar yazıyor. mide biopsi materyalinde ko...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. İzzet Fresko

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • İlaç ömür boyumu kullanılacak?

    Çok tşk ederim hocam. allah razı olsun.

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Metin Işık

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • İlaç ömür boyumu kullanılacak?

    Ürikoliz ilacını ömür boyu kullanmak gerekiyor mu? okuduğum bir makalede bu ilacı kullanan bir daha bırakamaz diyor doğru mu?

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Metin Işık

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Bacaklarda ödem

    Hocam iyi günler babam 72 yaşinda,15-20 gündür olan bacaklarında ki ödem için doktora gittik 6 ay önceki tahliller eski dedi yeniden tahlil yaptırdı;hba1c 6,7,akş 129,üre 43,kreatinin 1, ü.asit 8.4,ast 22,alt 19,ggt 33,alp 112,amilaz 77,sodyum 148(136-146)potasyum 4,52,albumin 4.4,t.protein 7.2,fosf...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. H. Hakan Keküllüoğlu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Ayak ağrısı

    Gut hastaligi mrb hocam benim sol ayak parmak eklem yeri sisti agirdi yere basamiyordum.ilac verdi 3 gun biraz iyi oldu ama simdide sag ayak parmak agiriyo bazende iki ayak bileklere kadar sizinti agri usume oluyordu....doktor gut hastaligi dedi tahlil sonuclarim..crp : 0-10 = 36.49...urik asit : 3...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Cengiz Bahadır

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Eklem agrisi

    Mrb hocam benim sol ayak parmak eklem yeri sisti agirdi yere basamiyordum.ilac verdi 3 gun biraz iyi oldu ama simdide sag ayak parmak agiriyo bazende iki ayak bileklere kadar sizinti agri usume oluyordu....doktor gut hastaligi dedi tahlil sonuclarim..crp : 0-10 = 36.49...urik asit : 3.4-7.0 = 8.4......

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Mehmet Ali Biçer

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Dirsek problemi

    Hocam merhaba. benim sağ dirseğimde ağrı,kızarıklık ve şişkinlik olmuştu. yaklaşık 1 ay gibi bir sürede yavaş yavaş geçti. aradan yaklaşık 3 ay geçti dirseğimi bir yere yasladığımda sorun yok fakat yaslıyken dirseğimi kapattığımda acıyor. elimi dirseğime götürdüğüm zaman kayan kıkırdak gibi bir yapı...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. İrfan Koca

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • İyonik çinko

    Selam. hocam çinko eksikliğinden dolayı aç karna iyonik çinko günde 30mg kullandım ama 3.günde yorgunluk,kabızlık gibi şikayetler çıktı.daha önceleri yine çinko eksikliğim olduğunda çinko picolinat 30mg aç karna kullanmıştım ve herhangi bir sıkıntı yaşamadım.bunun nedeni nedir?

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. İzzet Fresko

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Gut tedavi böbrek küçülmesi

    72 yaş 80kg 180 kilo babam , 20 yıl önce gut teşhisi konuldu , atak geçirdiği zaman dikloron 50mg kullanıyor. yakın zamanda sağlık taramasında psa değeri 23 çıktı , üroloji ultrason çekimi yaptık sağ böbrekte küçülme çıktı , kullandığı dikloron ilacının etkisi olmuş olabilirmi , ilacı kesmelimiyi...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. İzzet Fresko

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Gut atağı tekrarı

    Zeynep hanım , öncelik ile cevabınız için çok teşekkür ederim.o zaman affınıza sığınarak size son bir soru sorsam ; benim, hem trigliserit hemde bahsettiğim gibi ürik asit değerlerim yüsek oldugu için ilaç kullanıyorum.diğer taraftan kendi bilgimce elimden geldiğince beslenmeme dikkat ediyorum.mesel...

    Doktor Cevabı:

    Dyt. Zeynep Işıl Küçükgöncü

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Gut atağı tekrarı

    Hocam merhabalar ; 5 yıllık gut hastasıyım ve bu sürede 3 kez atak geçirdim .ürikoliz kullanıyordum fakat karaciğer fonksiyonlarımı yükselttiği için adenuric 80 mg kullanmaya başladım.ama 80 mg ürik asit seviyemi çok düşürdüğü için 1/3 ünü kullanıyorum 1 yıldır ve hiçbir problemim yoktu ve 3 ay önce...

    Doktor Cevabı:

    Dyt. Zeynep Işıl Küçükgöncü

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Gut hastalığı

    Hocam merhabalar ; 5 yıllık gut hastasıyım ve bu sürede 3 kez atak geçirdim .ürikoliz kullanıyordum fakat karaciğer fonksiyonlarımı yükselttiği için adenuric 80 mg kullanmaya başladım.ama 80 mg ürik asit seviyemi çok düşürdüğü için 1/3 ünü kullanıyorum 1 yıldır ve hiçbir problemim yoktu ve 3 ay önce...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Bünyamin Kısacık

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Anlayamadığım gut atağı

    Hocam merhabalar ; 5 yıllık gut hastasıyım ve bu sürede 3 kez atak geçirdim .ürikoliz kullanıyordum fakat karaciğer fonksiyonlarımı yükselttiği için adenuric 80 mg kullanmaya başladım.ama 80 mg ürik asit seviyemi çok düşürdüğü için 1/3 ünü kullanıyorum 1 yıldır ve hiçbir problemim yoktu ve 3 ay önce...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Tolga Enver Yücetürk

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör






.
x