Vitamin hapı

  • saygıdeğer doktorum müsadeniz olursa bir soru sorabilirmiyim,, ben yürüyemiyorum 27 yaşında, 40 kilo civarlarındayım.. kendi başıma internetten araştırıp unutkanlığım için b1,b6,b12 kompleks vitamin hapı aldım.. sizce bu hapın unutkanlığa faydası olur mu.? ayrıca kiloma uygun mu.?

  • Doktor Cevabı:

    İbrahim bey öncelikle çok geçmiş olsun..bu kadar bilgiyle bir cevap vermem mümkün değil.unutkanlığınızın vitamin eksikliğine bağlı olmama ihtimali de var.neye dayanarak aldınız vitaminleri.ihtiyacımız olan herşeyi besinlerden alabiliyoruz zaten.öncelikle detaylı bir tahlil yaptırın.değerlerinize bir bakalım öncelikle.lütfen kendi başınıza ilaç tüketimine karar vermeyin

    tarihinde cevapladı.
Bu soruya oy verin :

Diğer Hasta Soruları

  • Ayak bileği ağrısı

    Merhabalar hocam 10 gün önce ayak bileğinde evde uzanırken ağrı girdi topuğuna vuruyor bazen bazen ayağımın üst kısmına bazen geçiyor hiç ağırmıyor sonra tekrar başlıyor ağrımaya anlık batma şeklinde oluyor ağrılar yanma oluyor fizik doktoruna gittim röntgen geçti birşey görünmüyor dedi ağrı kesici...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Mustafa Can Koşay

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Romatoid artrit

    Cevabınız için teşekkür ederim hocam annem tahlil yaptırdı / crp 31.9 çıktı referans aralığı0-5/ sedimentasyon 37 çıktı referans aralığı 0-20 / birtakım vitamin eksiklikleri söz konusu hocam b12 d vit. gibi. kolesterol 262 ref. aralığı 50-200 . annemin el parmaklarından bazıları baya davul gibi şiş...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. İzzet Fresko

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Osteopeni hastalığı

    Merhaba hocam ben 26 yasında 161 boyunda 64 kılo bir erkeğim.sürekli kapalı alanda çalışıyorum ve 9 saat boyunca ayaktayım ve magazada çalışıyorum. düzenli spor yapmıyorum. 2019 mayıs ayında sırt ağrılarım şikayeti ile doktora gittim. daha sonra kemık yogunluğu testi yapılmasını istedim. ve test son...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Hasan Tatari

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Osteopeni hastalığı

    Merhaba hocam ben 26 yasında 161 boyunda 64 kılo bir erkeğim.sürekli kapalı alanda çalışıyorum ve 9 saat boyunca ayaktayım ve magazada çalışıyorum. düzenli spor yapmıyorum. 2019 mayıs ayında sırt ağrılarım şikayeti ile doktora gittim. daha sonra kemık yogunluğu testi yapılmasını istedim. ve test son...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Mehmet Demirtaş

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Ayak bileği

    Selamun aleyküm hocam ayak bileğimi burktum bir kaç doktora göründüm mr sonucum genel olarak aynı şeylere değindiler son olarak üniversite ortamında bir doktora göründüm ayak bileğinde 1 bağ kopmuş müdahale etmeye gerek yok şuan 2 bağın çok zayıf onları korumalısın dedi kemik iliği ödemi sıvı birik...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. İrşadi İstemi Yücel

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Ayak bileği

    Selamun aleyküm hocam ayak bileğimi burktum bir kaç doktora göründüm mr sonucum genel olarak aynı şeylere değindiler son olarak üniversite ortamında bir doktora göründüm ayak bileğinde 1 bağ kopmuş müdahale etmeye gerek yok şuan 2 bağın çok zayıf onları korumalısın dedi kemik iliği ödemi sıvı biri...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Alper Gökçe

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Vitamin takviye

    Merhaba ben 16 haftalık hamileyim.doktorum maltofer fol ve magnezyum verdi her ikisini de gece alıyorum demir hapı midemi bulandırdığı için doğru kullanımı ne şekildedir?

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Mustafa Sürücü

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Sol boşlukta 5

    Evet böbrek üstü bezlerde temiz hocam hepsi temiz sadece size de belirttiğim sorunlar koyu siyah yazılmış bu kemiklerdeki dejeranetif değişikler acaba omurga kemiklerinden bahsediliyor annemi fizik tedavi doktoruna mı götürelim birde size bir şey daha soracağım benim 19 yaşındaki kızım p...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Tuğbay Tuğ

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Tiroit kanseri

    Merhaba hocam benim 19 yaşındaki kızım papiller karsinom 9 ay önce total tiroidektomi ameliyatı oldu ve 21 şubatta atom aldı 150 lik hap kullanıyor ameliyattan önce çok beli ağrıyordu sonrasında önemli ölçüde azaldı ama arada yinede ağrısı oluyor tiroid kanseri olduğunu öğrenmeden önce belinden em...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Sadi Kerem Okutur

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Köpeğim sürekli baygın yatıyor

    Merhaba, 4 ay önce barınaktan sahiplendiğim 1 yaş civarında beyaz golden & labrador kırması dişi kısır bir köpeğim var. sindirim problemleri var, haftada bir kusuyor ve bazı günler akşama kadar hiç bir şey yemiyor. bir hafta sindirime özel mama kullandık ve iyi geldi ancak göz çapaklanması başlad...

    Doktor Cevabı:

    Veteriner Hekim Erdi Akyürek

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Kol ve bacakta uyuşma

    Merhaba, 27 yaşında kadın hastayım. bundan 1 ay önce akşam sağ dış kolda uyuşma ve bunu takiben bütün gece kolumda yanma ve uyuşma hissettim. sabahında nörolojiye gittim ve servikal mr ve sağ kol emg yapıldı. emg sonucunda bir şey çıkmadı. mr da servikal lordozda düzleşme çıktı. neruda, etol hapları...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Melih Vural

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Pcos-gebelik

    Hocam merhabalar sorularıma cevap verdiğiniz için öncelikle teşekkür ederim eşimin işinden dolayı 3-5 ayda bir görüştüğümüz için strese giriyordum ve doktorda pcos tanısı koyup zor hamile kalırsın dediği için daha da strese girmeye başlamıştım ta ki sizin videolarınız beni aydınlatana kadar ve...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Kutay Biberoglu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Pco - gebelik

    İyi akşamlar 24 yaşındayım 1 yıllık evliyim adet düzensizliğim yok 52 kiloyum kilo artışı söz konusu değil göğüs ucu ve göğüs arası tüylenme/kıllanma problemi var ama her ay adet oluyorum iki gün önce doktora gittiğim de polikistik over teşhisi koydu usg ile bakarak artık bebek düşünüy...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Kutay Biberoglu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Saç dökülmesi

    Kolay gelsin. hocam ben 30.5 yaşındayım ve genetik saç dökülmem için propecia yani finasterid kullanmaya karar verdim. sorunum ileri aşamada değil daha kelleşen bölge yok ama 1000lerce tüyleşmiş saçım var. sorum şu acaba önerilen 1mg doz yerine, propecia alıp bunu 2'ye bölsem ve günlük 0.5mg kullans...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. İlhan Serdaroğlu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Kuru tip sarı nokta hastaligi

    Merhaba hocam ben kuru tip sarı nokta hastasıyım koruyucu amaçlı göz damlası ve vitamin hapı kullanıyorum. ancak görme kaybi sürekli devam ediyor yeni bir tedavi yöntemi varmı acaba ? rusya petersburg şehrinde bir enstitu bu hastalığa çare bulduğunu internet sayfasında belirtmiş ama bu konuda hiç b...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Levent Alimgil

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör




.
x