merhaba, sigortam yok en ucuz vazektomi ameliyatını nerede olabilirim ne kada tutar tşk.
Merhabalar hocam vazektomi(doğum.kontrol) yapiyormusunuz yaşım 39 hipertansiyon hastasıyım. şimdiden ilginiz için teşekkürler.
Merhaba ben vazektomi olmayı düsünüyorum.vazektomi ameliyatının fiyatını bilmiyorum ve bu konuda bilgi almak istiyorum.
Hocam peki epididimin ameliyatla çıkartılması durumunun cinselliğe yani cinsel isteğe bi etkisi var mıdır? yani alınması durumunda kişinin cinsel birleşmede bi sorunu olmayıp sadece kısırlık mı oluşur ? testesterona ve cinsel isteğe, cinselliğe bi etkisi var mıdır alınmasının?
Selamlar .......................................... randevu alip gelmek mumkun degil, ocak ta istanbulda olacagim, o zamnda ameliyat olmak istiyorum, bu ameliyati kac kere uyguladiniz kac kere basarili oldu onuda belirtirseniz sevinirim.saygilarimla
Merhaba dr.baris bey.vazektomi ameliyati olmak istiyorum.46 yasindayim.ameliyat ucretinini ogrenebilirmiyim.cok tesekkur ederim.
Merhaba ben hatay’dan mehmet ertürk haziran 2015 de vazektomi ameliyatı oldum eşim rahmetli oldu ilk eşimden normal yolla 2 tane çocuğum var.2. evliliğimi yaptımmm tekrar çocuk sahibi olmak istiyorum vazeltominin gerek dönüşü varmı sizden ricam bilgilendirebilirmisiniz.
Merhaba hocam eşimle karar verdik ve artık çocuk sahibi olmak istemiyoruz ben 57 yaşındayım ve herhangi bir sağlık problemim yok ve her iki testisimi aldırmak (orşiektomi) yaptırmak istiyoruz. nerede yaptırabiliriz teşekkürler
Merhaba hocam ben internette erkek kısırlığı ile ilgili araştırma yaparken sizin sitenize denk geldim. güzel bir site kurmuşsunuz sizi tebrik ediyor ve başarılarınızın devamını diliyorum. hocam ben sizden vazektomi ameliyatı hakkında bilgi almak istiyorum . ayrıca ben sgk lıyım maddi olarak ne kadar... devamı
Sayın hocam merhaba erkeklerde gebelikten korunmak için kordon bağlatmak istiyoruz acaba uygun olurmu ameliyat yapiyormusunuz
Merhaba hocam, ben 2 ay önce vazektomi yaptırdım. (yaş 42) şu an için herhangi bir sıkıntım yok ama ilerisi için endişeliyim. eğer ileride bir komplikasyon (enfeksiyon, sızıntı veya kronik ağrı) yaşama durumunda geri dönüş ne kadar başarılı olur. veya geri dönüş çözüm olur mu? bi de şunu merak ediyo... devamı
Hocam merhaba. . ben 42 yaşında kamu görevlisiyim. evliyim iki çocuğum var. ( 19 ve 13yaş). eşim 40 yaşında . eşimle ria ile bugüne kadar korunuyorduk. ancak kanama zamanının uzun olması ve rianın vermiş olduğu komplikasyonlardan dolayı ve yerterli üremeye ulaştığımızı düşünerek altı ay önce kendi i... devamı
Merhaba hocam, yaşım 28 bekarım sağlık güvencem yok özel nedenlerden dolayı vazektomi ameliyatı olucam bu ameliyatı size olursam bana ne kadara mal olur cevabınızı bekliyorum tşk.
Merhaba hocam, yaşım 28 bekarım sağlık güvencem yok vazektomi ameliyatı olucam bu ameliyatı size olursam bana ne kadara mal olur cevabınızı bekliyorum tşk.
Vazektomi yaptıran erken tekrar çocuk sahibi olmak isterse,kanalları açtırmak yerine spermler toplandığı kanaldan bir şekilde alınıp tüp bebek yöntemiyle çiftler çocuk sahibi olabilirler mi ? teşekkür ederim.
Vazektomi ameliyatı olmayı düşünüyorum, çalıştığınız hastanede yapılıyor mu? nasıl görüşebiliriz?