Varis tedavisi

  • Ufuk Bey bacağımda varisten dolayı 3. kez açılmakta olan bir yaram var,bununla ilgili sizinle nasıl irtibata geçebilirim?

  • Doktor Cevabı:

    Geçmiş olsun meltem hanım. çapa tıp fakültesi kalp ve damar cerrahisine gelirseniz durumunuzu görüşürüz. sağlıcakla kalın.

    tarihinde cevapladı.

İstanbul Kalp Damar Cerrahi uzmanlarına ulaşmak icin tıklayın!

Bu soruya oy verin :
Puan : 5 / Oy veren : 1 kişi

Diğer Hasta Soruları

  • Aort anevrizma

    Hocam kolay gelsin adım gürsel benim aort kökü damarım 4.65 asenden aort damarı 4.2 ölçüldü vasoxen 5mg kullanıyorum tansiyonum 110 65 80 ortalama böyle ölçüyorum doktor yılda bir kontrol dedi ister istemez korkuyorum üç yıl önce 4.5 di hocam bunun sınırı nedir ne yapmalıyım teşekkür ederim

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Süleyman Tanrıverdi

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Lenf nodlari

    Oğuz hocam sizi rahatsi ediyorum çok özür dilerim hocam cevaplarınız insanı rahatlıyor hocam ben boğazımdan usg çekildi triod bezi fizyolojik ust sınırdadır.sagda 4.1x1.8x1.6cm solda 4.2x9.1x1.7cm ölçülmüştür.heriki bezi eko strukturu kabalasmistir.(klinik ve laboratuvar triosu yazmis)boyundaki yap...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Oğuzhan Yılmaz

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Beyin ve difüzyon mrg

    Iyi akşamlar babamın mr sonucunu gönderdim.beyin ve sinir cerrahı babamın durumu hakkında açıklayıcı bilgi verebilir mi? yardımınız için teşekkür ederim. klinik bilgi:geçirilmiş sak intraparankimal hematom diş merkezde anevrizma ? oldugu söylenen hasta eski mrglari sistemde mevcuttur beyin...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Serhat Erbayraktar

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Kalp sorunlari hakkinda

    Doktor hanım merhaba , yaşım 34 / erkek kan tahlilimde hdl - 38 ldl -72 geldi. trigliserit : 112 kardiyo açısından risk olduğundan bahsedildi. ekg çektiler temiz dediler. efor testimde temiz. ayrıca kalpte ; artriyal septal anevrizmam var ve coraspin kullanıyorum. kalp krizi vs bir hastalığı tetikle...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Can Özbek

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Hdl ve ldl değerleri hastalık riski

    Doktor hanım merhaba , yaşım 34 / erkek kan tahlilimde hdl - 38 ldl -72 geldi. trigliserit : 112 kardiyo açısından risk olduğundan bahsedildi. ekg çektiler temiz dediler. efor testimde temiz. ayrıca kalpte ; artriyal septal anevrizmam var ve coraspin kullanıyorum. kalp krizi vs bir hastalı...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Rahşan Turan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Beyin mr sonucu

    Hocam merhaba, baş dönmesi şikayeti ile açık mr çektirdim. diğer tüm bulgular için normal demekle birlikte en sonda “aksiyel t2 sekansında sol prepontin sisterna içerisinde tek kesitte 3*4 mm büyüklüğünde hipointens nodüler yapı izlenmektedir. görünüm ilk planda parsiyel volüm ile uyumlu olarak değe...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Oğuzhan Yılmaz

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Gliotik odak

    Merhabalar hocam 27 yasinda erkek mr sonucum hocam sag frontal grus hizasinda supkortikal ak madde de 3 mm capinda silik konturlu nonspesifik hiperintens odak mikroanjiopatik gliotik odak diye geciyor şikayetlerim halsizlik yorgunluk yurudugumde denge kaybi yasiyorum ellerim cok soguyor karincalanma...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Oğuzhan Yılmaz

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Beyinde anevrizma

    Merhaba ,4-5 dakika suren konusma bozuklugu sonrasi,yapilan mr anjiyografi sonucuna gore; sag ica paraoftalmik duzeyde 5 mm boyutunda sakkuler anevrizma teshisi var.dsa onerilir.yorumunuzu merakla bekliyorum.

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Osman Arıca

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Beyinanjiyo

    Bun: 8.3 referans aralığı 8-22 üre: 17.76 referans aralığı 0-50 keratinin 1.12 referans 0.7-1.4 bu sonuçlar beyin anjiyosu için sorun teşkil eder mi bun değeri.biraz sınıra yakın çıkmış

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Özgür Kılıçkesmez

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Bt beyin tomografi

    Değerli oğuz hocam anamnez olmayan hastada değerlendirme ve yorumlar suboptimal olabilir gereklilik halinde (klinik bulgular yada eski incelemelerde uyumsuzluk durumlarda)ayrıtılı anamnez ve eski incelemeler dahilinde rekonsultasyon önerilir. kontransiz olarak yapılan incelemede intrakraniyal mesa...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Oğuzhan Yılmaz

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Aort anevrizma

    Doğru söylüyorsunuz hocam en kısa sürede sizinle iletişime geçeceyim. bu hastalık mı değil mi ayırt edilmesi lazım.

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Fatih Mehmet Yorulmaz

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Aort anevrizma

    Hocam merabalar, 2 kez ultrasyona girdim temiz cikti fakat sadece pankreas kanal genislemesi yaziyor. sordugumda g.cerrah ve radyasyon hekim gayet iyi dedi. kan testi rbc 5.84 hgb 16 6 mpv 11.5 onada normal denildi. fakat icimi kemiren yururkene rahatsiz(balon gibi bisey)eden birsey var. tabi tani...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Fatih Mehmet Yorulmaz

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Anevrizma hamilelik

    Teşekkür ederim 🙏

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Cengiz Gölçek

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Anevrizma hamilelik

    Merhaba hocam benim beynimde anevrizma var 1 buçuk yıl önce gamme knife diye bir tedavi oldum iyleşme sürecini bekliyorum yalnız şuan 3 aylık hamileyim birkaç kez sol gözümde ışık çakması oldu emar çektirdim hafif ödem oluşmuş tedavi olunan yerde 2 gündür başımın arka kısmında basınç zonklama ağrı h...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Cengiz Gölçek

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Kulak sesleri

    Doktor bey merhaba 19 yaşındayım bir buçuk senedir sağ kulağımda uğultu sesleri var defalarca doktora gittim ama bir sonuç alamadım sol kulağımda ise 2 aydır pıt sesi geliyor nabıza benzer 4-5 atım şeklinde aralıklarla oluyor ve aralıklar git gide azalıyor pcos’um olduğu için senelerdir aralıklarla...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Selçuk Onart

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör






.
x