Uykuda terleme

  • Merhaba Sayın Hocam, Oğlum 2 yaşında.Doğduğundan beri gündüz ve gece uykularında baş ve boyun bölgesinde terleme oluyor.Birtek askılı body giydiriyorum ve bu havalarda üzerini tek yorganla örtüyorum kaldıki yorgan koltuk altlarına kadar çekili.Oda ılık-serin arası.Buna rağmen terliyor.Doktorumuz normal diyor ama benim içime sinmedi.Tahlilleri normal,daha önce uykuda eeg çektirmiştik bir şüphe için oda normal çıkmıştı.D vitaminide normal.internette karaciğerde tümörden tutunda iyi huylu kansere kadar birçok rahatsızlığın belirtisi olabileceği yazıyor ,tedirgin oldum.Ne yapmamı önerirsiniz,bu tür rahatsızlıklar tam kan sayımı tahlilerinde çıkar mı başka tahlil mi yaptırmalıyım.Şimdiden çok teşekkür ederim.Elinize ve bilginize sağlık.

Bu soruya oy verin :

Diğer Hasta Soruları

  • Hıv combo / duo ultra test sonuçlarım

    Hocam şüheli temastan sonra 6.gün hiv combo oldum 0.21negatif 29.gün hiv combo oldum 0.11negatif 31.gün hiv duo ultra oldum anti hıv1/2 00.04 p24 00.00 ikiside negatif hocam ilişkiden sonra kas agrısı ama hemen ertesi gün ateş lenfte sişlik terleme dilde beyazlık oldu doktorum 45.gün testine gel kon...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Turan Uçkun

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Gömük penis

    Hocam merhaba oğlum 7 yaşında 7 aylıkken sünnet oldu. hiç bir sıkıntı yaşamadık. yalnız pipisi içe gömük. ilk sünnet yapıldığında da içe gömüktü üroloğumuz sünnet derisini çok kesmedim ilerde erken boşalmaya neden olmasın diye demişti. çocuk biraz tombul olduğundan içe gömüktür büyüdükçe çıkacak dem...

    Doktor Cevabı:

    Yard. Doç. Dr. Ahmet Güngör

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Kas ağrıları

    Hocam merhaba cevaplarsanız çok sevinirim. detaylı anlatıyorum; 2.5 yıldır benim boyun omuz sırt nadirende bacak ön yüzünde sol dirsekte ve ellerin sırt kısmında ağrılar oluyor. örnek koşma hareketinde kolları katlama olayını yaparak geriye doğru atında sırtımda ağrı oluyor. çok sıcak duş alınca o g...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. İlker Önder Ferah

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Terliyorum hocam

    Hocam ben terliyorum. nasıl bir terleme? derseniz. genellikle baş boyun bacaklar ve gövdemin bir kısmı terliyor. bazen bir anda sıcak geliyor sonra ter boşalıyor. bir süre sonra kendi kendine gidiyor. bazen az ter akıyor bazen ise çok ter akıyor. sonra geçiyor terim soğuyor. akşam yatağa yatar yatma...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Kadriye Tanas

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Çocukta bilinç kaybı,solukluk ve halsizlik

    Hocam merhaba. haziran ayında o zaman 2,5 yaşında olan oğlum önce kustu,bir kaç dakika sonra rengi çok soldu,ani halsizleşti ve kasılma,titreme,göz kayması olmadan bilincini kaybetti.bir dakika sürmemiştir kendine geldi. kan testleri,akciğer filmi,eeg,eko,ekg yapıldı hepsi temiz çıktı. tekrar etmeyi...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Mahya Sultan Tosun

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Kalp atışıyla irkilme

    Merhaba benim sorunum kalp atışımı duydukça irkiliyorum titriyorum segirmeler olluyor kalp atışımı bir yere odaklanınca yada anda kalırken duyuyorum sonra nefesimi tutuyorum istemeden kontrol ediyorum sonrası karnım agrıyor gazla doluyor yaşadıgım durum nedir sebebi nedir

    Doktor Cevabı:

    Psk. Dan. Muharrem Köse

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Efor sırasında kalpte ve çenede baskı

    Merhabalar hocam ben daha öncede size yazmıştım,problemlerimi anjio, eps, holter, ef%60 tetkiklerini 5 ay önce yapmıştım ve temiz çıkmıştı. şikayetlerim ise efor sırasında kalpte sıkışma, alt çenede ağrı ve gece uykudan uyandıran kalp sıkışması ve mn my idi sizde normal demiştiniz. bu gün hocam bira...

    Doktor Cevabı:

    Yard. Doç. Dr. Ali Özeren

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Sersemlik hali kas güçsüzlüğü ve saç diplerime ateş basmasi

    Alt 135 (0-41) ast 56 (0-40) anti hcv negatif hbsag negatif tsh 1.81 (0.270-4.20) total kolestrol 207 (0-200) trigliserid 220 (0-200) alp 53(40-130) albumin 49(34-48) ggt 42(7-60) kreatinin 0.93(0.5-1.4) ure 29(10-50) total bilirubin 0.79(0-1.2) direk bilirubin 0.29(0-0.6) total protein 82(64-83) bu...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Sibel Karaca

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Şeker hastasiyim ve şuur kaybı yasiyorum

    Hocam meraba ben tıp 1 şeker hastasiyim insülin kullanıyorum fakat bir haftadan beri sırtımdan soğuk terleme şuur kaybı gece uykudan aç ve titreyerek uyanıyorum nedeni ney ola bilir teşekkür ederim

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Erol Bolu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Uykuda terleme

    Merhaba hocam 3bucuk yasinda kizim 10 gun kadar once karin agrisi ve yuksek ates 39.4 sikayetiyle doktora gittik idrar kan ve ultrason bakildi.hepsi normal sadece crp 78 geldi.doktor enfeksiyon sebebiyle yatirdi kizimi ve damardan tek doz antibiyotik ve serum taktirdi.devaminda ceftinex gunluk 1.5...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Faruk İncecik

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Uykuda terleme

    Merhaba hocam 3bucuk yasinda kizim 10 gun kadar once karin agrisi ve yuksek ates 39.4 sikayetiyle doktora gittik idrar kan ve ultrason bakildi.hepsi normal sadece crp 78 geldi.doktor enfeksiyon sebebiyle yatirdi kizimi ve damardan tek doz antibiyotik ve serum taktirdi.devaminda ceftinex gunluk 1.5...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Leyla Ağaoğlu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Nefes darlığı

    33 yaşında bayanım martta covit geçirdim bağışıklık sistemim çöktü ağır geçirdim ama test falan olmadığı için teshis koyulamadı.antikor testinde cıktı. şuan sırt üstü yatarken nefes darlığı oluyor bazen uykudan uyanıyorum nefes darligiyla.hergun yürüdüğüm parkurun yarısında kötülesiyorum nefes darl...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Rahşan Turan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Epilepsi nobetimi

    Kızım 13 yaşında hocam.iki senede 3/4 kez bayılma oldu bnlara hep korku eşlik etti.yogun korku..geçen seneki emar eeg temiz ..bu sene gene babayla kavga sonucu ellerde terleme gözde kararma ve sizi cagircam ama sesim cikmiyo diyo agliyarak geliyo. bu sene emar temiz egg mizi yorumlarmisiniz..zemin a...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Faruk İncecik

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Hocam yardım

    Agrı devamlı degıl rahatsuz edıcı degıl hocam aradı sırada yokluyo dıyo bugun 1 hafta oldu tedavude ıshal kesıldı.flagly de yarın bıtıyor .bu arada gelen rahatsız edıcı olmayan yoklayan agrı ıcın gıtmeye gerek var mı bu covıd ortamında cunku bypass amelıyatıda oldu var mı onerınız ılgınız ıcın tesek...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Hayri Karaarslan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Efor testi hakkında

    Hocam, çok açıklayıcı ve faydalı bilgiler yazdığınız için teşekür ederim.tensinor, 6 gün kırarak hatalı aldıgım cardura sonra orjinal 4 mg.cardura ile tansiyonum çok düsüp nabzım ara sıra tensinora rağmen yükseliyor göğüste hafif baskı,yanma iki gece tansiyon,nabız normal iken hayatımda hiç olmayan...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Ayşen Helvacı

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör




.
x