Uroloji androloji

  • Slm.hocam. 44 yasindayim uc yildir cinsel isteksizlik ve sertlesme sorunu yasiyorum hormon testleri normal penil doplerde sol tarafta venoz kacak var bes duzeyinde hocam cinsel isteksizlik icin hangi doktora nereye basvurmaliyim

  • Doktor Cevabı:

    Murat bey selamlar, öncelikle geçmiş olsun. mevcut tetkikleriniz göz önünde bulundurulduğunda tespit edilen venöz kaçağa yönelik bir cerrahi operasyon gerekebilir. mevcut durum sertleşme sorununuzun ve bunun sonucu olarak istekliğinizin sebebi olabilir. androloji alanında özelleşmiş merkezlere başvurmanızı öneririm. saygılarımla

    tarihinde cevapladı.

Ankara Ürolog uzmanlarına ulaşmak icin tıklayın!

Bu soruya oy verin :

Diğer Hasta Soruları

  • Cinsel isteksizlik

    Hocam merhabalar 16 yaşındayım son 1 aydır içimden mastürbasyon yapmak gelmiyor fakat yapmaya karar verdiğimde cinsel içerikli birkaç şeye bakıp anlık bir istekle yapabiliyorum sizce bir sorun var mıdır ve ne yapmamı önerirsiniz

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. İlker Akyol

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Cinsel i̇steksizlik

    Hocam isteğimin gelmesi için cinsel içerikli birkaç şeye baktım ve isteğim geldi artık her hafta aynı gün mastürbasyon yapmaya karar verdim sizce sorun geçmiş midir

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Ali Nejat Eğilmez

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Cinsel i̇steksizlik

    Hocam merhabalar 16 yaşındayım son 1 aydır içimden mastürbasyon yapmak gelmiyor bu bir cinsel isteksizlik belirtisi midir ve neden olabilir

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Ali Nejat Eğilmez

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Cinsel i̇steksizlik

    Hocam merhabalar 16 yaşındayım son 1 aydır içimden mastürbasyon yapmak gelmiyor acaba nedeni ne olabilir ve düzelir mi

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Mehmet Şevki Sert

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Uyku hali fonksera

    Hocam kolay gelsin benim b sinifi ehliyetim var unipolar depresyon tanısı var ama iyiyim her hangi sıkıntım yok 3 ay önce yaygın anksiyete yazıyordu en soj ilacı değiştirmeye gittim cinsel isteksizlik yaptığı için citoles yerine fonksera yazılmıştı fonksera yazıldıktan sonra unipolar depresyon konmu...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Fırat Çelik

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Spermde katı parçalar

    Hocam iyi günler, yaklaşık 10 senedir bu sorunum var, boşalırken spermin içerisinden yoğun jöle benzeri katı parçalar geliyor, her boşalmamda var, 3-4 gün boşalmayayım bu parçalar dolgunluk hissi veriyor, mecburen boşalmak zorunda kalıyorum, bosalincada parçalar çıkıyor rahatlıyorum, bazen yanma ol...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Alper Dırık

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Kendi kendime boşalma

    Hocam 21 yaşındayım penisim kaşkmadan kız arkadaşım ile konuşurken zevk suyumu artık boşalıyor muyum anlamadım sürekli bi ıslaklık oluşuyor bunu önlemek için ne yapmam lazım

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Mehmet Şevki Sert

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Sari parçalar

    Boşalırken sperm içinden yoğun sari katı parçalar geliyor, bu 10 senedir var, bu parcalar bir müddet sonra sıvıya dönüsmuyor katı olarak kalıyor, makatimda aşırı kaşıntı ve dolgunluk, çok nadir yanma, peniste buzusme, her sene doktora gittim, yapılanlar kan tahlili, sperm kültür ve tahlili, idrar kü...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. İlker Akyol

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Cinsel yan etkiler

    Merhabalar hocam, fonksera kullanırken cinsel yan etkiler oluşmuştu isteksizlik ve sertleşme sorunu gibi, ilacı 1,5 ay kadar önce bıraktım ruhsal sorunlarımın çözülmesiyle, sertleşme sorunum ilacı kullandığım döneme göre daha iyi ,farkı birkaç günde gördüm diyebilirim ancak, ilaç kullanmadan önceki...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Görkem Yılmaz

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Spermde katı parçalar

    Boşalırken sperm içinden yoğun sari katı parçalar geliyor, bu 10 senedir var, bu parcalar bir müddet sonra sıvıya dönüsmuyor katı olarak kalıyor, makatimda aşırı kaşıntı ve dolgunluk, çok nadir yanma, peniste buzusme, her sene doktora gittim, yapılanlar kan tahlili, sperm kültür ve tahlili, idrar...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Ali Nejat Eğilmez

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Cinsel yan etkiler

    Merhabalar hocam, fonksera kullanırken cinsel yan etkiler oluşmuştu isteksizlik ve sertleşme sorunu gibi, ilacı 1,5 ay kadar önce bıraktım ruhsal sorunlarımın çözülmesiyle, sertleşme sorunum ilacı kullandığım döneme göre daha iyi ,farkı birkaç günde gördüm diyebilirim ancak, ilaç kullanmadan önceki...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Mehmet Levent Soylu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • İlaç yan etkisi

    Merhabalar fırat hocam, fonksera kullanırken cinsel yan etkiler oluşmuştu isteksizlik ve sertleşme sorunu gibi, ilacı 1,5 ay kadar önce bıraktım ruhsal sorunlarımın çözülmesiyle, sertleşme sorunum ilacı kullandığım döneme göre daha iyi ,farkı birkaç günde gördüm diyebilirim ancak, ilaç kullanmadan...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Fırat Çelik

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Lifta 5 mg ve testogel

    Hocam merhabalar. yaşım 36 son samanlarda bende gelişen şittedli ereksiyon sorunu ve cinsel isteksizlik nedeni ile doktora gittim hormonlarım alt sınırda olduğu için doktor bana hergün kullanım için lifta 5 mg ve testogel yazdı. merak ettiğim şey şu. bu iki ilacı birlikte kullanımının herhangi bir s...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Mehmet Şevki Sert

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • İlac yan etki cinsellik

    Merhaba hocam. 22 yaşım var. orşitden dolayı 3 gün antibiyotik,7 gün clocsacin tablet kullandım. 2-3 ay sonra testis mantarınnan dolayı 2 hafta nidoflor krem kullandım. sorum şu ki, şu ilaclar ereksiyon bozukluğu,kısırlık yaparmı?

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Mehmet Dündar

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Hormon testi

    Hocam 21 yaşında erkeğim cinsel isteksizlik ve kıllanmadaki azalmadan dolayı hormon testi yaptırdım. + fsh 3.02 (ref değer 0.95-11.95) + lh 2.78 (ref değer 0.570- 12.070) + estradiol 22 (ref değer 11-44) + prolaktin 11.98 (ref değer 3.96- 19.400) + total testosteron 13.53 (4.94- 32.01) yapılmış ola...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Ramazan Sarı

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör






.
x