Ultrason incelemesi

  • Hocam iliskiden 85 gun sonra özel bir kadın doğum uzmanına gittik. Gebelik şüphemizin olup olmadığını sordu kızlık var ama şüphemiz de var dedik ultrason ile bakalım o zaman dedi. Karından ultrason ile baktı gebelik yok 2 3 güne de regl olacaksınız bir de sadece rahminiz ters o da sadece regl zamanı ağrı yapar dedi. Kan testine gerek duyuyor musunuz gebelik için dedim hiçbir şeye gerek dahi yok dedi. Hocam sorum çok net: iliskinin üzerinden 85 gün geçmişti doktora gittiğimizde hocam varsa şayet bu kadarlik bir bebeği herhangi bir doktorun gebelik şüphemizi belirtmemize rağmen görmeme ihtimali mümkün mü siz de doktorsunuz hocam? Bu arada hocanın dediği gibi 2 3 gün sonra ilişki sonrası 4. Adetini de diger 3ü gibi zamanında gördü.


İstanbul Kadın Doğum uzmanlarına ulaşmak icin tıklayın!

Bu soruya oy verin :

Diğer Hasta Soruları

  • Folidoce gebelik öncesi

    Sevgili doktor bey kadın doğum doktoru bana folidoce tablet verdi gebe kalmaya karar verdikten sonra gebe kalmadan 1 ay önce içmem gerekiyor peki ya bu ilacı kullandıktan 1 2 sene sonra gebe kalırsam ozamana kadar etkili olurmu gebe kalmadan 1 ay önce icip 1 2 ay sonra gebe kalabileceğim anlaşılıyo...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Mehmet Fırat Mutlu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Hamile kalmaya engel olurmu

    Hocam idrar yolu enfeksiyonu yani üşütmeden dolayı gebelik olmazmı üşütmeden kasık ağrısı oluyor gebeliğe engel olurmu gebeliğe engel olacak hastalık nedir

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Mehmet Fırat Mutlu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Gebelik ihtimali

    Merhaba ilişkiden 15 gün sonra kanda gebelik testi yaptım 0.100 çıktı sonuç kesinmidir ? tekrar yapmam gerekiyor mu ? teşekkürler

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Sevim Turhan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Vajina üst bölge arada gelen sancı

    Hocam merhaba vajina üst ve iç bölgesinde hafta da bir iki kere gelen 3 4 saniye süren sancı oluyor arada yokluyor ama uzun sürmüyor haftada sancı vurup gidiyor doktora gidip testler yapıldı ama sorun yok şampuanla yıkıyorum alerji olabilirmi veya üşütme

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Melih Atahan Güven

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Tsh sonucu

    Hocam merhaba bütün hormon testleri mi yapıldı muyaneden geçtim doktorum hiçbir sorun yok dedi gayet güzel dedi sadece tsh 04.68 yani herhangi bir sorun olabilir mi gebe kalmamda levotiron 25 mg kullanıyorum gebe kalmam için sorun yok dendi ama tsh kafam takıldı

    Doktor Cevabı:

    Yard. Doç. Dr. Melih Bestel

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Adet sancısı

    İyi günler hocam ben bekarım aşırı adet sancısı görüyorum tansiyonum düşüyor migde bulantım oluyor bir doktora göründüm sol yumurtalıkta kist var dedi adet olmamıştım o zaman daha oldum bir daha başka bir doktora göründüm kist falan yok hiç bişe yok dedi varsa da adet sırasında patlamıştır dedi ben...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Sevim Turhan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Vajinada acı sızı

    Merhaba alparslan hocam. sorum smir testim önemi belli olmayan hücre anormalliği ascus bakteriyel vajinit olarak çıktı, hpv tipleme negatif. doktorum kolposkopi eşliğinde biyopsi yaptı sonuç kronik servisit skuamöz metaplazi, atipik hücre ve maling yoktur şeklinde. ama benim 1 buçuk yıldır vajen içi...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Alparslan Baksu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Vajınal da et beni

    Meraba hocam vajınamın yanında et benı çıktı ve ıkı uç yerede bulaştı ve gıdıp alamıyorum korkuyorum krmı varmdır acba

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Ahmet Suphi Toprak

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Gebelik ihtimali

    Hocam merhaba tekrardan kafamdaki soru işaretleri dinmediğinden rahatsız ediyorum bu ayın 15 inde adet başlangıcı olmuş ve genel olarak kendini kötü hissetme ve baş ağrısı varmış bunların gebelikle bi alakası yoktur dimi içim kesinlikle rahat olabilir mi artık kafamı aşırı derecede kurcalıyorda

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Sevim Turhan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Hormon tahlilleri gebelik öncesi sayın hocam

    Gebelik öncesi hormon değerleri yaş 19 total testesteron 60.99 referans değeri 14-76 prolaktin sonuç 17.29 referans değeri 2.8-29.2 lüteinizan hormon(lh sonuç. 2.73 vitamin b12 sonuç 278 referans değeri 211-911 tsh sonuç 4.68 referans değeri 0.35-5.5  bana hormonların güzel dedi gebe kalmak için sor...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Mehmet Fırat Mutlu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Diane35 hamilelikten korur mu

    Merhaba ekimde diane35 kullanmaya başladım ve şimdi ikinci kutuyu kullanıyorum.fakat diane üzerinde oral kontraseptif değildir yazıyor.bu durumda ben hamilelikten korunmuyor muyum,hamilelik riski var mıdır ve 2.kutu ile koruma başlar mı ek yönteme gerek var mı ?

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Sevim Turhan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Çoçuk istiyoruz

    Hocam ben 2 senedir evliyim ve cocuk istiyoruz ama olmuyor. bununla ilgili bütün tahlilleri yaptırdım ve hiç bir sorunumun olmadıgını söylediler. yumurta catlatma hapı verdiler (klomen ( bu hapı kullandım ama hiç bir etkisi olmadı . göbekten deri altı ignede vuruldum . bunlardan sonuc alamadım . siz...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Aysu Nida Dai

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Spiralle adet gecikmesi

    Merhaba hocam 3 ay önce spiral taktırdım adetim iki ay sadece süresi uzadı gecikme olmadı ama şimdi 6 gündür olmadı spiralin adeti geciktirmesi normal mi

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Seval Taşdemir

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Babalık testi

    Hocam iyi günler anne karnında babalık testi yapılır mı? babalık testi için testi yaptıracak erkeğin rızası zorunlu mudur?

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Aysu Nida Dai

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Kan testi doğru mu

    Hocam merhaba ben geçenlerde bir gebelik testi yaptırdım sonuç 1.20 cikti.sonucu gostermek için tekrar gittiğimde doktorun değiştiğini gördüm.o doktorda ultrasonla muayne edip gebelik yok dedi fakat yine bir kan testi istedi.sonuc çıkınca tekrar gitme gibi bı imkanım yoktu.sonuc gene 1.20 çıktı....

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Erkut Harmancılar

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör






.
x