Ulsaretif kolit

  • Sayın doktorum ben ulsaretif kolit hastasıyım 2 yıldır beni yardımcı olabilirmisiniz.yardimci olursanız çok sevinirim saygilarimla

  • Doktor Cevabı:

    Ülseratif kolit öncelikle gastroenteroloji bölümü tarafından takip edilmesi gereken bir hastalıktır ancak bazı acil veya ülseratif kolit hastalığına bağlı gelişen durumlarda cerrrahi gerekebilir.yine sorunuz olursa hastaneye başvurabilirsiniz

    tarihinde cevapladı.

Burdur Genel Cerrahi uzmanlarına ulaşmak icin tıklayın!

Bu soruya oy verin :

Diğer Hasta Soruları

  • İltihaplı eklem romatizma

    Hocam merhaba ; babamın iltihaplı eklem romatizması var şuanda yürümede zorluk çekiyor. 8 ayda yapılan bi iğne varmış bu çaremidir ?

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. İzzet Fresko

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Sperm sorunu

    Kolay gelsin hocam benim sperm rengi sarı geliyor doktora gittim idrar ve sprem sonuçları iyi çıktı dedi doktor ama şun yine sarımsı bir renk geliyor bu durum da ne yapmalıyım.

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Mehmet Şevki Sert

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Makat kısmında iltihap

    2 yaşında scottish fold erkek bir kedim var makat bölgesinde sağ ve sol kısımlarda yeşil renk iltihap şeklinde baloncuklar patlamış gibi duruyordu temizledim fakat sıvı geliyor içerisinden temizledikçe neden olmuş olabilir

    Doktor Cevabı:

    Veteriner Hekim Erdi Akyürek

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • İltihap testi sonucu

    Slm eşimle tüp bebek tedavisi görüyoruz tedavi esnasında sperm testi yapıldı test gayet güzel çıktı fakat doktorumuz bende ufak bi iltihap belirtisi var fazla önemli değil ama antibiyotik vereyim için bulınduğunuz yerde uroloji doktoruna ilaç bittikten sonra tekrar kontrole gidersiniz dedi fakat o z...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Mehmet Bilgehan Yüksel

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Kolon kanseri ca19-9 nüks riski

    Hocam merhaba, annem (65) 2018 mart ayında kolon kanseri teşhisiyle ameliyat oldu. evre 2a denildi. lenfovasküler ve perinoral invazyon bulunmamaktadır diyor raporda. 2019 ocak ayında rutin kontrollerde ca19-9 226 gösterildi üst sınır 37. sonrasında bir sürü görüntüleme tetkiki yapıldı aralıklarla t...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Mustafa Benekli

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Hemoglobin ve eritrosit yüksekliği , mesane duvarı kalınlaşması

    C-cbld (++) , bu değer neyin varlığını gösteriyor hocam ? bir de bu bahsettiğiniz hastalık ölümcül etkiye sahip mi ? değerli vaktinizi ayırdığınız için teşekkür ederim..

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Ali Nejat Eğilmez

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Regl günüme 2 gün kala idrar tahlili

    Hocam merhaba. regl olmadan 2 gün önce genel sağlık kontrolü için idrar tahlili yaptırdım. öncelikle sabah aç karnına ilk idrarım değildi ikinci ve tok karnına bol su içerek verdiğim idrardı. sonuçları eritrosit (strip) negatif, lökosit (strip) negatif, eritrosit 2 her sahada, lökosit 4 her sahad...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Ali Nejat Eğilmez

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Kronik prostatit

    Hocam benim 5 yildir kronik prostatit iltihabi sorunum var 3 aydir yine cok sıkıntilarim oluyor artik dayanamoyorum bana yardimci olabilirmisiniz usakta yasiyorum ciftcilikle ugrasiyorum size gelip tedavi olmam ne kadar surer iyi sonuclar alirmiyim maddi durumum cok iyi degil yardimci olurmusunuz ba...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Levent Türk

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Pankreas stent

    İyi günler. babam 64 yaşında uzun süredir karın ağrısı,hazımsızlık ve bulantı şikayetiyla doktora başvurdu ve gereken bütün incelemeler yapıldı sonucunda pankreasta 3mm lik iyi huylu kitle göründü ve önemli olmadığı söylendi daha sonra stent takılma karar verildi ve geçen pazartesi pankreas stent ta...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Mehmet Gürsan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Pankreas kist

    Iyi günler batın mr çektirdim pankreas baş inferolateral komşuluğunda anteriorda yaklaşık 17.3×13 mm boyutlarında ivgad verilmesini takiben kontraslanmayan düzgün kontorlü ince cidarlı basit kist görülmüştür yazıyor ve öncesindeki batın usg normal.bunlar ne anlama geliyor hocam takip mi edilir bilgi...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Zülfikar Polat

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Kanal proplemi

    Merhabalar bundan bir yıl önce nilüfer'de dış hastanesine çürük disimi dolgu yaptırmak için gittim.doktor kanal tedavisi uygulanacak dedi fakat ilk sensta dolgu yaptı ve daha sonra rahatsız olunca özele gittim hafif iltiplanma yapmış dedi iltihap yumuşak dokuda köke bir zarar vermemiş temizledi fak...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Dt. Abdulkadir Endodontist Bursa Özşahin

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Bilgi alma

    Sn.hocam merhabalar rutin yaptırdıgım kan testimde (rbc=6.04) referans aralığı 4.44 - 5.61. (hgb 17.6 ) referans aralığı 13 - 16.9 (hct=51.6) referans aralığı 40-49.4 (eoz yüzdesi 0.5 ) referans aralıgı 0.6 7.6 diger sonuçlar normal hocam bunla ilgilili yapmam gerekenler varmı sonu...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Zülfikar Polat

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Balanopostit

    Merhaba doktor bey. sünet olmadı için bana balanopostit var. 30 yaşindayim.1 hafta once doktor bana 2 krem verdi sürdüm ama işe yaramadı. sünet yapmadan ağız yoluyla tedavi edebilirmisiniz?

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Ali Nejat Eğilmez

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Göz kapagi sorunu

    Merhaba hocam benim bi gözkapagimda de sik sik yani sanki hergün bi sislik ve ne kirmizilik ve bakildiginda herkezin sordugu bi durum la karsi karsiya yim ben üc sene önce göz kapagi amekiyati oldun ve iki sene öncel kas kaldirma ameliyati oldum onlarla bi ilgisi olabilir mi acaba yada ben d...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Levent Alimgil

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Göz kuruluğu

    Hocam merhaba size bir sorum olacaktı 1 ay önce roacuttane tedavisine başladım ben ilactan mı bilmiyorum ama 3 gündür gozlerimi açamıyorum neredeyse uykum gelmiş gibi sürekli gozlerim kapanıyor ışığa bakamıyorum alıyor gözümü enfeksiyon gibi fln değişik goz kuruluğu oluyirmus bu ilacı kullanırken a...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Murat Tunç

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör





.
x