Tsh yüksekliği

  • Kadın Hastalıkları ve Doğum / Gebelikiyi aksamlar doktor hanım 5 haftalık hamileyim bugun tsh tahlili yaptırdım tsh 5.92 cıktı troid ultrasyonu çektirdim normal çıktı doktor ilaç verdi ilacı içtiğim gün tekrar gittim bu sefer tsh 3.92 çıktı ama ben korkuyorum çünkü tsh yüksekliği gebelikte düşüğe ve fetüste zeka geriliğine neden oluyormuş sizce ne yapmalıyım şimdiden teşekkürler

Bu soruya oy verin :

Diğer Hasta Soruları

  • Yumurtalık kisti

    Hocam merhaba. 20 yaşındayım ve yumurtalık kistim olduğu için düzenli ultrason çektiriyorum. tek problemim birkaç ayda bir adet göremiyorum. yani 3 ay düzenli adet görüyorsam 4. ay ya görmüyorum ya da 3 hafta kadar gecikiyor. bugün daha önce gitmediğim özel bir kliniğe gittim. ultrasonda doktor sol...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Kutay Biberoglu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Bacaklarda ödem

    Hocam iyi günler babam 72 yaşinda,15-20 gündür olan bacaklarında ki ödem için doktora gittik 6 ay önceki tahliller eski dedi yeniden tahlil yaptırdı;hba1c 6,7,akş 129,üre 43,kreatinin 1, ü.asit 8.4,ast 22,alt 19,ggt 33,alp 112,amilaz 77,sodyum 148(136-146)potasyum 4,52,albumin 4.4,t.protein 7.2,fosf...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. H. Hakan Keküllüoğlu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Bacaklarda ödem

    Hocam tekrar iyi günler,bugün babamın bacaklarında ki ödem için doktora gittik 6 ay önceki tahliller eski dedi yeniden tahlil yaptırdı;hba1c 6,7,akş 129,üre 43,kreatinin 1, ü.asit 8.4,ast 22,alt 19,ggt 33,alp 112,amilaz 77,sodyum 148(136-146)potasyum 4,52,albumin 4.4,t.protein 7.2,fosfor 3.9,kalsiy...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Ali Başçı

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Tsh yüksekliği

    Merhaba hocam bebeğim doğduğunda topuk kanında tsh değeri yüksek çıkmıştı hastaneye götürdüğümuz de doktor 2 hafta arayla kan tahlili yaptirdi ilk sonucumuz yüksek 2 hafta sonra yaptırdığımız düşük çıkmıştı doktor ilaca başlama gereği duymadı şuan 17 aylık tekrar baktirmam gerekir mi 11 aylik dış çı...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Mehmet Keskin

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Sedimantasyon yüksekliği

    Hocam iyigünler yaşım 30 mide rahatsızlığı için gastrointestinal bölümünde muane oldum hemogram bütün değerler normal diğer değerler ise crp 0,45 tsh 0,47 ferrittin 38 esr (sedimantasyon ) 25 çıktı sedimantasyon yüksek olması mide rahatsızlığımdan dolayımıdır bu arada tüm ultrason da normal ayrıca r...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. İzzet Fresko

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Döllenme ve sperm

    Teşekkür ederim doktor bey bende polikistik over var ve daha önce düşüklerim olduğu için çatlatma iğnesi ile hamile kalıp doğum yaptım beş yıl önce. bu kez hiç beklenmedik anda hamile kaldım ve adetlerim son üç aylık periyodda 27 34 27 günde bir oldu yumurtlamamı hesaplayamıyorum ama adetten bittik...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Kutay Biberoglu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Sonuçlarım

    Merhaba hocam hipotroid ve haşimato troidi var troid için 25 miligramlık levetron kullanıyorum bir yıla yakındır ama kontrollerimi yaptıramadım.bunlardan önce hormonlarda sürekli sıkıntı oldu kortizol estradiol yüksek çıktı ve karaçiğerde büyüme ve böbrekte 4*5 cm kist var bunlarıda doktoruma göster...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Ayşen Helvacı

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Hormun bozukluğu

    Merhabalar hocam bu ay tüp bebek tedavisine basliyacam hormon tahlili yaptım prolaktin yüksek bu durumda tüp bebeğe başlanir mi değerlerim fsh: 6.34 progesteron:0.3 prolaktin: 30.26 lh :5.16 serbeest t3 :3.08 tsh :2.49 serbest t4 :0.98 estradiol :76...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Seval Taşdemir

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Tsh yüksekliği

    Hocam cevabınız için teşekkür ederim peki tsh yüksekliği için yapmamız gereken bir şey var mı?

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Ergun Çetinkaya

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Tsh yüksekliği

    Hocam merhaba 9 yaşındaki kızıma saç dökülmesi sebebiyle bir takım testler yaptırdık test sonuçlarında kan değerleri,b12 ve folik asit normal değer aralığında çıktı serbest t3:5.03(lab aralıgı 1.4-5.4), serbest t4:9.5. (lab aralıgı 4.8-27.8),tsh:6.54(lab aralıgı 0.6-4.84) tsh değerimiz yüksek çıktı...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Ergun Çetinkaya

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Yeni doğan tsh yüksekliği

    İyi günler hocam bugün tekrardan tsh ve t4 testi yaptırdık tsh 5:84 den 5.65 e düşmüş t4 ise 1.26 dan 1.22 ye düşmüş durum bu ne zaman kadar ilaca devam ederiz çocuğun gelişiminde bi sıkıntı görünmüyor gibi 5800 kg 62 cm boyunda

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Ergun Çetinkaya

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Tsh yüksekliği

    Hocam biz ş.urfa da oturuyoruz kızım 5 aylik tsh yüksekliği var ve size muayene ettirmek istiyoruz size nasıl ulaşabilir ve derdimize derman olabiliriz acaba😔...... g.antep te kalabileceğimiz bir yer yok otelde kalacağız uzun süre kalamayacağız orda ve size mutlaka ulaşıp kızımı göstermek istiyoru...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Mehmet Keskin

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Pcos - gebelik

    Hocam merhabalar usg ile pcos tanısı kondu google araştırma yaparken kansere çevirir gibi yazılar gördüm ne kadar doğru acaba kilom yok 52 kiloyum 22 yaşındayım her ay adet oluyorum sadece 3-5 gün gecikiyorum kıllanma var ama aşırı değil çocukta düşünüyoruz artık evliyim gebe kalmama eng...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Kutay Biberoglu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Pco - gebelik

    İyi akşamlar 24 yaşındayım 1 yıllık evliyim adet düzensizliğim yok 52 kiloyum kilo artışı söz konusu değil göğüs ucu ve göğüs arası tüylenme/kıllanma problemi var ama her ay adet oluyorum iki gün önce doktora gittiğim de polikistik over teşhisi koydu usg ile bakarak artık bebek düşünüy...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Kutay Biberoglu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Polikistik over

    Merhabalar polikistik over teşhisi kondu tüylenmem var ama kilo artışı veya adet düzensizliğim yok her ay düzenli olarak adet görüyorum 25 yaşındayım 2 yıllık evliyim artık bebek düşünüyoruz doktor multiver l-arginine verdi kullanıp kullanmama arasında kaldım nasıl bir ilaçtır zararı var mıd...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Kutay Biberoglu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör




.
x