Tsh ve gebelik

  • Tsh ve gebelik

    Hocam mrb....10 hafta 4günlük hamileyim.tsh değeri4,24.bu değer normal mi?doktorum şu an bir ilaç vermedi ?bebeği etkiler mi?

    Doktor Cevabı:
     Zeynel Beyhan

    Prof. Dr. Zeynel Beyhan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Tsh ve gebelik

    Merhaba hocam ben 13 haftalık hamileyim gecen ay t3 ve t4 hormonum normal tsh hormonum olması gereken aralıktan düşiük çıkmıştı kontrol edelim demişti doktor. dün tekrar kan testi yaptırıp baktırınca yine t3 ve t4 değerlerimin normal tsh da 0.35-4.32 aralıkta olası gerekirken benimkinin 0.29 oldugun...

    Doktor Cevabı:
     Nadide Korkut

    Op. Dr. Nadide Korkut

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Tsh ve gebelik

    Merhaba hocam ben 13 haftalık hamileyim gecen ay t3 ve t4 hormonum normal tsh hormonum olması gereken aralıktan düşiük çıkmıştı kontrol edelim demişti doktor. dün tekrar kan testi yaptırıp baktırınca yine t3 ve t4 değerlerimin normal tsh da 0.35-4.32 aralıkta olası gerekirken benimkinin 0.29 oldugun...

    Doktor Cevabı:
     Ahmet Suphi Toprak

    Op. Dr. Ahmet Suphi Toprak

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Tsh ve gebelik

    Merhaba hocam.12 haftalık hamileyim.serbest t3 3.25 normal değerler 2,53,9 ,serbest t4 0,45 normal değerler 0,61-1,12 ,tsh 2,720 normal değerler 0,34-5,6 sizce bu değerler normal mi t4 biraz düşük gözüküyor.gebeliğim için tehlikeli mi?t4 ün düşük olması ne anlama geliyor?

    Doktor Cevabı:
     Fevzi Balkan

    Doç. Dr. Fevzi Balkan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Tsh ve gebelik

    Hocam yeniden merhabalar.artık 18 haftalık gebeyim.1 ay önce tsh için ilaç kullanmaya başlamıştım(euthrix-25mg) dün yeniden tahlil yaptırdım.t3 ve t4 yine normal tsh ımda 2,64 e inmiş.ilaca devam etmelimiyim? edeceksem aynı dozu mu kullanmalıyım?şimdiden teşekkürler

    Doktor Cevabı:
     Zeynel Beyhan

    Prof. Dr. Zeynel Beyhan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Tsh ve gebelik

    Merhaba.yaklaşık 6 haftalık gebeyim ve hipotiroidim var.normalde 100 mg lık levotiron kullanıyorum ama gebe kaldıktan sonra tsh ımı ölçtürdüm 4.75 çıktı.t4 değerimde 1.21.endokrin dr u dozu 125 mg a çıkardı.bu değerin gebeliğe bi zararı varmıdır

    Doktor Cevabı:
     Nuri Haksever

    Doç. Dr. Nuri Haksever

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Tsh ve gebelik

    Merhaba volkan bey ben 1 temmuz 2013 kontrol amaçlı troid testlerine ve beta hcg baktırdım. tsh:4,3 ref:0,27-4,2 free t4:1,25 ref:1-1,6 beta hcg:0,1 çıktı.dr troidle ilgili herhangi birşey söylemedi. 15 temmuz 2013 betahcg:205 çıktı. gittiğim kadın doğum uzmanı beni hemen dahiliye doktoruna gönderdi...

    Doktor Cevabı:
     Volkan Serhat Dede

    Op. Dr. Volkan Serhat Dede

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Tsh ve gebelik

    Merhaba erdoğan bey ben 1 temmuz 2013 kontrol amaçlı troid testlerine ve beta hcg baktırdım. tsh:4,3 ref:0,27-4,2 free t4:1,25 ref:1-1,6 beta hcg:0,1 çıktı.dr troidle ilgili herhangi birşey söylemedi. 15 temmuz 2013 betahcg:205 çıktı. gittiğim kadın doğum uzmanı beni hemen dahiliye doktorun...

    Doktor Cevabı:
     Erdoğan Aslan

    Doç. Dr. Erdoğan Aslan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Tsh ve gebelik

    Vitamin olarak elevit kullanıyordum fakat bağırsaklarımı bozduğu için ara vermek zorunda kaldım ilaca devam mı edeyim

    Doktor Cevabı:
     Nuri Haksever

    Doç. Dr. Nuri Haksever

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Tsh ve gebelik

    Seval hanim bir yil once dis gebelik gecirdim.hic korunmadik tam bir yil sonra hamile kaldim ama bir bucuk ay once dusuk nedeniyle kurtaj oldu..ilk adrtimin ucuncu gunu hormon testi yapildi gecen hafta ve tsh 4,45 cikti..levotiron 50mg kullanmaya basladim..sag tupum alinmisti...simdi hamile kalabili...

    Doktor Cevabı:
     Seval Taşdemir

    Op. Dr. Seval Taşdemir

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör


1/3 | Toplam 22 kayıt bulundu.

Tsh ve gebelikile ilgili uzmanlar

.
x