Tsh değerleri

  • merhaba, tsh 2,20 serbest t4 10,11 aralığında normal değerlerde çıkmış , ama anti TPO sonuç 39,3 normal değer aralığı 0- 9 otoimmun rahatsızlığı için yapılmıştı. Değere göre bir sıkıntı var mı ? Ayrıca 2 çesit deri hastalığım mevcut ,liken planopilaris ,rozasea ,ayrıca ellerimde dönemsel çıkan egzama var . teşekkürler.


İstanbul Dahiliye uzmanlarına ulaşmak icin tıklayın!

Bu soruya oy verin :

Diğer Hasta Soruları

  • Alerjik reaksiyon

    Hocam merhabalar 22 yaşındayım. son bir-bir buçuk aydır yediğim veya yaptığım hangi eyleme dayalı bilmiyorum özellikle bacak ve bel çevremde sivri sinek ısırığı benzeri kızarmış şişlikler çıktı. normalde bildiğim herhangi bir alerjim(ailem de dayalı) yok. sadece eskiye oranla ara öğünlerde daha fazl...

    Doktor Cevabı:

    Dr. Öğr. Üyesi Ramazan Ersoy

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Alerji testi sonucu

    Merhaba hocam. bana alerji testi yapılmıştı korona dönemi olduğu için hastaneye gidip gösteremedim doktora. referans aralıkları şu şekilde 0-0.9 negatif 0,1-0,39 düşük pozitif 0,40-100 pozitif bana yapılan testler çilek, portakal, domates, süt, yumurta beyazı, solunum karışımı, ev tozları...

    Doktor Cevabı:

    Dr. Öğr. Üyesi Ramazan Ersoy

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • At nalı böbrek

    Merhaba hocam ben de atnalı böbrek bar tesadüfen öğrendim idrar tahilişinde eritrosit 10 çıktı lakin ilaçlı tomografi de hiçbir problem gözükmedi normal sonuç yazıyor yanı doktor da öyle söyledi idrarda eritrosit neden olur adetli de değildim kreatinin seviyem 0.45 üre azotu 23.9 yaşım 23 buna takıl...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Hayri Karaarslan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Alkol intoleransı ve hashimoto

    Anladım, teşekkürler. peki haftada iki kadeh içmem herhangi bir sorun yaratır mı ekstra bir tetkik yaptırmam gerekir mi? daha önce belirttiğim gibi her şarap ya da bira içtiğim de olmuyor, bazen oluyor.

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Osman Şener

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Alkol intoleransı ve hashimoto

    Merhaba, 29 yaşında bayanım yaklaşık üç dört yıldır alkol aldığım bazı zamanlar yüzümde kızarma ve sıcaklik hissi oluyor. her alkol aldığımda değil, alkol türüne spesifikte değil. şarapta ya da bira da olabiliyor, çoğu zaman olmuyor aslında ama eskiden bu durum hiç olmazdı. dört yıl önce anti tpo yü...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Osman Şener

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Alkol intoleransı

    Merhaba, 29 yaşında bayanım, yaklaşık 4 yıldır nadir olmak üzere alkol sonrası yüzde sıcaklık hissi ve kızarma yaşıyorum. haftada iki en fazla üç kere 2 kadeh şarap içerim çoğu zaman olmuyor aslında ama önceden hiç olmazdı. alkol çeşidine göre spesifik değil, 1 tane biradan ya da 2 kadeh şaraptan so...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Hayri Karaarslan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Tranko buskas

    Ramazan hocam iyi akşamlar...panik atak anksiyete hastasıyım hocam psikiyatri doktorumuz citol ile tranco buskas başladı çarpıntılar için de saneloc kullanıyorum...hocam citol ve saneloc daha önce de kullanmıştım lakin tranco buskası içmeye cesaret edemedim prospektüsünde ürkütücü yan etkiler var......

    Doktor Cevabı:

    Dr. Öğr. Üyesi Ramazan Ersoy

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Devamli kilo kaybi, besin alerjisi, pcos

    Merhaba, 23 yasindayim ve 1.60 boyunda 38 kiloyum. kilo almakta zorluk cekiyorum ne kadar yersem yiyim yinede alamiyorum. normal yedigimde ise herkes gibi yani inanilmaz hizli kilo kaybediyorum. troid testlerim normal cikti hersey normal sadece polikistik hastasiyim. ama asil sorun ise şu, benim baz...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Osman Şener

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Otoimmun hastalıklar ve beslenme

    Merhaba 29 yaşında bayanım yaklaşık 4 yıldır anti tpo yüksekliği ve usg de görülen psödönoduler sonucu hashimoto tanım var. ilk tanı konduğunda anti tpo değerim binlerdeydi, en son iki yıl önce antikor ölçümü yapıldı 168 idi. hormon değerlerimde henüz bir bozulma yok. benim merak ettiğim ise, ya...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Hayri Karaarslan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Gaitada kan ve mukus

    Merhaba hocam , mikrobiyolojide bir test yapıldı ve sonuç : gaitada şeker kromotografisi (herbiri) : küçük laktoz bu sonuç ne anlama geliyor.

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Aydın Erdemir

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Gaitada kan ve mukus

    Merhaba hocam 3 aylık erkek bebeğimiz var.1.5 - 2 ay önce kakasında önce nokta olarak kan sonra da turuncumsu birkaç iz gördük biraz yoğun olarak.gaita testi yaptırdık (6-7 lökosit , 3-4 eritrosit , gizli kan pozitif ) sonuçları çıktı.bebek gürültülü kaka yapıyordu ,bazen köpüklü bazen yeşilimsi ve...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Aydın Erdemir

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Gaitada kan ve mukus

    Merhaba hocam 3 aylık erkek bebeğimiz var.1.5 - 2 ay önce kakasında önce nokta olarak kan sonra da turuncumsu birkaç iz gördük biraz yoğun olarak.gaita testi yaptırdık (6-7 lökosit , 3-4 eritrosit , gizli kan pozitif ) sonuçları çıktı.bebek gürültülü kaka yapıyordu ,bazen köpüklü bazen yeşilimsi ve...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Serhat Özdemir

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Gaitada kan ve mukus

    Merhaba hocam 3 aylık erkek bebeğimiz var.1.5 - 2 ay önce kakasında önce nokta olarak kan sonra da turuncumsu birkaç iz gördük biraz yoğun olarak.gaita testi yaptırdık (6-7 lökosit , 3-4 eritrosit , gizli kan pozitif ) sonuçları çıktı.bebek gürültülü kaka yapıyordu ,bazen köpüklü bazen yeşilimsi ve...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Nilgün Dağdeviren (Demir)

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Gaitada kan mukus

    Merhaba hocam.bugün bir gastro bölümünde test yapıldı : gizli kan : pozitif 136 (0-100) steatokrit (gaita) : negatif redüktan madde ve ph (gaita) : +++ sonuçlar bu şekilde çıktı,acaba bu sonuçlar neyi ifade ediyor hocam,izlememiz gereken yol nedir,yardımcı olursanız seviniriz.

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Esra Göker

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Gaitda kan

    Merhaba hocam 2.5 aylık erkek bebeğimiz var.1 - 1.5 ay önce kakasında önce nokta olarak kan sonra da turuncumsu birkaç iz gördük biraz yoğun olarak.gaita testi yaptırdık (6-7 lökosit , 3-4 eritrosit , gizli kan pozitif ) sonuçları çıktı.bebek gürültülü kaka yapıyordu ,bazen köpüklü bazen yeşilimsi v...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Orhan Cura

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör






.
x