Tsh değerim normal mi

  • merhaba, TSH hormonu 0,544 ,ne önerirsiniz ,teşekkür ederim.

Bu soruya oy verin :
Puan : 5 / Oy veren : 1 kişi

Diğer Hasta Soruları

  • Gebelik olabilir mi

    Hocam iyi akşamlar. ilişkiden 15 gün sonra kanda gebelik testi yaptırdım. beta-hcg 0.57, tsh 1.028 çıkmış. tsh'ın altında 1.trimester değeri aralığında görünüyor tsh'ım. anladığım kadarıyla gebelik yok ama ilk defa tsh'ın altında trimester değerleri yazıyor. önceki testlerimde yazmazdı. beta baktırd...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Kutay Biberoglu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Ara kanama ve akıntı şikayeti

    Hocam merhaba. 27 yaşındayım ve bekarım. kendimi bildim bileli düzensiz bir adet döngüm ve yoğun bir akıntı problemim var. akıntılar bazen pantolonumu ıslatacak düzeyde yoğun ve kokulu oluyor. beyazımsı bir renkte ancak kaşıntı ve yanma şikayetlerim yok. genellikle 35 ve nadiren de olsa 40 güne sark...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Kutay Biberoglu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Sonuç gosterme

    İyi günler benim tsh değerim 6.75 tiroid usg sonucum troid gland boyutları normal parankim heterojen olup tiroid parankim ekosunda diffüz azalma izlenmektedir. tiroid parankiminde pseudonoduler patern izlenmektedir. kronik tiroidit lehine değerlendirilmiştir. tiroid sol lob orta polde 13.4 x 5.2 m...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Ayşe Çarlıoğlu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Tiroid değeri

    Merhabalar hocam, sürekli açlığım oluyor ve kilo kaybımda var,yedikten biraz sonra tekrar aclik geliyor,halsizlikte oluyor, vitaminlerim ve kan degerlerim normal,1aydir gece uyanmalarım oluyor,8 9 saat uyuyorum uyandgimda yorgun oluyorum,yaşim 24,bu ayki degerim serbest t4:1.26 tsh:1.28 levotiron 50...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Yusuf Bükey

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Hormon değerleri

    Merhaba 33 yaşındayım. hormon test i sonuçlarım şöyle tsh:2.44 prolaktin 32.19 estradiol :42.52 fsh:7.32 lh:6.29 bu değerler normal mi gebe kalabilmemi etkilermi ve doktorum dostinex 0.5 mg 2 tablet haftada 2 kere yarım kullanmam söyledi. bu ilacı kullanırken gebe kalmam sorun yaratır mı

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. H. Yeşim Yerçok

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Demir normal, ferritin düşük, toklul şekeri 68

    Hocam tüm tahlil sonucum buyrun. bu duruma göre nereden kan kaybı olabilir? demir normal ferritin düşük? regl zamanı asla yoğun kanamam olmuyor aksine az bile. eğer anemi söz konusu ise; başlangıç evresi diyebilir miyiz ve de feramat 30 kapsül bir işe yarar mı yani ferritinin yükselmesi kaç ayımı bu...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Ali Başçı

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Adet kanamasının azlığı

    Hocam merhabalar 26 günde bir düzenli adet gören biriyim. son 2 aydır kanamamda azalma var. adetimin 21. günü kan testi yaptırdım sonuçlar şu şekilde serbest testosteron 3.54 pg/ml değer aralığı 0.29- 4.6 17-oh progesteron 6.11 ng/ml değer aralığı luteal faz 0.95-5 dhea-s 419 ug/dl değer aralığı 1...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Kemal Hükmen

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Adet kanamasının azlığı

    Hocam merhabalar 26 günde bir düzenli adet gören biriyim. son 2 aydır kanamamda azalma var. adetimin 21. günü kan testi yaptırdım sonuçlar şu şekilde serbest testosteron 3.54 pg/ml değer aralığı 0.29- 4.6 17-oh progesteron 6.11 ng/ml değer aralığı luteal faz 0.95-5 dhea-s 419 ug/dl değer aralığı 1...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. H. Yeşim Yerçok

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Amh fsh psikilojimi bozdu

    Kutay bey merhaba. yazdığınız yorumlar çok rahatlattı beni . ben de size bir soru sormak istiyorum 1 yıllık evliyim 33 yasindayim eşimle 4 aydır bebek istiyoryz. doktora gittim bazı testler istedi buna göre amh.0830 fsh.17.01 çıktı fsh o arada diş enfeksiyonum vardı etkilermi ? birde bu sonoclari öğ...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Kutay Biberoglu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Polikistik over?

    İyi günler hocam.peynirimsi kıvamda akıntı ,kaşıntı ve cinsel ilişki sırasında ağrı şikayetlerim vardı.bunun için doktora başvurdum.mantar için eşli tedavi gördüm. lakin doktorum 2 aylık evlisin ağrı çekmen normal değil psikolojiktir dedi. jinekolojik muayene sırasında bana polikistik over sendromum...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Kutay Biberoglu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Prolaktin ve tiroit

    Prolaktim seviyem 0.48 düşük mü yüksek mi normal mi ? hipofiz bezi tümörü 17.5*9 mm boyutta kaç cm ediyor ? tsh değerim ağosta da 7.94 eylülde 2.31 düştü tiroit eksikliği vardı acaba tiorati hapını kullanmam hala gerekiyor mu?

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Ayşe Çarlıoğlu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Glifor insülin

    Hocam merhabalar yaklaşık 10 gün önce cushing sendromu şüphesiyle kortizol testi yapıldı kortizolum normal çıktı hemogram testimde bir sıkıntı çıkmadı alt değerim 145 tsh değerim 7.38 insülin değerim 125 çıktı. hipotiroididen dolayı aşırı bi kilo alımım oldu obezite hastası oldum. glifor başlandı gl...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Murat Emin Güveli

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Saç dökülmesi haşimoto tiroid

    Hocam oğullarım 14ve 15yaşında ikisininde sac dökülmesi var dermatologa goturdum test yapildi sonra bir de endokrin gorsun dedi goturdum yapilan tahlillerde prolaktin 9, (b12 225)d vitamini 18, ve haşimoto tiroid dedi endokrin dr tsh t3 ve t4 degerleri normal antikor testi yüksek ilac kullanmasına g...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Ayşe Çarlıoğlu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Saç dökülmesi

    Hocam peki dokulen saçları tekrar cikar mi vitamin eksikliği giderildiginde hocam cok fazla dökülüyor endokrin bir daha gelmenize gerek yok dedi ama size de geldik asistaniniz vardi oglumun b12 değeri 182 d3vitamin değeri 21 di d vitaminine gerek yok dedi ve sadece b12 hap verdi iki oglumunda tiroit...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Asuman Kıral

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Anti tpo yüksekliği

    Iyi günler annemde kilo kaybı, aşırı halsizlik, çarpıntı, sıcağa tahammül edememe gibi şikayetler var. troid testi tsh / 2.6 / uiu/ml / 0.27 - 4.2 ft4 / 1.78 / ng/dl / 0.93 - 1.7 anti tpo / 544.3 / iu/ml < 34 anti tpo referans değere göre çok yüksek olmasına rağmen doktoru değerler norm...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Müjgan Talibova Akdüz

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör




.
x