Troponin değeri

  • Troponin değeri

    İyi günler hocam annem yüksek tansiyon hastası ve bunun neden olduğu böbrek yetmezliği bulunmakta bir böbreği hiç çalışmıyor bir böbreği de %30 falan çalışıyor. kreatinin değeri 2.5 civarı ve bu günlerde kolunda ağrı ve göğüs ağrısı şikayeti vardı doktora götürüldüğünde troponin değerinin yüksek çık...

    Doktor Cevabı:
     Ali Başçı

    Prof. Dr. Ali Başçı

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Troponin değeri

    Hocam; mide bulantısı şikatiyle acile gitmiştik, annem sodyum değeri çok düşmüştü (128) izotonik serum verdiler, bir hafta sonra 130 değerine ulaşmış ancak yine de halsizlik hissediyordu tekrar çekilen kan tahlilinde bir hafta önceki kan değerinde troponin t (normal değerleri 0-0,014) iken 0,021 idi...

    Doktor Cevabı:
     Zafer Küçüksu

    Uzm. Dr. Zafer Küçüksu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Troponin değeri

    Doktor bey merhbalar, otrivine adlı burun spreyini sadece her iki burnuma 1 er fıs sıktıktan 2-3 saat sonra nabzımda bir düzensizlik hisettim.oturuduğum yerde 45 lere düşüyor bir anda 90 lara çıkıyordu.içimide bir korku ve fenalık hissi sardı.siyami ersek acile gittim.burun spreyleri bazen yapabilir...

    Doktor Cevabı:
     Murat Şener

    Uzm. Dr. Murat Şener

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Troponin değeri

    Troponin değeri doktor bey merhabalar.geçtiğimiz günlerde burun açmak için bir spreyi burnuma 1 er kez sıktığım günün akşamı çarpıntı nabız düzensizliği hissettim acile gittim ekg çekildi. troponine bakıldı troponin değeri : 2,3 pg/ml referans: 0,000 - 34,2 d-dimer: 10 bişey yok dediler gönderdiler...

    Doktor Cevabı:
     Süleyman Tanrıverdi

    Op. Dr. Süleyman Tanrıverdi

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Troponin değeri

    Doktor bey merhabalar.geçtiğimiz günlerde burun açmak için bir spreyi burnuma 1 er kez sıktığım günün akşamı çarpıntı nabız düzensizliği hissettim acile gittim ekg çekildi. troponine bakıldı troponin değeri : 2,3 pg/ml referans: 0,000 - 34,2 d-dimer: 10 bişey yok dediler gönderdiler.ertesi gün kardi...

    Doktor Cevabı:
     Kani Gemici

    Doç. Dr. Kani Gemici

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Troponin değeri

    Hocam merhaba. 21 yaşındayım daha çok duygusal heyecan kaynaklı sinüs taşikardisi teşhisim var çarpıntı hissettiğim zamanlarda dilzitem 90 kullanıyorum. hocam 2 gün önce başta kusma sonrasında gelen çarpıntıyla acile gittim ilaç ve tanı bilgilerimi verince kardiyak tahlilim yapıldı troponin i değeri...

    Doktor Cevabı:
     Kani Gemici

    Doç. Dr. Kani Gemici

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Troponin değeri

    Doktor bey merhaba göğüs agrısı ve carpıntı şikayetiyle acile başvurdum ekg normal dediler troponin ı degerim ise 1.0pg normal değerler 0 ve 34,2 skntı lı bir durum varmı ne yapmalıyım

    Doktor Cevabı:
     Süleyman Tanrıverdi

    Op. Dr. Süleyman Tanrıverdi

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Troponin degeri

    Babam 81 yasinda. tansiyon ilaci kullaniyor. icinde sıkıntı sikayeti vardi. gece kotu ruyalar gordu. tansiyonu normaldi. atesi 38 civariydi. acile goturduk. kan tahlili sonucu, akcigerde emboli suphesiyle tomografi cekildi, olmadigi goruld. troponin degeri 17.24du. 2 saat sonra tekrar olculdu 17.28...

    Doktor Cevabı:
     Meltem Refiker Ege

    Prof. Dr. Meltem Refiker Ege

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör


1/1 | Toplam 10 kayıt bulundu.
.
x