Troid us görüntüsü

  • Troid us görüntüsü

    Merhabalar hocam sağlık ocagında yaptırdıgım kan testim sonucumda tsh ve serbest t3 değerim normal iken serbest t4 değerim düşük çıktı (0,899 ng/dl) troid şüphesiyle bugün özel bir hastaneye gittim tiroid us çekildim sonuç olarak troid gland boyutları normal, parankim ekojenitesi hafif heterojendir....

    Doktor Cevabı:
     Cüneyt Hayretdağ

    Uzm. Dr. Cüneyt Hayretdağ

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Troid us görüntüsü

    Troid rahatsızlığı merhabalar hocam sağlık ocagında yaptırdıgım kan testim sonucumda tsh ve serbest t3 değerim normal iken serbest t4 değerim düşük çıktı (0,899 ng/dl) troid şüphesiyle bugün özel bir hastaneye gittim tiroid us çekildim sonuç olarak troid gland boyutları normal, parankim ekojenitesi...

    Doktor Cevabı:
     Nuri Haksever

    Doç. Dr. Nuri Haksever

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör


1/1 | Toplam 2 kayıt bulundu.
.
x