Troid t4 yüksekliği

  • Idrar protein Cevabınız için teşekkür ederim doktor bey ben Devlet hastanesinde takip yaptırıyordum herzaman gittiğim doktor bir sorun yok dedi aile hekime sonucu gösterdim enfeksiyon var dedi daha sonra başka doktora göründüm oda enfeksiyon dedi antibiyotik verdi 1 hafta sonra tekrar kan ve idrar verdim enfeksiyon geçmişti fakat troid serbest t4 düşük çıktı tsh ve serbest t3 normal çıktı anti tpo yüksek çıkıyor sonucu gösteremedim daha serbest t4 dün düşük çıkması nasıl bir etki yapar zararlı mıdır

  • Merhaba Doktor bey Düzeltmiş adet tarihine göre (geç döllenme )40+1 haftalık gebeyim 3 cm açıklığım ve .Ara ara düzensiz sancılarım var bebek baş geliş pozisyonunda fakat doğum kanalına yan duruyor.Gün içinde de 5-6 defa rahim kasılması yaşıyorum.Normal doğumu çok istiyorum bebeğin kanala girmemesi engel midir sezeryan mı olmam gerekiyor.Suni sancıyla doğum başlasa bebek kanala girer mi yada elle mühadale mi gerekiyor?Lütfen yardımcı olun sezeryan olmak istemiyorum :(

  • Doktor Cevabı:

    Doğal olarak kanala girmemiş gebelikte suni sancı verilmez. doğumda gereksiz müdahale hem anne, hem de bebeğin hayatını tehlikeye atar

    tarihinde cevapladı.

İstanbul Kadın Doğum uzmanlarına ulaşmak icin tıklayın!

Bu soruya oy verin :

Diğer Hasta Soruları

  • Gebelik hakinda

    Merhaba hocam 18 haftalik gebeyim 39 yaşındayım öncesinde 4vtane gelişmeyen gebeligim oldu fetakl dna testi yapıldı normal cıktı başka teste gerek yok denildi normal kadın doğumcu takibimi yapıyor 16 haftalik iken kontrole gittim bi dahiki kontrolüm 22. haftada kullandigim kan sulandirici iğne ve h...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Murat Yayla

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Hamile kalamama

    Merhaba pcoluyum , 4 aylık evliyiz çocuk düşünüyoruz doktorum klomen + dupaston tedavisi başlattı ancak iki yumurtam oluştu ikisi de kiste dönüştü klomen nedeniyle . bugün çıkan değerlerim kan tahlili sonuçlarım, fsh 3,88 lh 5,69 tsh 2,64 prolaktin 12,63 sizce gebe kalabilir miyim ? çok çok ü...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Murat Yayla

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Plasenta

    Teşekkürler hocam ☺️

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Murat Yayla

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • İkili test

    Hocam merhaba doktorum 10+ 5 te ikili test yaptı çıkan sonuc kombine risk 1:698 cut of değerinin altında, trisomy 13/18+nt 1 /10000 cut of değerinin altında, yaş riski 1/ 480 ikili test ise 1:138 cut of değerinin üstünde yazıyor hocam bu test sonucuna göre ne olur bana bi yorum yapın test erken yapı...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Başak Baksu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Hamile kalmismidir

    Hocam merhabalar kiz arkadasimla sevisiyorduk ben peceteye boşaldim penisimden gelen spremleri temizledim ama elime biraz sperm bulaşti o anda unuttum aradan 5 dakika sonra unuttugum spremli elimle kiz arkadasimin vajinasina parmagimi soktum bi sure icinde kaldi hamile olma riski varmidir ve ayrica...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Murat Yayla

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Siterna magna

    Tesekkurler hocam

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Murat Yayla

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Serklaj sonrası

    Merhaba daha önce de size soru sormuştum ve dikkate alıp cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim. 27 yaşındayım üç gebelik kaybım var. ikisi erken 3. sü erken su gelmesi (23.hafta) nedeniyle. şu an 21 haftalık gebeyim. kan pıhtılaması da çıktı. genetik testlerimz temiz. eşimle kan uyuşmazlığımız v...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Murat Yayla

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Boş gebelik

    En son 17 ekimde adet gördüm. 15 gün önce beta hcg sonucum 9600 çıktı. bugün doktora gittiğimde 2 kese gözüküyor ve kese boyutları 1 cm ultrasonda keseler boş gözüküyor boş gebelik mi acaba?

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Mehmet Tayyar

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Sezeryan sonrası tekrar hamile kalma süresi

    Merhaba hocam.ben 5 ay önce sezeryanla erken doğum yaptım.bebeklerim öldü.simdi hamile kalmış olma durumum var hiç istemeden .hamilelik çok riskli olurmu?çok korkuyorum ?

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Mehmet Fırat Mutlu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Hamile olabilir miyim

    Hocam merhaba adetime 5 gün varken sürtünme yoluyla ilişki yaşadık zevk suyundan suphelendigimiz için 4. gün ella hap aldım eczacı bu ilacın 5 güne kadar koruyucu olduğunu söyledi. ilacı aldığım günün ertesi kanamam başladı tam da regl günüm olduğu için ilaç mı yoksa adet mı olduğumu anlayamıyorum....

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. H. Yeşim Yerçok

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Siterna magna

    Esim 26 hafta 5 gunluk hamile 2. gebelik erkek ultrason muayanesinde 10.1 mm citerna magna olculdu cerebelllum vermis olcumleri normal sinirlar içinde diger intrakranial anatomide patolojik goruntu saptanmadi pletensa normal amn sivi normal afv doppler normal uta df yaziyor ne yapmamiz lazim riskle...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Murat Yayla

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Gebelik takibi

    Merhabalar murat bey. ben 37 haftalık hamileyim. aptt testimin sonucu 24.0 çıktı. referans aralığı 25-35 yazıyor. bunun hakkında bilgi verir misiniz rica etsem. cevapladığınız için şimdiden teşekkürler. iyi akşamlar.

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Murat Yayla

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Hamilemiyim

    Merhaba hocam ovulasyon günümde gebelik testi yaptım pozitif çıktı hamile olma ihtimalim var mı yoksa ovulasyonla alakalı mı?

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Alparslan Baksu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Gebe kalmismidir

    Hocam merhabalar kiz arkadasimla sevisiyorduk ben peceteye boşaldim penisimden gelen spremleri temizledim ama elime biraz sperm bulaşti o anda unuttum aradan 5 dakika sonra unuttugum spremli elimle kiz arkadasimin vajinasina parmagimi soktum bi sure icinde kaldi hamile olma riski varmidir ve ayrica...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Fadime Demircan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Fl hl geriliği

    Merhabalar.26+6günlük gebeyim.erkek bebeğim kilosu 982gr,boyu 33.4 cm.tansiyon sorunum yok,yaşım 26.bugun ultrasyonda hl 42.15mm ga-25+3günlük çıktı.fl 47.71mm ga- 26+0gunluk..sizin değerlendirmeniz nasıl? nelere dikkat etmem gerekir , korkulacak bir durum var mıdır, down sendrom gibi durum olma iht...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Başak Baksu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör






.
x