Triod acil

  • Merhaba hocam biz Hakkari Şemdinli den babam sizin yanında triod ameliyatı oldu kanser tanısı vardı. Babamn boğazı sürekli sıkışıyor nefes almakta zorlanıyor .Burnunda et var demiştiniz o zamnlarda Araştırmada görev yapmaktaydnz şuan fakülteye geçmişiniz suan ordamsnz babami yaniniza Getrcgm Randevu talebinde bulunamiyrz burdan.Lutfen cevabınızı bekliyorum şimdiden teşekkür ederim.


Diyarbakır Kulak Burun Boğaz uzmanlarına ulaşmak icin tıklayın!

Bu soruya oy verin :

Diğer Hasta Soruları

  • Atom tedavisin 2. 3. ayında hamile kaldım

    Hocam size çok önemli bir soru soracağım benim eşim (kadın) bundan 2. buçuk ay önce atom tedavisi gördü dozun düşük oranda verildiğini söylediler onlar kendileri ayarlamışlardı ama düşük olduğunu söylemişlerdi hipertiroid vardı solda nodül 6 ay geçmesi lazimmis çocuğun sağlıklı gelmesi için ama geç...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Kamil Kumanlıoğlu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Adet olamıyorum neden

    Hocam merhabalar adetim 20 gün gecikti ilk defa gecikti ilk günlerde adet olucakmış gibi belirtiler vardı hatta 3. veya 4. gün adet sancım oldu sadece 1 gün fakat şuan 20.gündeyim yani 50.gün ve hala adet olmadım gebelik testide yaptırdık 2 gün önce negatif çıktı sürtünmeli bi ilişki yaşadık 30 gün...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Kutay Biberoglu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Adet olamıyorum

    Hocam merhabalar adetim 20 gün gecikti ilk defa gecikti ilk günlerde adet olucakmış gibi belirtiler vardı hatta 3. veya 4. gün adet sancım oldu sadece 1 gün fakat şuan 20.gündeyim yani 50.gün ve hala adet olmadım gebelik testide yaptırdık 2 gün önce negatif çıktı sürtünmeli bi ilişki yaşadık 30 gün...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Kutay Biberoglu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Tiroid belirmesi

    Hocam merhabalar yaklaşık 5 ay önce kan sonucumda tsh tiroidim yüksek çıkmıştı fakat göstermemiştik adetlerim düzenliydi fakat şimdi 15 gün gibi bir gecikme var hamile değilim bunun gibi durumlarla karşılaşabilirmiyiz sonradan belli eden

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Ahmet Er

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Baş dönmesi.

    Hocam iyi günler mr sonuncunda solda frontal bölgede milimetrik non-spesifik t2 yüksek sinyal izlenmektedir diyor önemli bir şey mi sizce

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Hasan Akdemir

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Hasimato hastalıgı

    Merhaba hocam yaptırdıgım test sonuclarına göre anti tpo : 141 referans aralıgı :0-60 ant. tg : 25 referans aralıgı :0-60 serbest t4 :1,15 referans aralıgı :0,93-1,7 serbest t3 :3.02 referans aralıgı :2-4,4 tsh : 1.89 referans aralıgı :0,27-4,1 bu değerlere göre hasimatodan söz edebilirmiyi...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Tuğbay Tuğ

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Hasimato hastalıgı

    Merhaba hocam yaptırdıgım test sonuclarına göre anti tpo : 141 referans aralıgı :0-60 ant. tg : 25 referans aralıgı :0-60 serbest t4 :1,15 referans aralıgı :0,93-1,7 serbest t3 :3.02 referans aralıgı :2-4,4 tsh : 1.89 referans aralıgı :0,27-4,1 bu değerlere göre hasimatodan söz edebilirmiyi...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Tuğbay Tuğ

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Tuz ve guatr

    Kolay gelsin hocam tsh t3 t4 hormonları normal olupta guatr da 2 3 adet 3cm nodül ve kist olan hastalar hangi tuzu tercih etmeliler? iyotlu deniz tuzu ve ya kaya tuzu kullanabilirler mi

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Ayşe ÇARLIOĞLU

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Tsh dusuklugu

    Meraba hocam kilo alamaiyorum diye doktora gittim tahlilerimde tsh dusuk cikti tsh 0.03 serbest t4 1.33 ciktidoktor eski tahlilerinde normal gozukuyo yanlis cikmis olabilir 3 ay sonra tekrar bakalim dedi hocam ben eski tahlilerimi tok karnina vermistim tok karnina verdigim icin tahlilimde triotin ci...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Güven Atasoy

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Endoskopi sonucu

    Merhaba doktor bey,mide problemimden dolayi endoskopi oldum. pilor desantralize yaziyor bu onemli bir durum mudur...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Ali Uğur Emre

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Troid hormonu

    Sorumu cevapladığınız için çok teşekkür ederim ayşe hanım iyot ağırlıklımı beslenmeliyim bir ara iyotlu tuz kullanmayı bırakmıştım o neden olmuş olabilirmi birde ferittin değerim 7.58çıkmış diğer sonuçlarım normal değerlerde yarın sağlık ocağına gidip iyotuma baktırmak istiyorum birde size sormak is...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Ayşe ÇARLIOĞLU

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Kortizon iğnesi

    Kortizon iğnesi merhaba hocam alerjik ürtiker atagi sebebiyle üç gün üst üste kortizon iğne vuruldum. iki prodnol bir diprospan bu iğneler bana zarar vermismidir ve diprospanın etkisi geçince yine kötüleşirmiyim. iğneden kaç gün sonra normal beslenmeye geçmeliyim

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Ayşe ÇARLIOĞLU

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Tiroid nodulleri

    Hocam merhaba annemde tiroid nodülleri var. 60 yaşında ailesinde kanser öyküsü olduğu için endişeleniyoruz. 6 ay önceki ultrasonu bu şekilde. tirold bezi boyutları ve parankim ekojenitesi olağan, konturları duzgundür tiroid bezi sol lob orta ve ait polde en büyükleri orta polde 8 mm ölçülen mult...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Tuğbay Tuğ

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Lenf bezleri

    Lenf bezleri mrb hocam sağ lobda 3,5x2mm boyutunda hipoekoik solid nodül izlenmiştir sollobda 2 mm boyutunda anekoik kistik nodül iznlenmiştir .sağ servikalde 13x5 mm sol servikalde 15x5mm boyutunda oval şekilde ekojen yağli hilusu seçilebilen öncelikle reaktif görünümlü lenf nodulleri izlenmiştir....

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Battal Tekin

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Hipoekojenik nodüller

    Teşekkürler hocam

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Kamil Kumanlıoğlu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör






.
x