Tranko buskas

  • Hocam razogen tranko buskas ve simflat kıllanıyorum 2 aylık tedavi vermiştiniz. İzinlisiniz diye ulaşamadım size. Tranko buskası 2 gündür kestim aniden kesmem yan etki yaparmı. Gündüzleri yorgun hisettiriyordu beni.teşekkür ederim


Mardin Dahiliye uzmanlarına ulaşmak icin tıklayın!

Bu soruya oy verin :

Diğer Hasta Soruları

  • Acil hocamm

    Hocam öğlen uyurken ensem bonum çok fazla terlemiş bugün.sıksam su çıkacak gibiydi.sırtımda da vardı ama o kadar aşırı değildi.kanserde görülen gece terlemesi olabilir mi bu?

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Hayri Karaarslan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Zollinger ellison

    Hocam kusura bakmayın tekrar rahatsız ediyorum bi sorum daha olacaktı , şikayetlerimden dolayı 1 sene önce 24 saatlik idrarda 5-hiaa bakılmıştı normal çıkmıştı sonucu acaba ince bağırsaktaki karsinoid tümör icin tanı koydurucu bir test midir ? tekrar bakılmalı mi ? teşekkür ederim

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Muammer Kara

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Hocam değerli görüşlerinize

    Hocam cevabınız için teşekkür ederim peki hocam bu durumda crp değerim çok mu yüksek ne önerirsiniz

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Muammer Kara

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Hocam değerli görüşlerinize

    Hocam iyi günler bugün kan tahlilleri yaptım anormal çıkan sonuçları yorumlayabilirmisiniz hocam crp (sbyeni)5.2 ref. aralığı 0-5. vldl kolesterol 68.4 referans aralığı 0-30, crp türbidimetrik 0.52 referans 00-0,5.hdl kolesterol 35.6 referans aralığı 40-70.kolesterol 225 ref. aralığı 0-200. triglis...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Muammer Kara

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Zollinger ellison

    Hocam merhaba , 1 buçuk sene önce bulantı arada kusma iştahsızlık ishal gaz şikayetlerim başlamıştı . 6-7 kilo vermiştim bu süreçte . endoskopi , kolonoskopi , 2 kere tüm batın mr , kan tahlilleri 24 saatlik idrarda 5h1aa , vs yapılmıştı hepsi temiz çıktı . anksiyete bozukluğu var psikiyatri kontrol...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Muammer Kara

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Kronik laksatif kullanımı

    İyi günler.. üniversite yıllarından beri yaklaşık 15-17 senedir genel olarak ara sıra ama son bi iki senedir devamlı bekunis isimli laksatif ilacı kullanıyorum. sanırım psikolojik olarak ishal olduğumda rahatlamış hissediyorum.. yıllardır bu şekilde.. tuvalet alışkanlığımı değiştirmek ve yavaş yavaş...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Muammer Kara

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Buluribin hocam

    Komando parasutle atlar olur mu hocam

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Muammer Kara

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Buluribin hocam

    Toplamda 1.56 hocam

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Muammer Kara

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Buluribin hocam

    Hocam ben uzman casusluğu kazandım hastanede her şey tamam kan dahilinde buluribin yüksek dedi doktor bu elenme sebebimi yoksa gecrrmiyim ne olur yardımcı olun kafama çok takıldı bu olay

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Muammer Kara

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Mide yangısı

    Benim sorunum geçen mart ayında şekilsiz sarı yumuşak dışkı ile başladı sonra midede yanma,sürekli açlık hissi kazınma gibi sorunlar oldu yanma ve kazınma ara ara geçse de dışkım hiç düzelmedi doktora gittim çölyak testleri,gaita testleri ve diğer kan testlerini istedi ve usg çekimi istedi hepsi te...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Zülfikar Polat

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Mide fıtığı

    İyi günler ben 16 yaşında bir genç kızım mide bulantısı problemiyle doktora gittim endoskopi dediler endoskopi yaptırdım premedikasyon:%10 xylocain spray,5 mg midazolan iv. cihaz:pentax epk-100p özofagus:orofarinks,larinks ve priform fossadan geçilerek özofagusa girildi.servikal orta ve distal özo...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Ali Ekrem Aydın

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Mide şişkinliği

    Slmlar hocam bende reflu var ve devamlı midemde şişkinlik oluyor kullandığım ilaçlarda fayda etmiyor ne yapmam lazım lütfen yardım

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Ayşe Nur İzol Torun

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör






.
x