Tiroid tahlil sonuclari

  • Hocam benim sağ tiroid lobu 16×17×51 mm sol tiroid lobu 15×17×44mm boyutunda isthmus 2,5 mm kalınlıkta hocam her iki tiroid lobu ve istemiş heterojen izlenmektedir yazıyor benim öğrenmek istediğim not olarak bana yazılan tiroid acısından klinik ve lab,bulguları ile değerlendirilmesi önerilir diye bir cümle yazılmış sizden ricam bana cevap yazar mısın

  • Doktor Cevabı:

    Tiroid hormonlarınız ile beraber tiroidit denilen hastalık yönünden muayene olmalısınız

    tarihinde cevapladı.

Ankara Genel Cerrahi uzmanlarına ulaşmak icin tıklayın!

Bu soruya oy verin :

Diğer Hasta Soruları

  • Lütfen yardımcı olun hocam lütfen

    Hocam lütfen yardımcı olun 2 3 aydır değişik kabızlık yaşıyorum 3 4 gün tuvalete çıkamıyorum sonra düzeliyor günde 2 kere çıkıyorum dün 2 kere çıktım bugün kabız oldum tekrar kendi kendine sürekli oluyor 3 gün hergun çıkıyorsam 3 gün çıkamıyorum devamlı bu şekilde mide bulantısı da kasık ağrısı çok...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. İ. Ömer Harmancıoğlu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Tiroid hak.

    Merhabalar bn kan testi yaptirdim. kan testi sonuclarim anti tpoanti 29.8 cikti. referans degeri 0-9 gozukuyor. lh 5.72 fsh 7.90 serbest t4 0.93 tsh 1.51 sonuclarim. anti tpoanti-m sonucum yuksek gorunuyor. bunun anlami nedir tedavisi nasildir acaba?

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Sedat Belli

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Lenf bezeleri

    Tiroid sağ lob boyutu 17x21mm,sol lob boyutu 16x21mm ölçülmüş olup minimal heterojen görünümdedir sağ lobda 5x3mm boyutunda hipoekoik seolid nodül izlenmiştir.sol servikalde 22x6mm sağ servikalde 20x5 mm boyutunda oval şekilde ekojen yağli hilusu seçilebilen öncelikle reaktif görünümlü lenf nodlari...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. İ. Ömer Harmancıoğlu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Tiroit hakkinda

    Merhabalar bn kan testi yaptirdim. kan testi sonuclarim anti tpoanti 29.8 cikti. referans degeri 0-9 gozukuyor. lh 5.72 fsh 7.90 serbest t4 0.93 tsh 1.51 sonuclarim. anti tpoanti-m sonucum yuksek gorunuyor. bunun anlami nedir tedavisi nasildir acaba?

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Bahadır Ege

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Boyun ve kasık şişlik

    Merhaba hocam bundan 4 yil once annemin boynunda sag tarafinda bir sislik fark ettik doktora gittigimizde incelenmesi gerek lenfoma olabilir dendi igne ile biyopsi yapildi fakat sonucta reaktif gorunumlu lenf bezi olacagi gibi malign yonden de ekarte edilememistir diye net bir sonuc cikmadi daha son...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Bahadır Ege

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Troid nodülü

    Merhabalar hocam annemin troid nez parankim dokusu hafif heterojen isthmus inferiorda 3.5 ×2 mm boyutundaki hipoekoik nodüler izlenmiştir iğne biyopsisi yada ameliyat orerirmsiiniz size muayene olmak istiyor

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Murat Akın

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Tiroid lenf bezleri

    İyi akşamlar boyun ultrasonu çektirdim sonuçta bu şekilde tiroid sağ lob boyutu 17x21mm,sol lob boyutu 16x21mm ölçülmüş olup minimal heterojen görünümdedir sağ lobda 5x3mm boyutunda hipoekoik seolid nodül izlenmiştir.sol servikalde 22x6mm sağ servikalde 20x5 mm boyutunda oval şekilde ekojen yağli hi...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. İ. Ömer Harmancıoğlu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Bilgi amaçlı

    Merhabalar hocam ben artvinden gelcem kötü huylu troid dediler size mi sıra almalıyım ilk olarak yoksa endokrine mi ??

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Ahmet Karakaya

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Boyun ve kasık şişlik

    Kusura bakmayın hocam tekrar rahatsız ediyorum lenfomada şişlikler yer değiştirebilirmi tam olarak anlayamadım örneğin boyunda olan şişlik kaybolup kasıkta cıkabilirmi ?

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. İ. Ömer Harmancıoğlu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Anti tpoanti

    Merhabalar bn kan testi yaptirdim. kan testi sonuclarim anti tpoanti 29.8 cikti. referans degeri 0-9 gozukuyor. lh 5.72 fsh 7.90 serbest t4 0.93 tsh 1.51 sonuclarim. anti tpoanti-m sonucum yuksek gorunuyor. bunun anlami nedir tedavisi nasildir acaba?

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. İlker Pala

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Boyun ve kasık şişlik

    Merhaba dokktor bey merak ettiğim bir soru var? lenfomada şişlikler yer değiştirirmi boyun bölgesinde var olan şişlik kendiliğinde kaybolup kasıkta cıkabilirmi? yoksa tedavi edilmeyen şişlikler aynı kalırmı? kafam cok karısık

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. İ. Ömer Harmancıoğlu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Boyunda sislik

    Merhaba hocam bundan 4 yil once annemin boynunda sag tarafinda bir sislik fark ettik doktora gittigimizde incelenmesi gerek lenfoma olabilir dendi igne ile biyopsi yapildi fakat sonucta reaktif gorunumlu lenf bezi olacagi gibi malign yonden de ekarte edilememistir diye net bir sonuc cikmadi daha son...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. İ. Ömer Harmancıoğlu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Testiste kasık fıtığı

    Hocam dinlenmekle değil de tam olarak ben üstüne bastırınca hafif içeri giriyor gibi ayağa kalkınca da ordan aşağı bir şey iniyormuş gibi oluyor ve tekrar skrotuma geliyor. herhangi bir ağırısı olmuyor ancak bu sırada. bazenleri ise bakıyorum sol testis tarafı hayli küçülmüş oluyor yani içeri girmiş...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. İ. Ömer Harmancıoğlu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Kasik fitigi ameliyati sonrasi

    Hocam merhaba. 30.12.2020 gunu sol taraftan acik kasik fitigi ameliyati oldum. uyuyup uyanirken bazen sadece sol el serce ve yuzuk bazen sag sol el ayni parmaklar uyusuk oluyor. birde ilk 2 gun yurumekte fazla zorlanmadım fakat 3. gun yani 1 ocak gunu yururken ameliyat yerim asiri derecede sizlamaya...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. İ. Ömer Harmancıoğlu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Merhaba hocam

    İşiniz rast gelsin hocam ne deseniz aynen öyle oluyor şükür geçti. keşke ankara’da olsanız. sağolun varolun her zaman cevap verip kayle alıyorsunuz. kıymetli bir hekimsiniz saygılar 🌸🌸🌸

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. İ. Ömer Harmancıoğlu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör






.
x