Tiroid sonuclari

  • Tiroid sonuclari

    Serbest t3 2.84 serbest t4 1.14 tsh 0.9 bu biraz düşük çıkmış. ben simdi hipertiroidi hastasimiyim? ne yapmam gerekiyor doktorum fazla bi aciklama yapmadi hemen ilac yazdi. cyclo-prognova ile evıcap 100 kapsul yazmis.. ilaclari almadim daha

    Doktor Cevabı:
     Murat Akın

    Prof. Dr. Murat Akın

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Tiroid sonuçları

    İyi günler, geçirdiğim sinüzit rahatsızlığı için augmentin antibiyotiğini 3 gün kullandıktan sonra beni zehirledi ve ilacı bıraktım. bunun üzerine yapılan kah tahlilinde sonuçlarım yüksek çıktı. tahlilleri iyileştikten sonra yeniden tekrarlamalı mıyım? tsh aralık: 0.34-5.60 sonuç 0.78 ft4...

    Doktor Cevabı:
     Osman Şener

    Prof. Dr. Osman Şener

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Tiroid sonuclari

    Merhabalar . hocam 21 yaşında 1.86 cm civarında 68 kilo erkeğim. 5 6 gün süren halsizliğim vardı doktora gitmeye karar verdim.benden kan testi istediler. tsh 3.99 t3:4.56 t4 1.78 cıktı beni endokrinoloji bölümüne gönderdiler. o bölümün doktoru izinde oldugu için usg cekilemedim ertesi gün hemen özel...

    Doktor Cevabı:
     Akın Demir

    Op. Dr. Akın Demir

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Tiroid sonuçları

    Hocam merhabalar. ben 26 yaşında bayanim. tetkik sonuçlarım tsh 0,122 referans aralığı 0,27-4,2 ; free t4 1,77 referans aralığı 0,93-1,7 ; free t3 3,53 referans aralığı 1,8 -4,6 .hocam doktor ilaç başlamadi.bu değerlere ilaç başlamıyoruz 1 ay sonra tekrar kan ver dedi.siz ne düşünüyorsunuz? ilac...

    Doktor Cevabı:
     Sinan Çağlayan

    Prof. Dr. Sinan Çağlayan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Tiroid sonuçları

    İyi günler tiroid için ultrason sonucunda; solda 9.6mm, sağda 14 mm kalınlığında tiroid dokusu izlenmektedir.sağ tarafta daha fazla olmak üzere büyüğü sağda 19x10 mm boyutlarında benzer görünümde hipoekoik kalsifik ve kistik kompenetler içeren çok sayıda solid ağırlıklı nodül izlenmektedir (mng...

    Doktor Cevabı:
     Ersin Öztürk

    Prof. Dr. Ersin Öztürk

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Tiroid sonuçları

    Merhaba serdar bey, dün trioid usg incelemesi yapıldı ayrıca kan tahlili verdim. tsh:8, ultrasona göre de: sağ tiroid lobu ap boyutu:17,5mm sol tiroid lobu:15,8 mm istmus kalınlığı:5mm ,eko yapısı oldukça kaba heterojen ve psodonodüler görünümde olup trioidit düşünülmektedir. vaskülarite belirgin...

    Doktor Cevabı:
     Serdar Turhal

    Prof. Dr. Serdar Turhal

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Tiroid sonuçları

    Merhaba sinan bey, dün trioid usg incelemesi yapıldı ayrıca kan tahlili verdim. tsh:8, ultrasona göre de: sağ tiroid lobu ap boyutu:17,5mm sol tiroid lobu:15,8 mm istmus kalınlığı:5mm ,eko yapısı oldukça kaba heterojen ve psodonodüler görünümde olup trioidit düşünülmektedir. vaskülarite belirgin art...

    Doktor Cevabı:
     Sinan Çağlayan

    Prof. Dr. Sinan Çağlayan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Tiroid sonuçları

    Merhaba hocam 7 ay önce boğazımdaki farkettiğim şişlik nedeniyle doktora gittim. yapılan testlerin sonucunda tiroidit olduğun söylendi ve doktorum şişliğim yalancı nodül olduğunu söyledi. 1 ay ara ile yapılan tsh sonuçlarım 2,36 3,38 2,18 ve üç ay sonra 1,65 olarak ölçüldü. sizce artık test yaptırma...

    Doktor Cevabı:
     Ömer Bender

    Prof. Dr. Ömer Bender

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör


1/1 | Toplam 9 kayıt bulundu.

Tiroid sonuclariile ilgili uzmanlar

.
x