Tiroid bezleri

  • Len bezleri Tiroid bezleri TİROİD SAĞ LOB BOYUTU 17x21mm,SOL LOB BOYUTU 16x21mm ÖLÇÜLMÜŞ OLUP MİNİMAL HETEROJEN GÖRÜNÜMDEDİR SAĞ LOBDA 5x3mm BOYUTUNDA HIPOEKOIK SEOLİD NODÜL İZLENMİŞTİR.SOL SERVİKALDE 22x6mm SAĞ SERVİKALDE 20x5 mm BOYUTUNDA OVAL ŞEKİLDE EKOJEN YAĞLI HİLUSU SEÇİLEBİLEN ÖNCELİKLE REAKTİF GÖRÜNÜMLÜ LENF NODLARI İZLENMİŞTİR .SOL AKSİLLADA YAKLAŞIK 13x6mm SAĞ AKSİLLADA YAKLAŞIK 13x4mm BOYUTUNDA OVAL ŞEKİLDE EKOJEN YAĞLI HİLUSU SEÇİLEBİLEN ÖNCELİKLE REAKTİF GÖRÜNÜMLÜ LENF NODLARI İZLENMİŞTİR .SOL İNGUİNALDE 12x5mm SAĞ İNGUİNALDE 15x5mm BOYUTUNDA OVAL ŞEKİLDE EKOJEN YAĞLI HİLUSU SEÇİLEBİLEN ÖNCELİKLE REAKTİF GÖRÜNMLÜ LENF NODLARI İZLENMİŞTR. Patalojilik bir durum söz konusumudur sayın hocam biyopsi yapılmalı mı benm 15 yaşında erkek çoçuğum var Mayıs ayında klasik hodgkin lenfoma tanısı konuldu kafa karma karışık yardımcı olabilirmisnz hocam neyapmam gerekir bu hastalık genetik mi saygılar

  • Doktor Cevabı:

    Normal gözüküyor takip öneririm ancak daha net bilgiyi bir endokrinoloji uzmanından alabilirsiniz geçmiş olsun

    tarihinde cevapladı.

İzmir Dahiliye uzmanlarına ulaşmak icin tıklayın!

Bu soruya oy verin :

Diğer Hasta Soruları

  • İlaç kullanımları

    Dideralin toksisite açısından bir zararı var mıdır?

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Zeliha Yazıcı

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Kalp çarpıntısı

    Hocam benim kalbimde zaman zaman çarpıntı oluyor ve hani yürek ağza gelir derlerya öyle bir his veyahut göğsümde birşey yuvarlanıyor hissi. nabzım en çok 104 gördüm. bir kere nabız öyle çıktı sonra genelde normal. çarpıntı bi anda geliyor ve yavaş yavaş gidiyor. sebebi ne olabilir. teşekkür ederim

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Zekeriya Arslan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Göz damar belirginleşmesi

    Hocam merhaba benim gözümde hiçbir sorun yoktu karantinaya girince yoğun bi şekilde 1 gün telefona gömüldüm gözümde kanlanma ve damar belirginleşmesi oldu kanlamma geçti damarlar geçmedi ve git gide de artıyolar sanki. bir çok doktora gittim telefona uzun bakmakla alakalı olduğu için bu bir hastalık...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Sibel Gökşen Bekiş

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Gliotik odak

    Merhabalar hocam 3 beyin mr cektim ikincisinde sağ frontalde grus hizasında ak maddede 3 milimetrik gliotik odak cikti 3. beyin mr nda sonuc normal sınırlarda kranial mr diye geciyor şikayetlerim denge kaybı bas dönmesi halsizlik yorgunluk sanki beynimin içinde kalp atışını duyuyorum gibi nöroloji d...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Ufuk Özsoy

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Ekstrasistol

    Merhaba hocam 27 yaşındayım ve 7 senedir ritim bozukluğu yaşıyorum bazen çarpıntı şeklinde bazen düzensiz atımlar ekstrasistol dendi holterimde sık ves ler çıkıyor son 3yıldır şikayetlerim azaldi ve holter sonuclarım ek atımlarım 24saatlik süreçte 150e indi,fakat son 1ay gece uzandığımda kalbim düze...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Zekeriya Arslan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Geçmeyen boğaz ağrısı

    Ramazan’da boğazım ağrıyordu sağlık ocağına gittim klodamin coldawayc ve bir antibiyotik verdi geçer gibi olmuştu bende hapları bıraktım ramazan’dan sonra 10-15 gün sonra tekrar boğaz ağrısı ile karşılaştım bu sefer sağlık ocağında farklı doktora gözüktüm andorex a-ferin parol verdi kulaklarımda dol...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Erol Gültekin

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • B12 kaç olmali

    Hocam merhaba en son olcturdugumde b12 180 çıkmıştı bu düsuk bir ddger mi halsizlik yorgunluk yataktan cikmak istememek gibi nedenler ortaya çıkarır mı kaç olması daha iyi olur

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Muammer Kara

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • 25-hidroksi d vitamii

    25-hi̇droksi̇ vi̇tami̇n d 5.96 ng/ml l(30 - 100) kolesterol 207 mg/dl h(20 - 200) crp, nefelometri̇k 8.5 mg/l h(0 - 5) ldl kolesterol 133 mg/dl h(60 - 130) hocam aşırı yorgunluk gçözlerimi dahi açamama sikayetleri için vermiş olduğum kan tahlil sonucunda yukarıdaki sonuçlar norma...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Ayşen Bayraç

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Menisküs yırtığı?

    Merhabalar hocam; fiziksel olarak muayene edildi fakat diz hareketlerinde herhangi bir acı oluşmadı ve sadece ödem olduğu söylendi. bazen sağ bacağa yayılıyor ağrı aslında ağrıdan ziyade yorgunluk diyebilirim. bu durumda hangi hususlara dikkat etmeliyim hocam. ilginize çok teşekkür ederim.

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Yakup Yıldırım

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Halsizlik yorgunluk karaciğer

    Hocam merhaba hocam en son ki tahlillerimde karaciğer enzimleri alt 95 ast 75 çıktı karaciğer değerleri 4 5 aylık bı zamandan beri dalgalı gidiyor yükselip alcaliyor ayrıca doktorum alerji değerlerinin de yuksek olduğunu söyledi hocam bu halsizlik nedeni alerji değeri yüksekligi olabilir mi çünkü o...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Hayri Karaarslan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Belirsiz pozitif ve doğrulama testleri negatif

    Sayın hocam, 19 şubat 2021 tarihinde kızılayda yapmış olduğum kan bağışının sonucu altarnatif hiv 1-2 ag+ab reakti̇f(belirsiz) gelmiş olup, kızılay yetkilileri tarafından posta yolu ile en yakın birimlerine çağırıldım. kızılay’da görevli olan bir hekim tarafından bilgilendirilirken pozitif(belirsiz...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Sibel Bolukçu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Baş dönmesi

    Hocam merhaba. annem 52 yaşında. tansiyon ve diyabet hastası. yaklaşık iki haftadır yatarken ve kalkarken baş dönmesinin olduğunh söylüyor ve gözlerinde yorgunluk tarzı bir ağırlık varmış. fakat göz bu baş dönmesinde göz kararması yok. bi 20saniye kadar bekleyip öyle kalkıyor. bugğn kbbye gitti ve k...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Hasan Akdemir

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Bebeklerde göz altı damarların belirginleşmesi

    Kıymetli hocam merhaba,kızım 6 aylık oldu ortalama 6-7 hafta önce sağ gözünün altında morluk gibi bişey fark edilir oldu saçları hem sık hem gür burası o hafta 34 dereceyi buldu ve 2-3 gün uyandığında saçları yıkanmış şekilde uyandı o günden sonrada fark etmeye başladık.düzenli götürdüğümüz çocuk do...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Mehmet Uğur İnan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Ayak bileğinde seğirme

    Hocam merhabalar. yaşım 32, cinsiyetim erkek. benim 2 gündür sol ayak bileğimin arka kısmında seğirmeler oluyor ve bazen üst bacağımda tek bir noktada sürekli olmayan bir ağrı hissediyorum. daha önce defalarca kalp muayenesine gitmiştim herhangi bir sorun olmadığı söylenmişti. bu seğirmenin sebebi n...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Hasan Akdemir

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Gliotik odak

    Merhabalar hocam 3 beyin mr cektim ikincisinde sağ frontalde grus hizasında ak maddede 3 milimetrik gliotik odak cikti 3. beyin mr nda sonuc normal sınırlarda kranial mr diye geciyor şikayetlerim denge kaybı bas dönmesi halsizlik yorgunluk sanki beynimin içinde kalp atışını duyuyorum gibi nöroloji d...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Yunus Aydın

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör






.
x