Tibia lezyon

  • İyi günler hocam.2 yıl önce sağ tibia diyafizde lezyon saptanmıştı.Bütün radyolojik görüntüleme yöntemleri kullanıldı ve lezyon benzeri olgunun nonspesifik olduğu takip yapılması gerektiği söylendi.Yılda bir tetkikler yapılması istendi fakat annemin hastalığı dolayısıyla kendi rahatsızlığımla ilgilenemedim.Dün kontrol için BT ve MR istendi.BT çekildikten sonra neden geç kaldınız bu kadar diye sordular ve endişenlendirdiler.BT raporlanması 1 hafta sürecek dediler.Hastanede çalışan arkadaşım BT'ye ait birkaç foto attı olguyla ilgili size fotoları atsam yardımcı olur musunuz? Rica ediyorum ve çok endişeliyim.Acil bir durum varsa hemen ilgilenmek istiyorum.

  • Doktor Cevabı:

    Kusura bakmayın tatilde olduğum icin yeni gördüm mesajınızı, bakabilirim tabii

    tarihinde cevapladı.

Adana Radyolog uzmanlarına ulaşmak icin tıklayın!

Bu soruya oy verin :

Diğer Hasta Soruları

  • Karın ağrısı halsizlik

    Hocam merhaba size bı konuda danıscam hocam 3 ay önce önceden halsizligim ve karaciğer enzimlerim yüksekti ezonofil de yüksekti ezonofil için hematolojiye gttim kan incelendi bişey yok dedi doktor karaciğer için gastronteloji tüm tahliller yapıldı ilaçlı mr çekildi endoskopi temiz kolonoskopi nonspe...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Hayri Karaarslan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Crohn myyum ?

    Crohn muyum ? hocam.merhaba, sağ batın ağrısı şikayetiyle doktora gittim daha önce ateşlenme de olmuştu, ishal kabızlık hiç olmadı... en son gittiğimde kolonoskopi yapıldı: kan tahlili crp 20 çıktı, diğer tahliller normaldi. terminal.ileuma 25 cm girildi, 10_15cmleerde mukoza ödemli hiperemikve m...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Muammer Kara

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Ulseratif kolit

    Hocam merhaba, bağırsağımin alt kisminda yanma şikayetlerim devam edince kolonoskopi yaptırdım 1 ay önce. sonucu aşağıdadır. genel cerrah bir şey yok dedi, muhtemelen antibiyotik etkisini gösteriyorken baktık diye ekledi. kefir ve probiyotik onerdi. şikayetlerim geçmişti kefiri ve probiyotigi bırakm...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Barış Yılmaz

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Rahim duvarında kalınlaşma

    Hocam iyi günler iki aydır adet olamıyorum doktora gittim rahim duvarında kalınlaşma var dedi adet sökücü bir ilaç kullanıyorum o da eğer sökülmezse herhangi bir sakıncası var mı parça almamız gerektiğini söyledi öyle bir şey olursan rahimle oynatmasını istemiyorum ekstra olarak başka bir yöntemi va...

    Doktor Cevabı:

    Dr. Öğr. Üyesi Ayşegül Alkılıç

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Helicobacter

    Hocam.merhaba, sağ batın ağrısı şikayetiyle doktora gittim daha önce ateşlenme de olmuştu, antibiyotik kullandım geçti .ishal kabızlık hiç olmadı... en son gittiğimde kolonoskopi yapıldı: kan tahlili crp 20 çıktı, diğer tahliller normaldi. terminal.ileuma 25 cm girildi, 10_15cmleerde mukoza ödemli...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Hayri Karaarslan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Bağırsak enfeksiyonu

    Rektal tuşede saat 5te troboze pake mevcut idi. anal kanaldan girilerek terminal ileuma kadar ilerlendi. çektum,ascenden, transvers, descenden ve anal kanalda patoloji gözlenmedi. terminal ileumda polipoid lezyonlar mevcut idi. biyopsi alındı. sigmoid kolon ve rektum mukozasında yaygın hiperemik zem...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Muammer Kara

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Thyroid usg

    Hocam gitmediğimiz dr kalmadı size yazdıgım dönemden beri çaba sarfediyoruz geldiğimiz noktada sonuç bu şekilde 6ay ve 1 yıl kontrol denilerek bu boyutlara vardı noduller şuan biyopsi istediler iyi çıkar ama boyutlar değiştiği için bakalım dediler. bu süreçlere gelene kadar annem kadın hastalıkları...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Nuri Haksever

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Patoloji sonucunu yorumlar misiniz

    Patoloji̇ sonucunu yorumlar misiniz? hasta 54 yaşında kadın hastanın daha önce meme ca hikayesi mevcut aktif yakınması ise mide yanması ve gaz. soygeçmişinde ise iki abi mide ca yapılan patolojik inceleme aşağıdaki gibidir değerlendirmenizi rica ederim teşekkürler makroskobik bulgular: 3) korpus:...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Barış Yılmaz

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Bağırsak enfeksiyonu

    Hocam merhaba, şikayetler devam edince kolonoskopi yaptırdım 1 ay önce. sonucu aşağıdadır. genel cerrah bir şey yok dedi, muhtemelen antibiyotik etkisini gösteriyorken baktık diye ekledi. kefir ve probiyotik onerdi. şikayetlerim geçmişti kefiri ve probiyotigi bırakmıştım fakat dün tekrar ufak ufa...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Muammer Kara

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Primer mediastinel büyük b hücreli lenfoma

    Iyi akşamlar mayıs ayında vena cava superior sendromu sonucunda çekilen tomografi ve tetkikler sonucunda biyopsi ile evre2a primer mediastinel b hücreli lenfoma tanısını aldım. kemik iliğim temiz geldi ve diğer kilo kaybı vs gibi belirtiler yoktu.mayıs ayında çekilen emarda 85x63mm boyutunda kitle...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Ahmet Dirican

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Biyopsi sonrası feçmeyen ağrı

    Hızlı dönüşünüz için çok teşekkür ederim sevgili hocam. verdiğiniz bilgiler için ayrıca teşekkür ederim. yapılan işlemle alakalı veya işlemi gerçekleştiren hekim ile alakalı hiçbir problem yoktu. aksine hem çok ilgiliydi hem de oluşabilecek travmalardan işlem öncesi bilgilendirme yapmıştı. dediğim g...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Pelin Basım

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Benim sorunum ne

    Bagırsaklaılgılıolmayannedendenbiri midebiriise hemoroid kanaması nedeni ile kolonoskopi oldum ikisi arasında6ayvari̇lk kolonoskopi sonucumterminalileumgranüller görünümde olup biyopsialındıdiğer bölümler normal idibiyopsisonucu olarak normalsınırlarda ileum mukozasıcıktıçıkt birsorunyoktu.kanama şi...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Murat Taner Gülşen

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Benim neyim var

    Bagırsaklaılgılıolmayannedendenbiri midebiriise hemoroid kanaması nedeni ile kolonoskopi oldum ikisi arasında6ayvari̇lk kolonoskopi sonucumterminalileumgranüller görünümde olup biyopsialındıdiğer bölümler normal idibiyopsisonucu olarak normalsınırlarda ileum mukozasıcıktıçıkt birsorunyoktu.kanama şi...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Muammer Kara

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Neyim var hocam

    Bagırsaklaılgılıolmayannedendenbiri midebiriise hemoroid kanaması nedeni ile kolonoskopi oldum ikisi arasında6ayvari̇lk kolonoskopi sonucumterminalileumgranüller görünümde olup biyopsialındıdiğer bölümler normal idibiyopsisonucu olarak normalsınırlarda ileum mukozasıcıktıçıkt birsorunyoktu.kanama şi...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Barış Yılmaz

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Sorunum ne hocaö

    Bagırsaklaılgılıolmayannedendenbiri midebiriise hemoroid kanaması nedeni ile kolonoskopi oldum ikisi arasında6ayvari̇lk kolonoskopi sonucumterminalileumgranüller görünümde olup biyopsialındıdiğer bölümler normal idibiyopsisonucu olarak normalsınırlarda ileum mukozasıcıktıçıkt birsorunyoktu.kanama şi...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Hayri Karaarslan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör






.
x