Tıbbi yardım hakkında danışma

  • İyi günler. Son birkaç aydır sıklıkla akşam saatlerinde başlamak üzere dudaklarımda şişlik ve aşırı kaşıntı sorunu yaşıyorum. Alerji olma ihtimaline karşı bu durumu yaşadığım günler yediğim yemekleri not aldım ancak ortak bir gıda bulamadım. Daha önce teşhis edilmiş bir alerjim de yok. Son 3 aydır da en az haftada 1 kez 1-2 gün sürecek şekilde ishal oluyorum ve bazen anüsten kan gelmesi durumu oluyor. Bu durumu yaşadığım günlerde iştah kaybı da oluyor. En son 4 gün önce aşırı bir karın ağrısı ve mide yanması ile uyandım. O günden beri ishalim devam ediyor. Dün ishal iyice arttı ve dudaklarım hiç olmadığı kadar şişerek yanmaya başladı. Bu durumlarla bir ilgisi olup olmadığını bilmiyorum ama son bir haftadır da gözlerimde migren atakları öncesindeki gibi görme bozuklukları, uçuşan kıvılcımlar görme, görüş alanımdaki bazı yerleri görememe gibi durumlar yaşıyorum. Covid-19 sebebiyle hastaneye gitmeyi hep erteledim ama sizce yakın zamanda tıbbi yardım almam gerekiyor mu? Eğer gerekiyorsa hangi alanda uzmanlaşmış bir doktora danışmalıyım. Teşekkür ederim. İyi günler.


İstanbul Dahiliye uzmanlarına ulaşmak icin tıklayın!

Bu soruya oy verin :

Diğer Hasta Soruları

  • Dışkı soeunu

    Muammer hocam merhaba, iyi gümler dilerim. hocam 21 yaşındayım. hocam ramazan başlangıcımdan beri yani oruç tuttuğundan beri kusura bakmayın dışkım yumuşak. ama hocam böyle günde 3-5 kere tuvalete gitmiyorum. yani ishal değilim, ama dışkım yumuşak olduğundan korkmaya başladım. intrnette lif eksikli...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Muammer Kara

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Anti tpo yuksek

    Hocam merhaba benim anti tpo değerim 18 ama t4 t3 tsh değerlilerim normal. ultrasonla bakıldı normal. urtıker hastalıgı başladı bende . hsimoto olması ıcın anti tponun yüksek olması yeterli mi yoksa tsh nin de mi yüksek olması gerekiyor . urtıke ona bağlı olabilir mi tekkğrler

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Nuri Haksever

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Kabızlık sorunu

    Hocam merhaba uzun süredir kabızlık sorunu çekiyorum tuvaletim ortalama 3 günde bir çıkıyorum tuvalet dışkım kuru koyu siyah şeklinde geliyor. nasıl bi yol izlemeliyim

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Özgen Işık

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Kabızlık geğirme

    Hocam gece kaldıran bir ağrım yok fakat geğirme ve kabızlık problemim var tam yapamadığım içinde tam rahatlama olmuyor malesef en son yaptırdığım kan testinde hgb 13 karaciğer fonksiyon testlerimde normaldi yani kötü bir şey olsa bir yılda çıkardı dimi hocam

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Muammer Kara

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Problemler

    Merhaba hayri bey nasılsınız? benim bir sorum olacaktı, bende demir eksikliği mevcut çocukluğumdan beri sayısız testler yapıldı fakat bir sonuca varılamadı sürekli demir takviyesi alıyorum. çölyaktan şüphelenildi uzun bir süre şu anda da tekrar kan testinde çölyağa bakıldı. ahg negatif ıgg negatif c...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Hayri Karaarslan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • İshal ve midede gurultu

    Merhaba. 45 yaşında bir bayanım. yaklaşık 1 aydır ishal ve mide guruldaması yaşıyorum. ilk önce çok üşüttüğüm ve karda çok kaldığımda başlamıştı. tesadüfmü bilmiyorum. ama son bir yıldır pandemi nedeniylede maddi manevi çok stres yaşıyorum. bunların tümünü araştırdığımda ibs olabilir diye düşündüm....

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Hayri Karaarslan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Bağırsak sorunları

    Hocam tomografi

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Hayri Karaarslan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Gaz şikayeti

    Hocam bağırsaklarımda aşırı gaz var kabızlık var. karın ağrısı gibi şikayetlerim var. psikolojim de çok bozuk. hiçbir şey yemiyorum nerdeyse aşırı gazım oluyor. çok korkuyorum. mide problemlerim için 4 aydır paxera tranko buskas kullandım onlarda mideme etki etmedi şimdi de bağırsak sorunları başl...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Hayri Karaarslan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Sağ üst karında dokununca acı

    Hocam tekrar merhaba daha öncede yazmıştım tavsiyeniz üzerine ankara koru hastanesinden mr randevusu aldım tüm batın mr randevusu mr tanı açısından kesin sonuç verir mi tüm iç organlarım kesin görüntülenir mi ? safra karaciğer pankreas bağırsakların tamamı ? mesela doğum sonrası bağırsaklarda yapışı...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Hayri Karaarslan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Sır üstü yatınca midede çarpıntı ve ses

    Merhaba,sırt üstü yatınca midemin olduğu yerden,şişeden su boşaltırken çıkan "blup blup" sesi gibi ses geliyor ve çarpıntı oluyor.çıkan ses dışardaki kişi tarafından duyuluyor.bide hafiften ağırlık hissi var.dahiliye gittim doktor pek anlam veremedi .3 ay sonrasına ultrsason randevusu verdiler.sizce...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Muammer Kara

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Klon kanseri hakkında

    Slm hocam merhaba ben sakaryada yaşıyorum üç gün önce babama klon kanseri teşhisi konuldu hastalığın son evrede olduğu yapılabilecek bir şeyin olmadığı söylenmekte hastalığın karaciğere sıçradığı ve bağırsakta birden fazla ur olduğu klonoskopide görülüyor bu evrede tedavi oluna bilir mi yada ya...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Sezai Leventoğlu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Kabizlik şişkinlik

    Yanıtınız ve önerileriniz için çok teşekkür ederim,iyi calişmalar

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Sezai Leventoğlu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Bağırsak sorunları

    Hocam kan tahlilinde bağırsak kanseri için bir test var mıdır? cea ve ca19 9 testlerini duymuştum bu testler ne kadar güvenilir

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Murat Taner Gülşen

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Mide bağırsak

    Hocam merhaba kolay gelsin, 28 yaşındayım . benim 1,2 aydır mide mi bağırsak mı anlayamadığım ama düzenli karın ağrısı ve sabahları dışkılama isteği vardı. alışkanlığa dönmesin diye kendimi tuttuğum zamanlar oldu. özel bir has. gastroenteroloji prof. başvurdum. batın usg, tam kan, ggk tahlillernde...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Hayri Karaarslan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • İbs.hastalığı hakkında

    Hocam,.yazdıklarınızdan sayenizde bu hastalığı yakından daha detaylı tanımış oldum.son kez sert ve zorlu dışkılama,zorlu gaz çıkışında duruma göre mutlaka bir ıkınma gerekiyor.burada sorun makatın veya kasların sinersel anlamda yeterli gevşememesinide anlamalımıyız?sanki dışkı çıkarken darlık hisse...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Hayri Karaarslan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör






.
x