Tetkik adı sonuç ünite normal değer açıklama wbc 9.64 k/ul 4,6 - 10,2 r

  • Tetkik Adı Sonuç Ünite Normal Değer Açıklama WBC 9.64 k/uL 4,6 - 10,2 RBC 4.28 K/uL 4,4 - 6,13 MCV 81.3 fL 80 - 97 HCT 34.8 % 37,7 - 53,7 MCH 27.9 pg 27 - 31 MCHC 34.4 g/dL 31,8 - 35,4 HGB 11.9 g/dL 12,2 - 18,1 RDW 14.1 % 11,6 - 14,8 LYM% 48.1 % 10.0 - 50.0 MON% 12.5 % 0,00 - 12,0 EOS% 7.12 % 0,00 - 7,0 BAS% 1.22 % 0,00 - 2,50 PLT 371 K/uL 142 - 424 MPV 8.92 fL 0,0 - 99,9 PCT 0.331 % 0,0 - 9,9 PDW 16.9 % 0,0 - 99,9 NEU% 31.0 % 37,0 - 80,0 NEU# 2.99 L 2 - 6,9 LYM# 4.64 L 0,6 - 3,40 MON# 1.21 L 0,00 - 0,9 EOS# 0.687 L 0,00 - 0,7 BA# 0.118 L 0,00 - 0,2 oğlumda boğazının iki yanıda şişlik vardı. doktor kan tahlili istedi. tahlili sonuçları yukarıda ki gibidir. sonuç nedir. oğlum 1 yaşındadır. cevaplarsanız sevenirim

  • Doktor Cevabı:

    Tetkik normal, bu tetkik ile tanı konmaz, tetkik sadece yardım eder, sonucu doktorunuza gösterirseniz size yardımcı olacaktır

    tarihinde cevapladı.
Bu soruya oy verin :

.
x