Testestoron düşüklüğü

  • Merhaba hocam ben endokrine muayene oldum, total testestoron 3.36, serbest testestoron 20 çıktı bana ilaç verecekti galiba fakat testis ultrasonumda varikosel ve kist çıkınca ürolojiye yönlendirdi. Sperm testi normalse ameliyat yapmayacaklar. Bu testestoron sonuçlarına göre üroloji testestoron takviyesi mi yazmalı? Teşekkür ederm. YAŞ 21

  • Doktor Cevabı:

    2 tür davranus vardır. birincisi kan sonuçlarını düzeltmek. ikincisi ve benim kabul ettiğim hastanın şikayetlerine bakıp hastalığın altında yatan sorunu tespit edip ona göre gerekenleri yapmak. sizin istediğiniz testosteron yükseltmekse ilaç verilir ama sorunu çözer mi bilemem. varikosel ve sperm düşüklüğü de aynı şekilde. sperm normalse neden smrliyat6rtdinker ki. ama ameliyat olsanız da adil6dorun hala tespit edilmedi

    tarihinde cevapladı.

İstanbul Dahiliye uzmanlarına ulaşmak icin tıklayın!

Bu soruya oy verin :

Diğer Hasta Soruları

  • Boyum 1.72 :(

    Yaş 19 boy 1.72 anne boyu 1.55 baba boyu 1.78 , kilom 68 bu yaştan sonra 177- 180 aralığına ulaşmam mümkün mü ve kilom da gayet boyumla orantılı olmasına rağmen zayıf ve sıska duruyorum kollarım ve bileklerim çok ince omuzlarım aynı şekilde çok dar cevaplarsanız sevinirim hocam :)

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Lütfi Akgün

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Boy uzaması

    Merhaba hocam ben aladdin, 15.5 yaşındayım boyum 184 kilom 74, anne boyu 160, baba boyu 187, boyum sizce kaç olur?

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Lütfi Akgün

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Kolonkanseri

    Kolonkanseri hocam saygılar kanser hastası olup tedavisi yapılan hastalarda kanserin nuksetmesınde geç saatte uyumanın katkısı varmı dengeli ve saglılklı beslenmeyle beraber geç uyku tekrardan önemli rol oynarmı tecrübeli değerli bir uzman olarak nuksu önleyici onerınız yokmu teşekkürler özellikle...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Bahadır Ege

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Kolonkanseri

    Kolonkanseri hocam saygılar kanser hastası olup tedavisi yapılan hastalarda kanserin nuksetmesınde geç saatte uyumanın katkısı varmı dengeli ve saglılklı beslenmeyle beraber geç uyku tekrardan önemli rol oynarmı tecrübeli değerli bir uzman olarak nuksu önleyici onerınız yokmu teşekkürler özellikle...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Sezai Leventoğlu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Hemoroid catlak

    Hocam anal fissurdan 2 kez bikac ay arayla ameliyat oldum ve yine tekrarladı . ameliyat botoks şeklinde falan oldu sanırım ben lazer yakma istemistim doktorum böyle bir ameliyat yapmış hemde 2 kez aynısını tekrarladı.hala da düzelmedi napmam lazm bilmiyorum en son yanına gttigim dede seni bidaha kim...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Sezai Leventoğlu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Hipofiz iskemisi

    Hocam peki kullanılabilecek ilaç var mı?

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Nuri Haksever

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Hipertansiyon, kolesterol, trigliserid

    Hocam merhaba iyi günler. hocam annem 52 yaşında hipertansiyon, total kolesterol yüksekliği, trigliserid yüksekliği oran biri. hocam bu kanında yağ oranını bir türlü düşüremiyoruz :(((( 4 senedir asla düşmüyor. artık ona beyaz ekmeği, pirinç, yağlı yemekleri yasakladım. hocam kanındaki yağ oranını d...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Hayri Karaarslan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Nedeni ne hocam

    Yani hocam amcam ve dedemler uzun olduğu için mi olmuştur bu

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Lütfi Akgün

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Makatta şişlik

    Hocam merhaba yaşım 17 benim ara ara kabızlık problemim oluyor yaklaşık 2 hafta önce de makat etrafında mercimek büyüklüğümde şişlik oldu boyutu nohut büyüklüğüne geldi hiçbir kanama akıntı vs yok sadece kabız olduğum zaman tuvalet e çıktığımda tuvaletimi az ya da çok yapsam dahi tam yapmamış içirid...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Alaattin Güler

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Dışkıda az miktarda kan

    Merhaba benim oğlum 3 ay önce doğduğu gün doğuştan bağırsak tıkanıklığı ile doğdu ve amaliyat oldu, 2 hafta sonra kaka yapmayınca anne karnında amniyo sıvısı çok bekleyen bağısağın 2,5 cm’lik kısmından kaynaklanıyor deyip orayı aldılar, 3 hafta sonra hala kaka yapmayınca bağırsaklara su verip radyo...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Mahya Sultan Tosun

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Boy uzaması

    Hocam(erkeğim) bileğim iki şişlik olduğunu söylemiştim. hocam aşırı zayıfım belkide ondan da olabilir diye düşünüyorum hocam sizce zayıf olmamla bir ilgisi olabilir mi ?boyum 1.75 veya 1.70 tam ölçmedim .bacaklarımda kas gerginliğim var ve duruş bozukluğum olabilir.buda boyumun kısa gözükmesine seb...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Lütfi Akgün

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Nedeni ne hocam

    Hocam merhabalar yaşım 17 geçen sene mart ayında boyum 1.86 idi yaşım 16 idi kilom 82 idi şu an ise boyum 1.96 babam 180 annem 1.62 ama dedem amcam çok uzunlar sizce bu boy uzamasının temel nedeni nedir ve basketbol oynuyorum hocam kolay gelsin

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Lütfi Akgün

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Boyum uzar mı

    16 yaşındayım boyum 175 kemiklerim ince kemik yaşımı ölçtürmek istedim ama mahkeme kararıyla ölçtürebilirsin dendi ara sıra eklemlerimde sızı gibi bir hissiyat oluyor 1.5 senedir uzamıyordum acaba uzuyor muyum ip atlarsam boyum uzar mı ince olup orta boylu olmak istemiyorum sakallarımda geçen senede...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Mustafa Can Koşay

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Hormonal bozukluk ve tüylenme

    Merhaba 20 yasındayım pcos tanısı aldım adet düzensizliği sivilce tüylenme sikayetlerim vardı 4 ay yazz kullandım ama bende kılcal damar yaptıgı için bıraktım. 2 haftadır kullanmıyorum ve tüylenme tekrar basladı bunun için ayrıca bi ilaç var mı hayıt tohumu kullanmaya basladım ama etkisi ne olur bil...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Ayşe ÇARLIOĞLU

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Cinsel isteksizlik ve testosteron oranı hk.

    Merhabalar hocam ... aşağıdaki değerler için yardımcı olursanız memnun olurum... eskiye göre cinsel isteksizlik sorunu yaşamaktayım.. proklaktin 6,17 (2.64-13.13) fsh 5.4 (1.27-19.26) tsh 2.485 (0.38-5.33) luteinizan 2.53 (1.24-8.62) total testosteron 3.65 (1.75-7.81)

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Nureddin Çelik

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör






.
x