Test sonucum alt-wbc

  • ocam öncelikle iyi günler dilerim. boğazımda ki lenf bezi için dahiliye ye gitmiştim ve doktorum bir takım testler istedi boyun usgm e bakıldığında her şeyin normal olduğunu söyledi işlemi yapan kişi kan örneklerim de bugün internete düşmüş bende sizden öğrenmek istedim kan ve idrar tahlillerim yazıcağım değerlendirirseniz çok mutlu olurum şimdiden uzun olduğu için özür dilerim :( HOCAM AŞAĞIDA YAZDIKLARIM NORMAL DEĞER DIŞINDA OLANLARDIR. VERİLEN KAĞITTA DEĞER ARALIĞI YAZIYOR ARALIK DIŞINDAKİLERİ SİZE BİLDİRİYORUM. NOT: Hocam 2 hafta önce yani 107.günümde hiv testi yapmıştım sifiliz ve hepatitlerde onlarda negatif geldi. HEMOGRAM; WBC: H 11,3 DEĞER ARALIĞI 4 - 10.6 LY # H 4,1 DEĞER ARALIĞI 1,2 - 3,1 MO # H 1 DEĞER ARALIĞI 0,0 - 0,7 TAM İDRAR TAHLİLİ ; SG: H 1,033 DEĞER ARALIĞI 1,003-1,030 LOKOSİT: H 6 DEĞER ARALIĞI 0-05HPF BİYOKİMYA TESTLERİ ; GLUKOZ; L 73 DEĞER ARALIĞI 74-110 ALT; H 52 DEĞER ARALIĞI 0-45 CRP(NEFELOMETRİK); HİDROKSİ VİTAMİN D; L 6,21 DEĞER ARALIĞI 10,6- 43,4 NG/ML HOCAM CEVABINIZI BEKLİYOR OLACAĞIM.

  • Doktor Cevabı:

    Bu şekilde doktorluk yapmak sağlıklı değil ancak muhtemelen hafif bir virütik enfeksiyon atlatıyorsunuz, karaciğerinizde bir miktar yağlanma da olmuş olabilir, genel olarak endişe veren bir bulgu yok gibi görünüyor, doktorunuzla bizzat görüşmeniz daha doğru olur, geçmiş olsun

    tarihinde cevapladı.

İstanbul Dahiliye uzmanlarına ulaşmak icin tıklayın!

Bu soruya oy verin :

Diğer Hasta Soruları

  • Lenf bezi büyümesi

    Merhaba hocam, size lenflerle ilgili ssorum olacaktı. benim boynumda, koltuk altında, kasıkta lenf nodları mevcut. meme protezi ameliyatı olmustum kolumun altındaki lenf nodu ondan sonra oluştu yaklaşık 10 aydır var. sürekli kontrollere gittim neredeyse 2 ayda bir lenf nodlarıma baktırıyorum ultraso...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Sadi Kerem Okutur

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Reaktif lenf nodu

    Mrb iyi günler hocam 38 yaşındayım koltuk altımda sızlama vardı dr gittim dr ultrason çekimi yaptırdı her iki aksillada kısa aksı 1 cm geçmeyen bir kaç adet reaktif lenf nodu izlendi her iki inguinal bölgede kısa aksı 1 cm geçmeyen birkaç adet reaktif lenf nodu izlendi yazıyor raporda biraz kafam ka...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Serdar Turhal

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Lenf kanseri ?

    Hocam yaşım 22.iki yıl önce bir kaza geçirdim.sol kolumda platin var,çivili.sol koltukaltımda yaklaşık 1 yıldır lenfadenopati şikayetim var.antibiyotikle de geçmiyor.doktor muayenelerinde önemsemedi doktorum.aralık ayında ilačlı bt de 15*7*14 geldi.bir kez de hilussuz lenf nodu olmuştu.3 ay sonra ko...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Güven Atasoy

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Lenf kanseri ?

    Hocam yaşım 22.iki yıl önce bir kaza geçirdim.sol kolumda platin var,çivili.sol koltukaltımda yaklaşık 1 yıldır lenfadenopati şikayetim var.antibiyotikle de geçmiyor.doktor muayenelerinde önemsemedi doktorum.aralık ayında ilačlı bt de 15*7*14 geldi.bir kez de hilussuz lenf nodu olmuştu.3 ay sonra ko...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Elyesa Karaca

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Acil hocam kanser

    Hocam yaşım 22.iki yıl önce bir kaza geçirdim.sol kolumda platin var,çivili.sol koltukaltımda yaklaşık 1 yıldır lenfadenopati şikayetim var.antibiyotikle de geçmiyor.doktor muayenelerinde önemsemedi doktorum.aralık ayında ilačlı bt de 15*7*14 geldi.bir kez de hilussuz lenf nodu olmuştu.3 ay sonra ko...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Bahadır Ege

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Lenf kanseri ?

    Hocam yaşım 22.iki yıl önce bir kaza geçirdim.sol kolumda platin var,çivili.sol koltukaltımda yaklaşık 1 yıldır lenfadenopati şikayetim var.antibiyotikle de geçmiyor.doktor muayenelerinde önemsemedi doktorum.aralık ayında ilačlı bt de 15*7*14 geldi.bir kez de hilussuz lenf nodu olmuştu.3 ay sonra ko...

    Doktor Cevabı:

    Dr. Öğr. Üyesi Alaattin Öztürk

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Lenfoma belirtisi

    Hocam iyi akşamlar. biraz uzun ama nolur okuyun,size çok ihtiyacım var.benim aksiller lenf nodlarım var biri maksimum 17*9mm ye ulaşan digeri de 15*6,bunlar 1 yıldır varlar.inguinalde de hissettim, bt çekildi.aksillada birkaç tane hilussuz minik lenf nodu görüldü,2 ay sonra kontrole gittim doktor ş...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Erol Gültekin

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Kızımın biopsi ve ultrason raporu

    Merhaba,hocam daha önce kızımı boğazında sol tarafında şişlik için başvurmuştuk. ultrasonlarla bakılmıştı.daha sonra biopsi istenmişti.biopsinin sonucunu salgın nedeni ile kızım 20 yaşın altında olduğu için ve sokağa çıkma yasağı olduğu için bir türlü gösteremedik.birde korona sebebi ile hastane ye...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Yener Koç

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Gece terlemesi, kilo kaybı, uzun süren karın gurultusu, ağızdan kan gelmesi

    Hocam merhaba dahiliye doktoruna gece terlemesi kilo kaybı halsizlik şikayetleri ile gittim. boyun, toraks, alt batın ve üst batın ilaçlı bt çekildi ve raporları çıktı. raporda "her iki servikal zincirde seviye 1a, 1b, 2 ve 3 düzeylerinde büyüğü sağ seviye 1b'de 13x5mm boyutlarda, ovoid konfigüras...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Mustafa Benekli

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Gece terlemesi, kilo kaybı, uzun süren karın gurultusu, ağızdan kan gelmesi

    Hocam merhaba, bana toraks alt batın üst batın ve boyun bt çekildi. sonuçları çıktı. raporda "her iki servikal zincirde seviye 1a, 1b, 2 ve 3 düzeylerinde büyüğü sağ seviye 1b'de 13x5mm boyutlarda, ovoid konfigürasyonlu, santrali yağlı hipodens, çok sayıda reaktif görünümlü lenf nodu izlenmektedi...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Murat Emin Güveli

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Sol köprücük kemiğinde küçük lenf nodu

    Hocam 25 yaşındayım yaklaşık 1 sene önce geniz akıntısı sebebiyle kbb muayenesinde doktor elle muayenesinde lenf nodu tespit etti ve ultrason sonucunda en büyükleri 17mm ve 15 mm olan lenf nodları tespit edildi takip edilmek üzere herhangi bir ilaç tedavisi ya da farklı bir tedavi uygulanmadı. 3 ay...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Mustafa Benekli

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Ağrısız,b semptomları veren,antibiyotikle 1.5 cm aşağısına düşmeyen lenf be...

    Hocam merhabalar . 20 yaşındayım şikayetlerim şu şekilde 2019'un başında bir kbb randevusunda boynumda ve servikal bölgede çokça nodül ve lap bulundu izleme alındım. her kontrol sonrasında antibiyotik kullandım(8-9 kutudan fazla) lenf bezlerinin büyüklüklerinde en fazla 2 mm'lik değişim oldu ve yine...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Sedat Akyol

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Gece terlemesi, kilo kaybı, uzun süren karın gurultusu, ağızdan kan gelmesi

    Ocam merhaba, şikayetlerimin tümü mart ayının sonunda başladı (karantina döneminde) biraz strestli bir dönemdi benim için hastalık virüs olayları. yaşım 31 boyum 1,86 mt *gece terlemelerim (her gün olmuyor ort. haftada iki yada üç gün oluyor) boncuk boncuk terliyorum atletim ıslanıyor. *kilo kaybım...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Mustafa Benekli

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Gece terlemesi, kilo kaybı, uzun süren karın gurultusu, ağızdan kan gelmesi

    Hocam merhaba, şikayetlerimin tümü mart ayının sonunda başladı (karantina döneminde) biraz strestli bir dönemdi benim için hastalık virüs olayları. yaşım 31 boyum 1,86 mt *gece terlemelerim (her gün olmuyor ort. haftada iki yada üç gün oluyor) boncuk boncuk terliyorum atletim ıslanıyor. *kilo kaybım...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Murat Emin Güveli

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Teşekkürler

    Merhaba hocam. benim sol kasıkta tahminen 1cm boyunda sağ kasıkta ise 2 tane 2.5 cm 1 tane 1.5 cm lenf elime geliyor ama bunlar yaklaşık 6 senedir aynı şekilde duruyorlar 6 sene önce farkettim büyümüyor küçülmüyorlar ağrı yok rahatsız etmiyorlar 1.2 sene aralıklarla tahlil yaptırırım genelde normal...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Mustafa Benekli

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör






.
x