Test sonucu yorumu

  • 21 haftalık gebeyim anti cmv igm negatif anti cmv igG pozitif bir sorun varmı cevaplarsanız sevinirim saygılar şimdiden teşekkürler

Bu soruya oy verin :

Diğer Hasta Soruları

  • Beyin sıvısı

    Merhaba hocam.annem 3 ay önce menengiom tumoru ameliyatı oldu ve hepsi çıktı tumorun.1 ay ışın gördu .şimdi kafasında o tumorun çıkarıldıgı yerde 1 cm sıvı varmış bu yuzden nöbet grcirdi ve simdi yogum bakımda gözetim altında.tumor olusumu kesinlikle yok dedi bu sıvı için eger enfeksiyonsa tekrar am...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Semih Keskil

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Spermiyaogram test sonucumu değerlendirir misiniz?

    Merhaba hocam.yaşım 29.bekarım lakin menide sararma eski olgunluğu gitmesi,parçalanma ve sulanma ayrıca testislerimde ağrı ve küçülme hissettiğim için doktora gittim ve test istedi.test yaptırdım sizce varikosel ameliyatı olmam gerekir mi.değerlerim nasıl? yardımcı olursanız çok sevinirim.sizin gibi...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Murad Çeltik

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Kolposkopi smear

    Hocam merhaba. 2019 mayıs ayında benim smear sonucum lsil çıkmıştı. 4 ay sonra tekrar test yaptırdığımda sonucum negatifleşmişti. 2020 eylülde tekrar gittim doktora ve kolposkopi ile baktı asetowhite alan gördü ancak smear sonucuna göre biyopsi alacağım dedi. thin prep smear sonucum negatif geldi ve...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. İsmail Fahri Öçer

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Gurultu gurultu

    Hocam merhaba... benim şikayetim karın gurultusu ama çok sesli bir guruldama olmasa da içerdeki hareketliliği günün bazı saatlerinde hissediyorum karnımı tam anlamıyla doyunca bu pek olmuyor veya kafam bir şeylerle meşgul olunca hiçbir şikayetim olmuyor. günde 1 veya 2 defa dışkılıyorum, 10-15 defa...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Ayşen Helvacı

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Kolposkopi

    Hocam merhaba. 2019 mayıs ayında benim smear sonucum lsil çıkmıştı. 4 ay sonra tekrar test yaptırdığımda sonucum negatifleşmişti. 2020 eylülde tekrar gittim doktora ve kolposkopi ile baktı asetowhite alan gördü ancak smear sonucuna göre biyopsi alacağım dedi. thin prep smear sonucum negatif geldi ve...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Akin Savci

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Kolposkopi

    Hocam merhaba. 2019 mayıs ayında benim smear sonucum lsil çıkmıştı. 4 ay sonra tekrar test yaptırdığımda sonucum negatifleşmişti. 2020 eylülde tekrar gittim doktora ve kolposkopi ile baktı asetowhite alan gördü ancak smear sonucuna göre biyopsi alacağım dedi. thin prep smear sonucum negatif geldi ve...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Murat Dede

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Kolposkopi hk

    Hocam merhaba. 2019 mayıs ayında benim smear sonucum lsil çıkmıştı. 4 ay sonra tekrar test yaptırdığımda sonucum negatifleşmişti. 2020 eylülde tekrar gittim doktora ve kolposkopi ile baktı asetowhite alan gördü ancak smear sonucuna göre biyopsi alacağım dedi. thin prep smear sonucum negatif geldi ve...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Kadir Güzin

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Smear ve kolposkopi

    Hocam merhaba. 2019 mayıs ayında benim smear sonucum lsil çıkmıştı. 4 ay sonra tekrar test yaptırdığımda sonucum negatifleşmişti. 2020 eylülde tekrar gittim doktora ve kolposkopi ile baktı asetowhite alan gördü ancak smear sonucuna göre biyopsi alacağım dedi. thin prep smear sonucum negatif geldi ve...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Kutay Biberoglu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Smear sonuç

    Hocam selamlar iyi çalışmalar. benim smear test sonucum lezyon/malignite görülmedi şeklinde ancak rapor sonunda ıcd-0: 0000/0- c53.9 gibi bir ibare var. c 53.9 araştırdığım iyi şeyler yazmıyor. bu kodla negatif lezyon çelişiyor gibi geldi. sizin yorumunuz ne olur? şimdiden teşekkürler.

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Tahir Ercan Patıroğlu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Smear kolposkopi

    Hocam merhaba. 2019 mayıs ayında benim smear sonucum lsil çıkmıştı. 4 ay sonra tekrar test yaptırdığımda sonucum negatifleşmişti. 2020 eylülde tekrar gittim doktora ve kolposkopi ile baktı asetowhite alan gördü ancak smear sonucuna göre biyopsi alacağım dedi. thin prep smear sonucum negatif geldi ve...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Atilla Köksal

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Adet düzensizliği

    Merhaba 43 yaşında 1 çocuk annesiyim. 2016 yılında sağ yumurtalığımda 6 cm kist görüldü. ilaçlarla geçmedi. ben bu kistle yaşarken yaklaşık 2 sene önce adet düzenim bozuldu. 28 günde bir adet olurken bir anda 19, 20 günde adet olmaya başladım. ayrıca adetim normalde 6 gün sürüyordu ancak bu defa...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Kutay Biberoglu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Yumurtalık kisti

    Merhaba öncelikle yaşadığınız depremden dolayı geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. 43 yaşında 1 çocuk annesiyim. 2016 yılında sağ yumurtalığımda 6 cm kist görüldü. ilaçlarla geçmedi. ben bu kistle yaşarken yaklaşık 2 sene önce adet düzenim bozuldu. 28 günde bir adet olurken bir anda 19, 20...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Ahmet Suphi Toprak

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Gebelikte 2 li test ultrason

    Merhaba sayın hocam son adet günüme göre 11+6 haftada yaptirdigim ikili testinin ultrason raporunu yorumlar mısınız ? hr: 159 atım /da. dir crl : 63 mm , 12 hafta 5 gün bpd 21 mm ; 13 hafta 3 gün ile uyumlu nt : 1.3 mm nazal kemik 2.1 mm dir sat' a göre 11 hafta 6 gün crl ye göre 12 hafta 5 günlük t...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Seval Taşdemir

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • 2 li test ultrason

    Merhaba sayın hocam son adet günüme göre 11+6 haftada yaptirdigim ikili testinin ultrason raporunu yorumlar mısınız ? hr: 159 atım /da. dir crl : 63 mm , 12 hafta 5 gün bpd 21 mm ; 13 hafta 3 gün ile uyumlu nt : 1.3 mm nazal kemik 2.1 mm dir sat' a göre 11 hafta 6 gün crl ye göre 12 hafta 5 günlük t...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Filip Taşhan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Troit nodül ameliyat

    Merhaba abim sırt ağrısı göğüs ağrısı için doktora gitti kan testlerinde ara rahatsızlandığında bu sonuçlar böyle çıkıyor antibiyotik kullanınca normale dönüyor bu aradasigarayı çok içiyor tomografi de hepsi normal çıktı rbc 5.63 referans aralığı.4.00 5.50 wbc10. 81 referens değeri 4.00 10.00hcg 17...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Murat Çakır

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör




.
x