Test sonuçlarım hakkında bilgilenmek istiyorum

  • Hocam merhabalar benim bundan 2 sene önce konunmasız ilişkim oldu. Testlerimin ikisini de İstanbul şişli etfal devlet hastanesinde yaptırdım. İlişkiden 1 ay sonra test yaptırdım. Bu sonuçlarımı hiç doktora danışmadım hocam sonuçlarım normal mi ben hepatit-b aşısı olduğumu hatırlamıyorum. E nabız da olmadı yazıyor çünkü. belki küçükken olmuşumdur ama e nabız da olmadı yazıyor. Hocam benim bu sonuçlarım normal mi? anti hbs hastası mıyım yoksa değilmiyim. 5 buçuk aylık test yeterli mi tekrar test yaptırmalı mıyım. Ve ya sonuçlarım normal mi kapatabilir miyim konuyu. 2 sene oldu korktuğum için gösteremedim hiç doktora. Lütfen cevaplayın hocam. Teşekkürler. Bu sonucum ANTİ HBS hocam. 08.03.2019 9.83 IU/L Özel Referans Değerler Negatif < 10 IU/L Pozitif >=10 IU/L HBSAG SONUCUM DA NEGATİF ÇIKTI. Bu sonucum da ANTİ HAV LGG sonucum hocam 08.03.2019 3.00 IU/L Özel Referans Değerler Negatif 20 Anti hiv, VDRL-RPR, ANTİ HCV bunlar da negatif çıktı. Bu da ALT sonucum hocam. 08.03.2019 4 U/L 0 - 50 Bu da AST sonucum hocam. 08.03.2019 15 U/L < 50 bu iki sonucum normal mi hocam HOCAM ilişkiden 5 buçuk ay sonra birdaha gittim aynı hastaneye test olmaya onun sonuçlarıda bunlar. ANTİ HBC lgg 25.07.2019 NEGATİF S/CO NEGATİF 08.03.2019 NEGATİF S/CO NEGATİF Bu da ANTİ Hbs sonucum hocam 5 buçuk ay sonraki. Hbsag yine negatif çıktı anti hiv de negatif, anti hcv ve VDRL, ve TPHA sonucum da negatif. 25.07.2019 9.48 IU/L Özel Referans Değerler Negatif < 10 IU/L Pozitif >=10 IU/L bu sefer de 9.48 e düşmüş.


İstanbul Ürolog uzmanlarına ulaşmak icin tıklayın!

Bu soruya oy verin :

Diğer Hasta Soruları

  • Cevabınız benim için çok önemli lütfen yardımcı olun .

    Hcm 2.nesil anti hiv bile olsa 11.ayda kesin sonuç verir mi?

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Ali Nejat Eğilmez

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Anti hiv testi negatif sonuç nolur hocam kızmayın şüphelerimi yok edin en g...

    Sayın ali nejat hocam size son kez özetleyerek soruyorum nolur şüphelerimi yok edin hocam sorum şu: merhaba hocam size bir şey danışmak istiyorum. 1,5 - 2 yıl önce şüpheli ilişkim olmuştu ben dün istanbul özel göztepe hastanesinde kulak burun boğaz doktorum eşliğinde sadece 1 adet anti hiv testi yap...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Ali Nejat Eğilmez

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Hpv virüsü

    İyi günler hocam birkaç gündür aklımı kurcalayan bir şey var ve size danışmak istedim. cahilliğimi yaşımın genç olmasına verin lütfen. yaklaşık 7.5 ay önce erkek arkadaşımla ilk defa ve tek seferliğine yakınlaştık. sürtünmeden öteye gitmedi bu. ikimiz de ilk defa yaşadık böyle bir yakınlaşmayı. önc...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. H. Yeşim Yerçok

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Anti hiv 1 2

    Merhaba hocam dudaktan uzun öpüşme sonrası 180. günde sadece antikora bakan antijen içermeyen anti hiv 1 2 testi yapıldı sonuç negatif kesin olduğunu söyleyebilir miyiz test tekrarına gerek var mı kesin sonuç için bir yıl diyenler var

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Ali Nejat Eğilmez

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Hıvle ilgisi var mıdır 9 ay önce korumasız şüpheli ilişkim oldu testim ngtf

    B12 demir ve gastro özofajial reflü hastalığım var sorum.?

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Ali Nejat Eğilmez

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Böyle bir şey mümkünmü

    Hocam merhaba. halk sağlığı anonim hiv testi yaptırdım 4. nesil yapılıyormuş. sonuç negatif çıktı orda kalem ile form doldurdum elimde ufak bir yara vardı. 4. hafta aşırı başım ağrıyor yani hiv bulaşmış olabilir mi yani böyle bir şeyin çok zor olduğunu biliyorum ama insan endişeleniyor sizce hastane...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Yavuz Özkan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Anti hiv testim

    Hocam iyi günler ben şüpheli ilsikimde 7ay sonra eliza verdim vdrl rpr hbsag hbs antihiv kemulasans benazeri anti hbc tamkanhemogram alanın aminotransferaz crptirbumetrik sedimantasyon kan üre azotu aspartat transaminaz hepsi negatif değer lee normal geldi hocam testisimde ve yara ve kaşıntı var hic...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Turan Uçkun

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Anti hiv 1 2

    Merhaba hocam dudaktan uzun öpüşme sonrası 180. günde sadece antikora bakılan antijen içermeyen anti hiv 1 2 testi yeterli midir 180. günde negatif sonuç aldım kesin sonuç için bir yıl diyenler var

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Sibel Bolukçu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Kutay hocam cok acil

    Hocam merhaba regl başlangıcının 9.gününde (2 gün önce ) (regl bitiminden 1-2 gün sonra) (yani yumurtlama dönemime yakın bi tarihte) kahverengi akıntı hala devam ederen erkek arkadasımla sürtünme yoluyla bir seyler yasadık (bir süre sonra biraz sert bi sekilde). ikimizde de kıyafetler vardı ve bende...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Kutay Biberoglu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Gebelik ve test

    Hocam merhabalar 30 ocakta sürtünme yolu ile bir ilişki yaşadım ve 11 şubatta adet olmam gerekirken olmadım 23şubatta beta hcg baktırdım 0.09 çıktı sonucum sonrasında tarlusal kullanarak 10 martta adet gördüm ve adetimin 3. günü yani 13 martta tekrar beta hcg 0.15 çıktı böyle bir durumda geç döllenm...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Kutay Biberoglu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Anti hiv testim

    Hocam iyi günler ben şüpheli ilişkiden 7.5ay şüphesiz kondomdan 75gun sonra eliza veridm hocam kasigimda kaşıntı yara var ama yaralar azaladi cildiyemi verdii ilaçla bide dilim yeşil hocam sürekli prozac kullaniyorum hiç sanıyorum. testini soylim hocam antihiv kemulasans vebenzeri 0214negatif hbsag0...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Kadri Demirel

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • B12 ve demir eksikliğim ve ozofa reflüm var bunka ilgisi var mıdır??

    Hcm 10. ay anti hiv antikor 1/2ab negatif geldi dönme durumu

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Ali Nejat Eğilmez

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • 3.nesil antikora bakan test?

    Hcm 10. ayda yapılan anti hiv 1/2 yüzde kaç oranda doğrudur?

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Kadri Demirel

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Akut hiv şüphesi

    Hocam bide sormayı unuttum akut hiv belirtileri, temastan be kadar süre sonra ortaya çıkar

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Turan Uçkun

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Hpv ile ilgili

    İyi günler hocam internetten hpv ile ilgili araştırma yapmıştım bilgilenmek için ve biraz kafam karıştı, yardımcı olacağınızı umuyorum. 1-) tek eşli insanlarda görülme olasılığı ne kadardır? 2-) bakire kişilerde gerek yok deniliyor smear testine, bakıp da karar verebiliyormuş doktorlar ve eğer yapıl...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Sevim Turhan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör






.
x