Test sonuçlarım

  • Test sonuçlarım

    Mr hocam ben 1961 d.65 kğ.1.62 boyunda olup saglık ocağında tahlil yaptırdım sonucumda dr.boüzazdan delen mikrobun kana karışması dedi neden acaba aso 229 ne demek anlamadım beni aydılatırsınz memnıun olrum teşekkürler

    Doktor Cevabı:
     Yıldırım Ahmet Bayazıt

    Prof. Dr. Yıldırım Ahmet Bayazıt

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Test sonuçlarım

    Merhaba hocam romotizma şikayetiyle romotoloji bölümüne başvurdum kan testi yaptırdım çıkan sonuçlar alanin aminotransferaz(alt) 18 (10-40) aspartat transaminaz /ast) 21 (10-42) crp 0.602 (0-0.8) wbc 7.9 (4.8-10.8) neu# 4.2 (1.4- 6.5) neu% 53.2 (42-75.2) baso# 0.1 (0 - 0.8) baso% 1.2 (0 . 0....

    Doktor Cevabı:
     Mehmet Karaarslan

    Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Karaarslan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Test sonuçlarım

    Behiç hocam merhabalar, şüpheli ilişkiden sonra, 7 gün sonra elisa : 0,04 negatif 17 gün. : p24+anti hiv 1-hiv 2 : negatif (değer yok) 28 gün : anti hiv (ag+ab) : 0,38 negatif 40. gün: anti hiv (elisa) :0,08 negatif hocam ayrıca hemogram değerlerim; wbc 5,9 10^3/mm^3 4,0 - 10,0 rbc...

    Doktor Cevabı:
     Behiç Oral

    Uzm. Dr. Behiç Oral

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Test sonuclarim

    Merhabalar hocam ben 44 yasinda bir bayanim hasimato troidim var levetron kullaniyorum 1 haftadir diyetisyen gozetiminde diyete basladim kan tahlilleri istedi ve sonuc olarak nefrolojiye git dedi test sonuclarimi degerlendirirseniz cok memnun olurum urik asit 7, kreatinin 0.99qwee anti -tiroglo...

    Doktor Cevabı:
     Ali Başçı

    Prof. Dr. Ali Başçı

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Test sonuçlarım

    Merhaba hocam...ben varikosel şüphesiyle test oldum sunuçlarım aynen aşağıdaki gibidir....ameliyat şart mı hocam? teşekkürler.... görünüm : normal koku : özel renk : açık sarı miktar(cc): 5 ph :8 akışkanlık: normal direkt mikroskobi:...

    Doktor Cevabı:
     Kaan Aydos

    Prof. Dr. Kaan Aydos

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Test sonuçlarım

    Merhabalar hocam ben 9 haftalık hamileyim hormon testi sonuçlarım aşağıdki gibidir acaba sonuçlarım normal mi muayene günüme 1 hafta var ve ben açıkçası biraz tedirginim .... hbsag (clia) 0.19negatif index 0 1 tsh 2.14 miu/ml 0...

    Doktor Cevabı:
     Metin Acu

    Op. Dr. Metin Acu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Test sonuçlarım

    Hocam mrb ben 25 yaşındayım kulaklarımda yaz aylarında tıkanma oluyor bir defada baş dönmem oldu doktora gittim test yaptı menier den şüphelendi ama değil dedi test sonuçlarım aşağıda ki gibi hamileliğimde işitmemdeki problem artarmı yaşlandığımda çok sıkıntı çekermiyim ? yapılan odyoöetrik değerle...

    Doktor Cevabı:
     Aytuğ Altundağ

    Prof. Dr. Aytuğ Altundağ

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Test sonuçlarım

    Merhaba daha öncede bana test yaptırmam gerektiğini sölemiştiniz hormon testlerini yaptım sonuçları degerlendirip bilgi verrir misiniz? testosteron 0.36 dehidroepiandrosteron_so4) 153.5 dhea-so4 tsh 0.82 fsh 6.17 lh 10.2 estradiol 84 teşekkürler

    Doktor Cevabı:
     Seval Taşdemir

    Op. Dr. Seval Taşdemir

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Test sonuçlarım

    merhaba, aşırı terleme, sıcak basması, özellikle yemeklerden sonraki halsizlik ve yorgunluk, uykuya düşkünlük nedenleri ile gittiğim doktor aşağıdaki testleri yaptırdı. yorumlayabilirseniz sevinirim. glukoz 85 (75-115) üre 19 (10-50) kan kreatinin 0.8 (0.7-1.2)...

    Doktor Cevabı:
     Sinan Kırım

    Doç. Dr. Sinan Kırım

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Test sonuçlarım

    Merhaba, aşırı terleme, sıcak basması, özellikle yemeklerden sonraki halsizlik ve yorgunluk, uykuya düşkünlük nedenleri ile gittiğim doktor aşağıdaki testleri yaptırdı. yorumlayabilirseniz sevinirim. glukoz 85 (75-115) üre 19 (10-50) kan kreatinin 0.8 (0.7-1.2) total kolesterol 224 (

    Doktor Cevabı:
     Olcay Gedik

    Prof. Dr. Olcay Gedik

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör


1/8 | Toplam 75 kayıt bulundu.
.
x