Test sonucları

  • Hocam merhaba 20 yasinda ki oglumun sonuclarinda RBC 6.17 cikti normal degerler 3.5-6.1 EOS%6.3 referans araligi 0-5 EOS#0.43 referans araligi 0-0.4 wbc 6.85 hgb 17.1 mcv 81.9 plt 307 neut%41.9 lym%44.6 mch 27.6 baso%0.2 baso#0.01 hct 50.6 ve diger degerlerin hepsi normal aralikta....yuksek rakimli bir yerde universiteye gidiyor mevsimsel allerjileri alerjik riniti var soguk alginligi varken tetkik yapildi ayrica dermatiti var allerjik bunyeli doktor olumsuz bir sey soylemedi bu yuksek cikanlar da bir sorun var mi? Ayrica Hepatit taramasinda anti hbs 27.25 IU mL pozitif cikti doktor ası yaptirmadi kac yil koruyuculugu devam eder ne zaman ası olmali? Tesekkur ederim iyi calismalar...

  • Sagolun hocam Rabbim razi olsun ömrünüz uzun olsun..


Ankara Dahiliye uzmanlarına ulaşmak icin tıklayın!

Bu soruya oy verin :

Diğer Hasta Soruları

  • Gece yaşadığım nefes sorunu

    Merhaba hocam son günlerde sıklıkla olmak üzere 6-7 kez gece aniden ağzıma bir sıvı geldiğini hissettiğim anda yataktan fırlamama sebep olan soluksuz kalma, önceleri daha az ve şimdi daha fazla süren soluk alamama ile karşılaşıyorum. korkudan uyku uyuyamaz oldum. daha önce gittiğim sizin gibi hoca o...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Muammer Kara

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Geçmeyen gastrit ve günden güne kötüye giden reflü

    Hocam ağzımda çok kötü bir koku oluşuyor ağzımda bir dolgunluk hissi kullandığım panto işe yaramıyor rabbelis işe yaramıyor ameliyatı o yüzden acaba bir çözüm olur mu düşüncesiyle bakıyorum arkadaşlara sordum ameliyat işe yarayan da var işe yaramayan da kimisi gavıscon doublenin şurubunu önerdi k...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Halil Genç

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Geçmeyen gastrit ve günden güne kötüye giden reflü

    Mayıstan beri bu mu mide ağrılarından kurtulmadım gastrit var 2 antibiyotik almıştım helikobakter pylori için o kadar ilaç aldım hiçbir faydasını görmedim evde kutu kutu mide koruyucu,gaz giderici ve şurup var küçük bir kutuyu dolduruyor bile 2 hafta ikili antibiyotik tedavisi aldım şu an antibiyoti...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Halil Genç

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Mesane kalınlığı

    Hocam merhabalar 26 yaşında bekarım idrar yolları enfeksiyonum var yıllardır bugün kan idrar ultrason tahlilleri verdim mesane çok kalın dedi doktor karaciğer yağlanması var dedi mesane kalınlığı korkulacak bir sey midir hocam sonuçlar da bunlar : karaciğer parankim ekojenitesi grade 1 steatoz leh...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Mehmet Şevki Sert

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Aşırı geğirme mide bulantısı iştahsızlık

    Merhaba hayri bey benim üç ay önce başlayan kalp düzensizliği aşırı kilo verme iştahsızlık sürekli bulantı sürekli geğirme , dilde beyazlık gibi rahatsızlıklarım sonucu kan testlerimde hipertiroidi çıktı bir aylık tedavi sonucu şuan kan değerlerim normale dönmüş görünüyor ancak bulantı iştah kesilme...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Hayri Karaarslan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Endoskopi sonucu

    Merhaba hocam endoskopi sonucum fundus korpus normal . antrum hiperemik , ödemli , mide içerisinde bol miktarda safralı sıvı var. j manevrasında kardia endeskopu tam sarmakta . alkelen reflü antral gastrit bir de siz yorumlar mısınız teşekkür edeerim

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Murat Taner Gülşen

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Mide bulantısı

    Hocam merhabalar! 4.5 yaşındaki oğlumun, geçmeyen bir mide bulantısı var. beyin mr temiz. kan tahlili ve usg temiz. endoskopi yapıldı. biyopsi sonucu :kronik nonspecific duodenit, mide antrum: hafif şiddette kronik gastrit (inflamasyon + /h. pylori +). sabahları bulantı, acı tat hissi ve kusma (yeş...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Serab Arslan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Midede polip metaplazi

    Endoskopide midede safra içeriği (safra kesem yok daha önce ameliyat olmuştum)ve polip varmış antrum ve polipten biyopsiler alındı endoskopi tanısında antral gastrit enterogastrik reflü ve korpusta mm lik polip yazıyor biyopsi sonuçları neoplazma rastlanmamıştır mide antrum endoskopik biyopsi sonucu...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Zülfikar Polat

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Karın bt tomografisi

    Fevziye yildirim doğum tarihi: 1968.05.05 hasta no: 13214528376 t.c.no: 13214528376   tüm batin bt tetkikinde;   inceleme iv kontrast madde kullanılmadan gerçekleştirilmiştir.   bulgular:   iv ve oral kontrast madde verilmediğinden batın içi solid organlar ve intesti...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Cemil Binarbaşı

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Mide bulantısı

    Mrb hocam sabahları mide bulantısı oluyor mide bulantisi kahvaltidan sonra azalıyor. sırtımın ortasında ve sağ kürek kemiği çevresinde altında ağrı şeklinde geriliyormuş gibi ... birde hocam göğsümle sırtımın ortasinda yanı boğazımda gerilme bisey varmış gibi darlık yapıyor ve sürekli oluyor bu ş...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Murat Taner Gülşen

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Alkalen reflü ve d vitamini

    Merhaba hocam, yaşım 25 ve akalen reflü gastrit rahatsızlığım var yıllardır. bir şekilde idare ediyorum alıştım diyebilirim. geçtiğimiz hafta, sabahları halsizlik ve ara ara kas ağrıları sebebiyle hastanede tahillerim yapıldı. d vitamini seviyem 10.61 çıktı. diğer bütün biyokimya, hemogram, kalsi...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Halil Genç

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Reflü ve gastrit

    Hocam öncelikle merhaba. ben 20 yaşındayım. yaklasık 2 aydır göğüs agrısı sırta vuran bir agrı ve oksuruk sıkayetlerı yasadım akcıger filmim ve kalp filminde bısey cıkmadı. daha sonra gastroenteroloji doktoruna gittim endoskopı yaptı ve bana iltihaplı gastrit oniki parmak bağırsağında gastrit ve ref...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Hayri Karaarslan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Sindirim sistemi ve koku sorunu

    Hocam merhabalar.size çok kompleks bir soru soracağım lütfen bana yardımcı olun artık çarem kalmadı. 23 yaşındayım yaklaşık 8-9 yıldır sindirim sistemi sıkıntıları çekiyorum.çok fazla tahlil tetkik yapıldı.2 endoskopi yapıldı antral gastrit var.kolonoskopi sonucu temiz çıktı.kan tahlili vs . yani 7-...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Hayri Karaarslan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Test sonucları

    Sagolun hocam rabbim razi olsun ömrünüz uzun olsun..

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Kadir Öztürk

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Kolon kanseri

    Hocam merhaba benım yaş 23 bende sunan ıstahsızlık bulantı öğürme hafif karın ağrıları var acaba kolon kanserımıyım 4 ay önce endoskopi yaptırmıştım gastrıt safra reflüyü çıkmıştı geçen ayda batın usg yaptırdım oda temızdı korkuyorum kolon kanseri belirtileriyle uyuyor sizce kolon kanseri olma ihtim...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Murat Emin Güveli

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör






.
x