Test sonuclari

  • Sayin hocam merhabalar. 6 yasinda bir oglum var onun test sonuclarini rica etsem degerlendirimisiniz. NÖTROFIL 43.8/ HGB 13.8. MPV 5.8

  • E-LABORATUVAR 26.08.2015 Çarşamba Geri Sayın YİĞİT EYÜP EKŞİ Yazdır Çıkış Adı Soyadı YİĞİT EYÜP EKŞİ Bölüm Adı ÇOCUK ENDOKRİNOLOJİSİ -1 Dosya No / Prot No 2275739 / 10798496 Doktor Adı Yaşar CESUR TC Kimlik No 18-AUG-09 İstek Tarihi 25.08.2015 09:56:40 Baba Adı YUNUS EMRE Kabul Tarihi 25.08.2015 10:13:12 Yaşı / Cinsiyeti 6 / ERKEK Onay Tarihi 25.08.2015 10:57:38 Doğum Yeri ÜSKÜDAR Rapor Tarihi 26.08.2015 13:53:23 Test Adı * Sonuç Birim Referans Değerleri Albumin 4,7 g/dL 3.8-5.4 ALT (Alanin Aminotransferaz) 14 U/L 9-68.8 Tam Kan Sayımı -Lökosit (WBC) 6,03 10*3/uL 6-17 -Nötrofil oranı (NEUT%) 43,8 % 50-80 -Lenfosit oranı (LYMPH%) 41,1 % 25-50 -Monosit oranı (MONO%) 8,17 % 3-12 -Eozinofil oranı (EO%) 4,81 % 0-7 -Bazofil oranı (BASO%) 2,11 % 0-2.5 -Nötrofil mutlak sayısı (NEUT#) 2,64 10*3/uL 1.54-7.92 -Lenfosit mutlak sayısı (LYMPH#) 2,48 -Monosit mutlak sayısı (MONO#) 0,493 10*3/ul 0.19-0.85 -Eozinofil mutlak sayısı (EO#) 0,29 10*3/uL 0-0.7 -Bazofil mutlak sayısı (BASO#) 0,127 10*3/uL 0-0.2 -Eritrosit (RBC) 4,86 10*6/uL 3.8-5.4 -Hemoglobin (HGB) 13,3 g/dl 11-13 -Hematokrit (HCT) 39,1 % 35-55 -Ortalama eritrosit hacmi (MCV) 80,4 fL 80-100 -Ortalama eritrosit hemoglobini (MCH) 27,4 pg 26-34 -Ortalama eritrosit hemoglobin konsantrasyonu (MCHC) 34,1 g/dL 31.8-35.4 -Trombosit (PLT) 318 10*3/uL 142-424 -Ortalama trombosit hacmi (MPV) 5,81 fL 6-11 -Trombosit dağılım genişliği (PDW) 16,9 fL 16-20 -Plateletkrit (PCT) 0,185 % 0.17-0.4 -Eritrosit dağılım genişliği(RDW-CV) 15,8 % 14.2-17.6 Ferritin 25,52 ng/ml 21.81-274.66 Vitamin B12 231 pg/ml 187-900 Folik Asit 7,1 ng/ml 5-31.4 Copyright © 2011 Bezmiâlem Vakif Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi. Tüm hakları saklıdır.

  • Doktor Cevabı:

    Bu testleri niçin yaptırdıniz ? ne şikayeti var? fizik muayenesinde bir şeyler var mı? bütün bunlar normal ise bu değerler de anormal bir şey yok.

    tarihinde cevapladı.
  • Sikayetimiz yasitlarina göre boyu kilosu azdi ondan dolayi cocuk endokrin doktorumuz istedi bu tahlilleri. Boyu 109cm kilosu 16.5.

  • Sağolun tesekkurler sayin hocam

Bu soruya oy verin :

Diğer Hasta Soruları

  • Simir test sonucları

    Yoğun inflamasyon görülmüştür? reaktif hücresel değişiklikler izlenmiştir? bakteriyel vajinozis ile uyumlu flora değişiklikleri izlenmiştir? hocam bunların açılımı nedir acaba. ben yaklaşık 2 buçuk yıldır sol kasık ağrısı yaşıyorum yukardaki kasık ağrısına sebep olur mu? benim nasıl bir yol izl...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Murat Dede

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Gebelik ihtimali

    Iyi aksamlar erkek arkadasimla sürtünme yolu ile iliskiye girdim çamaşırlarımız yoktu. en son 01.06.2020 da reglim bitti 21.06.2020 de regl olmam gerekiyordu ama gecikti doktora gidip beta hcg testi yaptirdim 0.001 çıktı. doktor sol tarafimda 4 cm lik bir kist oldugunu söyledi ca-125 testimin son...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Aysu Nida Dai

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Anti tpo, vitamin d3 test sonuçları

    Merhaba. ben dahiliyeye saç dökülmesi, tırnaklarda morarma ve yorgunluk şikayetiyle gitmiştim. ailemde hashimato tiroidi var. çeşitli kan testleri yaptırdım ana testi iki pozitif çıktı onun dışında crp sedimentasyon romatoid faktör gibi test sonuçları normal çıktı. daha sonra başka kan testleri de y...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. İrfan Koca

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Tahlil sonuçları

    Merhaba hocam . son 3 aydır yaptırdığım kan testlerimde plt sıra ile 295, 284, 265 şeklinde her ay giderek düşüyor. lym de 2.5 , 2 , 1.58 şeklinde düşüyor.. her ay bu kadar hızlı düşmeleri farklı birşey midir. takip etmeli miyim.yorumlar misiniz

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Yener Koç

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Tahlil sonuçları

    Merhaba hocam . son 3 aydır yaptırdığım kan testlerimde plt sıra ile 295, 284, 265 şeklinde her ay giderek düşüyor. lym de 2.5 , 2 , 1.58 şeklinde . her ay bu kadar hızlı düşmeleri farklı birşey midir. yorumlar misiniz

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Ayşen Helvacı

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Anlamadığım tahlil sonuçları

    Hocam e nabıza girdim merak edip biraz kurcalıyım dedim .tahliller kısmından normal dışı sonuçları göster dedim ama hiç bir şey anlamadım .açıkcası biraz korktum .elisa test sonuçları ve b12 çıktıonlarda galiba sıkıntı varmış . hocam elisa hepatit b gibi birşeyler yazıo internette açıkçası kork...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Paşa Göktaş

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Fsh lh e2 test sonuçları

    Merhaba yaşım 18 adetin 3.günü yapılan testte fsh 7,37 lh 7,96 estradiol 26 prolaktin 18,4 tsh 2,3 çıktı bu değerler normal midir bir sıkıntı var mı?

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. H. Yeşim Yerçok

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Parathormon

    Merhaba size hastalığım hakkinda soru sormak istiyorum malum kovid 19 dolayisiyla hastenye gidemiyorum doktora gitim sonuclari cikmadan covid19 salgini baslayinca sonuçlarımı gösteremedim.8 sene once triodlerimin hic çalışmadığını öğrendim ve levetrion 100 mg ilaca baslandi daha sonraki tahliller...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Ayşe Çarlıoğlu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Test sonuclari

    Hocam iyi gunler.supheli iliskimden 94. gununde devlet hastanesinde elisa testi oldum. ancak gittigim uroloji doktorumuz rahatsiz gibiydi koronadan supheleniyordu kendisinde. o yuzden sonuclari gostermeye gidemedim.sonuclarim. anti hbs:63.98 pozitif-. anti hcv 0.176 negatif - hbsag 0.459 negatif --a...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Turan Uçkun

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Biotidinaz sonuçları ve tirozin

    Hocam merhabalar, genetik sonucumuz nihayet çıktı. ama henüz kimse yorumlamadı ulaşamıyorum kimseye. testimiz şöyle; homozigot c.1330g>c (p-d444h) mutasyonu saptanmıştır. yapılan analizle sadece ekzonlarda ve ekzon-intron bileşkelerinde yer alan mutasyonlar değerlendirilmektedir. genetik danışma...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Mehmet Keskin

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Sperm test sonuçları

    Teşekkür ederim bu şekilde hamilelik zor mu hocam

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Ali Nejat Eğilmez

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Sperm test sonuçları

    Konstrasyon:25000000 mobiliye:%57 prg hızlı(+4) %5 prg yavaş (+3)%37 yerinde(+2):%15 hareketsiz::%43 tpmss: 3750.000 @@@@ morfoloji kurgere göre. normal :5 baş anomalileri:55 boyun anomalileri:20 kuyruk anomalileri:18 stoplazmik droplet : 3@@@@@@. eşimin sonuçları hamilelik olmuyor lütfen açı...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Ali Nejat Eğilmez

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Açıklanamayan sft sonuçları

    Hocam merhaba, film gibi bir hikayem var artefaktlı bt sonucu inanılmaz kötü diagnozlar, timoma şüpheleri ve tedaviler uygulandı ve daha sonra da düzgün bt'de raporum temiz çıktı. fakat açıklanamayan tek şey farklı farklı zamanlarda yaptırdığım defalarca sft sonuçlarımın hep aynı ve düşük çıkması (u...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Fuat Erel

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Test sonuçları

    Merhabalar,adetim 3.günü kan tahlili verdim sonuçlarım fsh 5,37 estradiol 91, prolaktin 25, 54 , lh 6,43 ultrason da bakıldığında kist görülmedi .bu sonuçlar hamile kalmamı engeller mi ?

    Doktor Cevabı:

    Dr. Öğr. Üyesi Elif Didem ULUSOY

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Bel fitigi suphesi

    Iyi gunler kardesim 32 yasinda bayan ptt de calisiyor son gunlerde sag bacak kalcadan asagi kadar agri ve uyusma var diyor yururken zorlaniyor ve yataktan kalkerken zor kalkiyor yuruyunce biraz acilma oluyor diyor dinlenme ile agri artiyor diyor.acil e gittik kan testi yaptilar crp( 25 )ldh(264 )cik...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Hasan Kerem Alptekin

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör




.
x