Test sonuç

  • meraba testlerımın sonucunu bana acıklarsanız sevınırım teşşekürler. 1 Tam Kan Sayımı 2 Lökosit (WBC) 8,41 x10³/µL 3.8-10 3 Nötrofil oranı (NEUT%) 55,8 % 45-78 4 Lenfosit oranı (LYMPH%) 27,6 % 10-48 5 Monosit oranı (MONO%) 8,9 % 2-10 6 Eozinofil oranı (EO%) 7,5 % 0-7 7 Bazofil oranı (BASO%) 0,2 % 0-1 8 Nötrofil mutlak sayısı (NEUT#) 4,69 9 Lenfosit mutlak sayısı (LYMPH#) 2,32 x10³/µL 1-5 10 Monosit mutlak sayısı (MONO#) 0,75 11 Eozinofil mutlak sayısı (EO#) 0,63 x10³/µL 0-.4 12 Bazofil mutlak sayısı (BASO#) 0,02 x10³/µL .01-.08 13 Eritrosit (RBC) 4,51 x10^6µL 3.8-5.6 14 Hemoglobin (HGB) 12,2 g/dL 11.5-15.5 15 Hematokrit (HCT) 37,8 % 35.5-48 16 Ortalama eritrosit hacmi (MCV) 83,8 fL 80-100 17 Ortalama eritrosit hemoglobini (MCH) 27,1 pg 25-34 18 Ortalama eritrosit hemoglobin konsantrasyonu (MCHC) 32,3 g/dL 31-37 19 Trombosit (PLT) 221 x10³/µL 150-400 20 Ortalama trombosit hacmi (MPV) 12,6 fL 8-12 21 Trombosit dağılım genişliği (PDW) 18,2 fL 8-18 22 Plateletkrit (PCT) 0,28 % .2-.5 23 TSH (Tiroid Stimülan Hormon) 0,789 ulU/mL .57-5.6 24 Trombosit büyük hücre oranı ( P-LCR) 43,5 25 Eritrosit dağılım genişliği(RDW-CV) 15,1 26 Eritrosit dağılım genişliği(RDW-SD) 46,0 fL 35-46.3 Copyright © 2011 Bezmiâle

  • Doktor Cevabı:

    Sorunuz bir kardiyoloji dr'unun yardımcı olacağı cinsten değil. dahililiye ile görüşebilirsiniz. saygılar..

    tarihinde cevapladı.
Bu soruya oy verin :

Diğer Hasta Soruları

  • Hiv korkusu

    Öncelikle merhabalar hocam ben bundan 1 sene önce hayatımda ilk defa bir hayat kadınıyla ilişkiyeye girdim ilk defa ilişkiye girdim diyemi oldu bilmiyorum ama içime bir kuşku girdi iliskimin ikinci haftası devlet hastanesi'ne gidip anti hiv testi yaptırdım bu arada boğaz ağrısı hisallik başladı...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Kadri Demirel

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Hıv testleri

    Hocam merhabalar 6 bucuk ay önce korunmasız ilişkiye girdim bugün mardin devlet hastanesinde test oldum ve aynı zamanda diyarbakir memorial hastanesi test oldum ve sonuclar negatif sizce tekrar test yaptrmam gerekiyor mu

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Turan Uçkun

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Adet gecikmesi

    Hocam merhabalar 2 aydır adet görmüyorum,45 yaşında 1 çocuk annesiyim.sağlık ocağının yaptığı testlerde bu sonuçlar çıktı.pamdemiden dolayı muayinede olamıyorum acaba bir tahmininiz varmı? sonuçlar;beta-hcg 0.6,fsh 35.2,e 2 92.3.şimdiden teşekkürler

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Murat Gözüküçük

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Tahlil sonuçları

    Hayri bey merhabalar. geçen günlerde size yazmıştım tekrardan annem 46 yaşında ve demir eksikliğine bağlı anemisi çıktı. kıbrıstaki aile doktorumuz demir takviyesi verdi ve sanırım adet döneminden kaynaklandığından şüphe etti. 2 ay sonra tekrar tahlil yapmamızı istedi. annemin mide ya da bağırsaklar...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Hayri Karaarslan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Devlet hastanesi anti hiv

    Hocam merhabalar ilişkiden 7 hafta sonra yapılan . devlet hastanesindeki elisa hormon antı hiv testi doğru sonuç verirmi. negatif çıkarsa 90.gün sonuç değişirmi iyi günler.

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Kadri Demirel

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Varikosel sorunu

    İyi günler hocam ben de hafif düzey varikosel teşhisi vardı normal halı 2 mm - ıkınma ile 2.5 mm , doktorum 4 ay arayla spermiyogram testi yapmamı istedi. 2. ci spermiyogram testini de yaptırdım 1.ci sonuç ve 2. sonuç arasında bazı oynamalar var sizce normal mi ? 2 ayrı test sonucu şöyle şu anki sp...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Ali Nejat Eğilmez

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Menopoz mu değil mi?

    Hocam merhaba. 42 yaşındayım bekarım. kendimi bildim bileli adetlerim 2 gün sürer. 4.aydan beri 20 güne düşen aralıklar ve 1güne düşen süreler sonrası doktora gittim. ultrason sonrası menapoza girdiğim söylendi. amh istedi ve 0.73 çıktı. adet söktürücü kullandım ve bitişte diğer testler yapıldı. fsh...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Kutay Biberoglu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Hiv ve corona

    Hocam elecsys hiv combi coronadan dolayı yanlış pozitiflik verebilir demişsiniz ve başka bir test ile teyit etmemi istemişsiniz.yani corona hivin pencere dönemini uzatmıyor değil mi?hocam 90.gün teyit testime daha 23 gün var bu zamana kadar eğer şu an korona isem atlatacağımı düşünüyorum ve maalesef...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Kadri Demirel

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Ertesi gün hapi hamilelik

    Iyi günler hocam en son 9 temmuzda adet gördüm 13 temmuz adetin 5. günü erkek arkadaşımla bi yakınlaşma oldu penisine dokunduktan sonra vajinama dokundu elinde zevk suyu vardı özür dileyerek söylüyorum parmağını vajinama soktu bnde korktuğum için bi sonraki gün ertes 72 kullandım 18 temmuzda regl şe...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Kemal Hükmen

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Ssjogren & sakro eklem hj

    Kiymetli hocam selamlar esim sjogren hastasi . son donemde artan ayak taban agrilari sebebi ile kan tahlilleri ve sakro mr cekildi sonuclarda ama testi negatif geldi . bu test 2 sene once negatif cikmisti bu nasil oldu ikinci sorum ise mr sonucu su sekilde :sol sakroliak eklem sakral ve...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. İzzet Fresko

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Geçmeyen reflü

    Gastrim çıktığı günden beri reflüm şiddetli seyrediyor belli bir süreliğine küçük bir şehirde bulunmam gerektiği için de sadece devlet hastanesinde bir gastroenterolojiye gözükebiliyorum o da çözüm bulamıyor benim reflü problemim yoktu 22 yaşındayım bir ara göğsümde ufak bir yanma oldu kısa bir sü...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Halil Genç

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Anal fissür

    Merhabalar sevgili hocam benim sorum anal fissür tedavisi ile ilgili,flep ile yapılan cerrahi girişimleri hakkında neler düşünüyorsunuz doku uyumu işlevselliği ve birtakım handikapları varmıdır birde 3 yıl önce nükseden 2 meslektaşınızın da makat çatlağı teşhisi koyduğu rahatsızlığım aşırı kabız olm...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Sezai Leventoğlu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Gebelikte alkol

    Merhaba hocam en son 30 haziranda adet oluştum 1 ayı 4-5 gün geçince test yaptım ama test negatif çıkmıştı. bu sabah bir test daha yaptım ve bu defa pozitif sonuç çıktı. fakat beklemediğim bir sonuç olduğu için bu arada 1 sise kadar bira içmiştim. bebek için olumsuz bir sonuç olur mu acaba? şimdiden...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Seval Taşdemir

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Hamilelik riski

    Merhaba hocam normalde adet düzensizliği yaşıyorum. son 4 aydır düzenli olarak ayın 2 ve 5 i arası adet görüyordum. 21 haziranda kıyafet üzerinden bir ilişki yaşadım. 5 temmuzda adet gördüm ama öncekilere göre kanamam daha az oldu akıntı şeklinde. rengi koyu kırmızı oldu. 11 temmuzda kan testi yaptı...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Mehmet Fırat Mutlu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • 3 aydır süren subfebril ateş

    Hocam, süre olarak 3 ayı geçen, subfebril olarak tanımlanan ateşim var. koltuk altından en fazla 37,5 en az 36,7 olacak şekilde gün içinde dalgalanıyor. ateş başladıktan 6 hafta sonra yani haziran ayında iç hastalıkları uzmanına gittim. tüberküloz, lenfoma gibi hastalıklardan şüpheleip kan tahlili,...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Metin Işık

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör




.
x