Test değerleri

  • doktor hanım merhaba,ben 1 agustosta 14 haftalık bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj oldum ve doktorum benden hormon testleri istedi;bu testleri 12/10/2012 tarihinde yaptırdım değerler normal midir?prolaktin 13.90 - FT4 17.1 - TSH1.980 - LH 4.3-FSH 6.2- ESTRADİOL 40.3 -GLUKOZ 85 -HBA1C % 4.9-HBA1C 30.05-ORTALAMA GLUKOZ DEĞERİ 93.93-KOAGULASYON PROTROMBİN ZAMANI 11.4-KONTROL PLAZMA 12.3-PT AKTİVİTESİ % 101.5- INR 1.01 -APTT 22.5 DEĞERLENDİRİRSENİZ SEVİNİRİM.TEŞEKKÜRLER

Bu soruya oy verin :

Diğer Hasta Soruları

  • Çocuktaki kan değerlerinde anormal düşüş ve yükselişler

    Sayın hocam yardımcı olmanızı rica ediyorum. 17 yaşında ağır otizimli kız çocuğunun tahlil sonuçları ekte paylaşılmıştır. 13 haziranda tek taraflı epilepsi nöbeti, teşhisi yaşanmıştır.. ( tegratol cr 200 mg) çocukta uzun zamandır ciddi saç dökülmesi ve tırnaklarda pul pul dökülmesi mevcu...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Leyla Ağaoğlu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Fragile x tanisi

    Merhabalar hocam öncelikle iyi çalişmalar dilerim ben esma 26 yaşindayim 7 aylik evliyim . eşimle teyze çocuklariyiz.ailemizde anne tarafindan gelen frajil x genetik bozukluğu mevcut . bizde bebek düşünmeden önce genetik doktora danişip gen haritamizi oluşturduk.ayrica eşimin rahatsiz otizmli bir...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Mehmet Ali Ergün

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Sperm olmaması

    Merhaba ben 3 buçuk yıllık evliyim 7 aydır korunmamamiza rağmen gebe kalamadım ve testlerimizi yaptırdık eşimin spermiyogram tahlilinde ölü yada canlı sperm bulunamadı. normal yolla gebe ka

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Mehmet Remzi Erdem

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Tahlil sonuçları

    Merhabalar ben 16 yaşındayım yapılan idrar tetkiki (tam otomatik idrar biyokimyası ve mikroskopisi) testimde idrar kreatinin 232,2 idrarda kantitatif protein 26,4 çıktı referans değerleride olmadığı için bende size sormak istedim şimdiden çok teşekkür ediyorum

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Ali Başçı

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Hormon değerleri

    Doktor bey merhaba, sorulara verdiğiniz cevaplar ve makalelerinize baktıktan sonra size şikayetimle ilgili soru sormak istedim.25 mayıs adet oldum fakat kahve rengi idi ve 3 gün sürdü akabinde 8 haziran da peceteye gelen kanamam oldu .gebelik testi yapıldı 0,40 cıktı ve sağlıklı bir yumurtam vardı....

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Kutay Biberoglu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Çocuk hematoloji

    14 yaşındaki kızım yorgunluk ve halsizlik şikayeti ile doktora başvurduk. yapılan kan tahlilinde wbc 5.75-rbc 5.25-hgb 13.6 mcv 78.7- mch 27.9 mchc 35.5-rdw 15.2-plt 98-eo% 8.9-demir 19.4-crp 0.7-demir bağlama kapasitesi 320 değerleri çikti.sivilce tedavisi görüyor ve azitro 500 kullaniyor. hastaliğ...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Hatice Emel Özyürek

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • *ldh, * lökosit ve * absolu nötrofil s. değerleri

    Doktor bey merhaba vücudumda çıkan folikulitlerden dolayı dermatoloji bölümüne gittim ve bazı testler yapıldı. hematolojik testlerde * lokosit 10,8 çıktı 3,7 9,7 değeri arasında. * absolu nötrofil 7,4 çıktı 2,0 6,7 değeri arasında, biyokimya tetkikleri arasında da * ldh 236 çıktı o da 135 - 225 ar...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Zülfikar Polat

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Rubella toksoplazma testleri

    Hocam merhaba 7 haftalik hamileyim. dün tahlil yaptırdım ve rubella igm 0.31 toksoplazma igm 0.44 çıktı bu ne anlama geliyor? teşekkür ederim.

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Timur Gürgan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Hormon testi

    Hocam iyi günler ben 27 yaşında bayanım bir yıldır gebe kalamıyorum.hormon test sonuçlarını yorumlar mısınız 1)tsh:2,435 (referans o.34-5.60) 2) fsh 6.80 (mid folikuler3.85-8.78) 3)lh 5.59 (mid foliküler 2.12-10.89) 4)estradiol 81 5)prl 25.22 ng/mı 3.34-26.72 6)progesteron 0...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Ali Ekber Şahin

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • 10 aylık bebekte erken ergenlik

    Merhaba ergun bey 10 aylık kızımın önce genital bölgesinde tüylenme oldu daha sonra 2-3tel kıla döndü hemen çocuk endokrin bölümüne götürdük sonra memede tomurcuklanmada var dedi doktor.yapılan testlerde hormon değerleride yüksek çıktı erken ergenlik olabilir dedi 3ay sonra kontrole çağırdı içim hiç...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Ergun Çetinkaya

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Kan değerleri düşüklüğü

    İyi günler... 23 yaşındayım.yıllardır kansızlık problemim var. damar yolundan kan takviyesi, ilaç kullanımı gibi tedavileri gördüm.ilaçlar bitttikten sonra tekrar düşme oluyor. en son yapılan kan testinde değerler; wbc=6.80, rbc=4.66, hgb=10, hct=32, mcv=70, mch=22, mchc=32, plt=417 mpv=8,1, pct=0.3...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Leyla Ağaoğlu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Hemogram sonuçlari

    Hocam merhaba. 2,5 yaşindaki oğluma kan tahlili yaptirdik. yaklaşik 2 aydir geçmeyen kuru öksürük şikayetimiz vardi. herhangi bir soğuk alginliği vs yok. süt alerjisi vardi ama artik geçti denmişti. dr öksürüğü için zyrtec şurup vermişti ve 15 gün 1 ölçek kullandik. ancak öksürük geçmedi. bugün akci...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Ahmet Akçay

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Kistik fibrozis

    İyi çalışmalar.hocam. 1 aylık ve 15 aylık 2 erkek çocuğum var..15 aylık olanda topuk kanında sorun çıkmadı fakat 4 aylıkken sodyum ve potasyum düşüklüğü yaşadık. tedavisi yapıldı gen analizi normal tet testi normal..değerleride normal gidiyo..fakat 1 aylık olan oğlumda..topuk kanı değeri.69 çıktı te...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Bulent Karadag

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Kan tahlili

    Hocam merhaba.halsizliğim, yorgunluğum ve uyuma isteğim var. devam eden ishal, şişkinlik ve ishalde kanama şikayeti ile gittiğim hastanede yapılan kan, idrar ve gaita değerlerinde aşağıdaki sonuçlar çıktı. aslinda tam ishal de değil sulu dişkilama da oluyor arada. bazen açik renk kan bazen de dişki...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Sezai Leventoğlu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Hormonal testler

    Merhabalsr sonuçları değerlendirmisiniz araliği açiklama demir (serum) ▼51 ug/dl 60 - 180 demir bağlama kapasitesi 273 ug/dl 155 - 355 ferritin ▼8.8 ng/ml 11.0 - 306.8 vitamin b12 195 pg/ml 126.6 - 505 alanin aminotransferaz (alt) 19 u/l 0 - 35 aspartat transaminaz (ast) 20 iu/l 0 - 35 glukoz 93...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Erkan Akan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör




.
x