Tahlil sonucum.

  • Tahlil sonucum.

    Iyi günler hocam: ben 23 yaşındayım 3 senelik ewliyim. 14.11.2011 de adet oldum. 23.11.2011 de çatlatma ignesi yaptırdım. 25.11.2011 de aşılama yaptırdım. 05.12.2011de kan verdim sonucum: progesteron 34,55 ng/ml 29.9 - 161.5 böyle çıktı.sonucum iyimi hamile kalma şansım varmı? 12.12.2011 de g...

    Doktor Cevabı:
     Akin Savci

    Op. Dr. Akin Savci

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Tahlıl sonucum

    Merhabalar hocam. kendimi bildim bileli kansızlık sorunu çekmekte ve ara ara ilaç kullanmaktayım. 9ay önceki sonuçlarım gayet normalken ve hemoglobin değerim 12.1 iken, son tahlil sonucumda bazı değişiklikler gördüm ve size danışmak istedim. hgb: 11.3 rbc: 4.07 hct: 34.1 mch: 27.8 mono%: 11....

    Doktor Cevabı:
     Kadri Yamaç

    Prof. Dr. Kadri Yamaç

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Tahlil sonucum

    Hocam merhabalar, kafama takılan bir soru var, yardımınızı rica ederim. 9 haftalık hamileyim. gebelikle ilgili yaptırdığım testler var. anti cmv igg (elisa )7,6 (reactive) çıkmış. - normal değeri 0-0,39 yazıyor. sizce bu ne anlama gelir? ters bir şey midir? teşekkürler...

    Doktor Cevabı:
     Filip Taşhan

    Op. Dr. Filip Taşhan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Tahlil sonucum

    28 yaşında bir bayanım,çocuk sahibi olmak istiyorum .adetimin 3. günü yaptırdığım hormon tahlil sonuçlarım şunlardır.herhangi bir sorun var mı ?yorumlar mısınız?ilginiz için teşekkür ederim tetkik adı sonuç referans aralığı tsh 1.65, 0.34-5.60 serbest t3 2.62 ,2.5-3.9 serbest t4 0.75, 0.61-1.12...

    Doktor Cevabı:
     Muammer Doğan

    Doç. Dr. Muammer Doğan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Tahlil sonucum

    Hayırlı gunler hocam ben 3 gun önce karın ağrısı şikayetiyle acıle gitti tahlil felan yaptılar tahlil sonuucm da wbc 16,4 neu 10,81 mono 1,03 çıktı antibyotik verdiler bu sonuçlar korkulur sonuçlar değildir inşallah hocam bide sizden bi cevap almak isterim saygılarım la....

    Doktor Cevabı:
     Y. Tarkan Soygür

    Prof. Dr. Y. Tarkan Soygür

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Tahlil sonucum

    Doktor bey iyi günler; yardımcı olursanız sevinirim glukoz (akş) 100 mg/dl 70 - 106 üre [h] 45 mg/dl 17 - 43 kreatinin 1,17 mg/dl 0,84 - 1,25 alt(sgpt) 25 u/l 0 - 45 ast(sgot) 24 u/l 0 - 35 kreatin kinaz(ck) 136 u/l 0 - 171 ck-mb 14 u/...

    Doktor Cevabı:
     Ali Başçı

    Prof. Dr. Ali Başçı

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Tahlil sonucum

    Hocam çıkan sonucumu değerlendirirmisiniz lütfen:hbs ag (meia) ne gati f < 0.10 cut-off in < 1.0 negatif 1.0 - 50.0 equivacol > 50.0 pozitif anti hbs...

    Doktor Cevabı:
     Enver Göncüoğlu

    Uzm. Dr. Enver Göncüoğlu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Tahlil sonucum

    Iyi akşamlar hidayet bey ben 17 yaşındayım ürolojiye gittim doktorum idrar tahlili verdi fakat ben anlayamıyorum mümkünse bana bu tahlil sonucunu açıklayabilirmisiniz çok teşekkür ederim.saygilarimla. ph:6 urobilinojen:normal dansite:1.011 nitrit:n...

    Doktor Cevabı:
     Hidayet Çoban

    Op. Dr. Hidayet Çoban

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Tahlil sonucum

    Adet 3.günüde tahlil sonucum fsh 21,82 foliküler faz 2.8-11.83 midsiklus:5.8-21 luteal faz:1.2-9 postmenapozal :21.7-1.. lh 6,96 foliküler faz 1.1-11.8 midsiklus:11-77 luteal faz:0.1-14,7 postmenapozal :11,83-..hocam lütfen değerlerimi değerlendirir misiniz çok endişeliyim bebe...

    Doktor Cevabı:
     Seval Taşdemir

    Op. Dr. Seval Taşdemir

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Tahlil sonucum

    Seval hanım, hormon tahlil sonucumu yorumlar mısınız. bekarım. tsh 3.808 mu/l 0.5-5.4 fsh 7.91 iu/l 3.0 - 10.9 foliküler faz 3,9 - 34,5 ovulasyon 2,0 - 9,8 luteal faz

    Doktor Cevabı:
     Seval Taşdemir

    Op. Dr. Seval Taşdemir

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör


1/7 | Toplam 61 kayıt bulundu.
.
x